جواب بدید خواهشا:
دوستان مشکل timeout زیاد ندارن؟هر چند تا پینگی یه timeout میده
Printable View
جواب بدید خواهشا:
دوستان مشکل timeout زیاد ندارن؟هر چند تا پینگی یه timeout میده
والا من ک مشکل ندارمنقل قول:
باقی دوستان رو نمیدونم.متاسفانه بچه های خوزستان اصلا همکاری نمیکنن برخلاف سایر تاپیک ک بسیار شلوغ و پویاس
من بهبهان هستم و مشکلی ندارم.نقل قول:
اینجا آبادان مشکلی نیستنقل قول:
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
saminem شما کدوم مرکز هستید؟من شهدای پیروز هستم.صبح ها تا 9-10 خوبه و timeout ندره اما بدش....به پشتیبانی گفتم قرار شده فردا پیگیری کنن
من امام خمینی هستم. مشکلی نیست. خط 2 هم هستمنقل قول:
سلام دوستان گل بهبهان... راستش من اماتورم ..نمیدونم منظور از پینگ چیه وگرنه در خدمت شما دوستان هستم و جواب میدم.نقل قول:
نمیدونم شما از مخابرات راضی هستین یا نه ولی من که اول خواستم از ماهور اشتراک بگیرم همه کارها رو هم انجام دادم بعد از کلی معطلی بهم گفتن روی خط شما جواب نمیده .مجبور به انصراف شدم و رفتم مخابرات نوشتم.اوایل راضی کننده بود ولی الان مدتیه احساس رضایت ندارم.
دوست عزیز بنظر من بهترین قیمت رو مخابرات میده.الان دزدهایی مثل ارجان نت و .... که 128 نامحدود رو میدن 30 تومن با سرعت 16.بهترین انتخاب همین مخابرات هست.شما کدوم مرکز هستی؟
این مرکز شهدای پیروز آَشغالترین مرکز هست.100 درصد مطمعن هستم مشکل پهنای باند داره این مرکز
برای پینگ شما به این آدرس برید و این عبارت رو تایپ کنید:
Start => Run => ping 4.2.2.4 -t
بر حسب ms برای شما نشان داده میشه که نباید timeout داشته باشه
نقل قول:
عزیزم همین مخابرات بمون خیلی به نفعته.. از نظر قیمت و باقی مسائل. همین ماهور و ارجان و .. من همرو تست کردم و الان مخابراتم. همین ماهور که نمایندگی پارس رو داره، هر گیگ رو میده 5500 و سرعت ها رو هم بالا میبنده که حجمت زودتر تمام شه و بری شارژ کنی!! نامحدود 128 هم ازشون گرفتم ازشون که بعد از 15 گیگ شرعتش رسید به 10 کیلو بایت !!!!
ارجان هم که کلا فقط سرعت معمولی میده و قیمتاشم جالب نیست ، مثل کیفیتش!
از طلوع هم داشتم که اصلا راضی نبودم و قیمتا اصلا منطقی نبود
همین مخابرات استفاده کن که بهتره
دوستان کسی vpi و vci مخابرات رو نمیدونه؟