سلام دوستان . اگر اینجا کسی هست که انتی ویروسهایِ اصلیِ کاسپر رو میفروشند لطفا یه پیام خصوصی برای بنده ارسال کنند تا یک اینترنت سیکیوریتی موبایل ازشون بخرم . با تشکر
Printable View
سلام دوستان . اگر اینجا کسی هست که انتی ویروسهایِ اصلیِ کاسپر رو میفروشند لطفا یه پیام خصوصی برای بنده ارسال کنند تا یک اینترنت سیکیوریتی موبایل ازشون بخرم . با تشکر
سند میخوای بفرمانقل قول:
[CODE][ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] /CODE]
باسلام
دوستان در ویندوز7 زمانی که فایلهای آپدیت رو از یک سیستم ( از فولدر Update distribution )برداشتم تا در سیستم دیگه ای کپی کنم ولی سیستم امنیتی ویندوز7 ای اجازه رو نمیده لطفا راهنمایی کنید.:n27:
ok . خوشحال شدم از مصاحبت با شمانقل قول:
لطفا فقط دوستان مطلع اضهار نظر بفرمایند
سلام:نقل قول:
اینجا تاپیک کسپره نه ویندوز...:n24:در تاپیک ویندوز سوالتونو بپرسید...
از طریق سیف مد اقدام به جایگزینی کنید...
نقل قول:نقل قول:دوست عزیز لطفا در مواردی که خودتون شخصا اطلاعی ندارید اظهار نظر نکنید!نقل قول:
بنده خودم رو مطلع نمیدونم ولی اون برنامه رو اگر از سایت مطمئن و با گواهینامه معتبر دریافت کنید هیچ مشکل امنیتی نداره. شک نکنید. مگر اینکه برادرانِ ... مشکلی براش بوجود بیارن!نقل قول:
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز :n06:نقل قول:
نرم افزار رو که از منبع اصلی دریافت کردم و از اون لحاظ شکی ندارم اتفاقا به نظر میرسه (تا اونجایی که در ویکیپدیا خوندم) این نرم افزار ظاهرا پشتیبانان مالی معتبری هم داره اما میزان آپلودی که این نرم افزار داره برای من کاملا بحث برانگیزه (در مقایسه با قندشکنی دیگر از جمله یور فریدوم)
به عنوان نمونه وقتی من در صفحه شخصی در ISP گزارش ریز مصرفم رو چک میکردم متوجه شدم قبلا وقتی که با یور فریدوم وبگردی میکردم و با گشودن صفحات متعدد جمعاً 100 مگ یا 50 مگ دانلود داشتم و حجم مصرف میکردم خوب طبیعتاً هنگام برقراری ارتباط با سرورهای سایتهای گوناگون حجمی هم به عنوان آپلو مصرف میشه که در آن زمان تقریبا 10 یا 15 درصد حجم دانلود بود (به عنوان نمونه برای 50 یا 100 مگ دانلود در حدود 10 یا 15 مگ بود)
اما از زمان کوچ اجباری به فری گیت این میزان آپلود به حدود 50 یا 70 مگ رسیده :n04: که کاملا برای من سوال برانگیز شده :n13:
دوستان کاسپر من به مشکل خورده و وقتی IM anti-virus رو فعالش میکنم انتی ویروس کلا غیر فعال میشه و ایکونش گوشه پایین خاکستری میشه و باید دوباره IM anti-virus رو غیر فعال کنم تا انتی ویروس فعال بشه .کسی هست بدونه مشکل کجاست؟
دوست عزیز دقت کنید که قرار نیست شیوه به کار رفته در تمامی اینگونه نرم افزارها یکسان باشه. برخی از اونها دائما با سرور در ارتباط هستند و اطلاعات رد و بدل میکنند و برخی هم مثل یورفریدام اینگونه نیستند. حجم آپلود خود به خودی از چند مگ تا نهایتا 10-15 مگ در ساعت برای انواع آپلود کننده (مثل اولترا) طبیعی هست.نقل قول: