بازی BLACK SHOT که نسبت به بقیه وضعیتش خیلی بهتره چون بازی سرور اختصاصی نداره و فقط یکی از پلیرها هاست میشه ( یعنی اگر هاست ایرانی باشه پینگ زیر 100 میاد) سبک بازی هم MMO FPS .نقل قول:
Printable View
بازی BLACK SHOT که نسبت به بقیه وضعیتش خیلی بهتره چون بازی سرور اختصاصی نداره و فقط یکی از پلیرها هاست میشه ( یعنی اگر هاست ایرانی باشه پینگ زیر 100 میاد) سبک بازی هم MMO FPS .نقل قول:
مطمعنی لگ نمیشه مثل الان؟نقل قول:
زدم دانلود بشه 1 گیگ و نیم هستش فعلا
اما دانلودرش سرگیجه داره مقدار دانلود شده هی کم و زیاد میشه مثلا میشه 700 کیلوبایت بعد میاد 690 کیلوبایت بعد میاد پایین...:n02:
دانلود کنین اگه خوب بود به ما هم لینک بدیننقل قول:
من چیز پی ان ندارم
اونایی که دارن این روش رو که میگم امتحان کنید
چیز پی ان رو وصل کنید
بازی رو اجرا کنید
اگر صفحه روم ها اومد و تونستین وارد یک روم بشین اونوقت چیز پی ان رو دیسکانکت کنین و روم رو استارت کنید
به منم خبر بدید
ایرانی هاست بشه اصلا لگ نداره. دانلودرش ناجوره :دینقل قول:
اینم سایت بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره بیخیال شدم فعلانقل قول:
چون دانلودرش رو اعصاب بود
فکر نمی کنم این بازی سرور برای پلیر بسازه .... مثل بقیه بازی های دیگر f2p سرور اختصاصی داره که همه باید وصل شن تا بازی کنن بهش.نقل قول:
نقل قول:اینو باسه ava گفتی؟نقل قول:
فکر نکنم کار کنه چون با قطع شدن ارتباط سیستم انتی چیت از سرور ارتباطی اش قطع می شه و سریع ارور رو میده .... فکر نکنم کار کنه:n15:( البته الان هم نمی شه تست کرد.... وضع ارتباطات اساسی خراب شده)
ببین اگه بشه رفت تو روم بعدش دیگه دی سی نمیشه تا پایان اون رومنقل قول:
امتحان کردم قبلا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک دانلودر اصلیشه؟
black shot رو دانلود کردم
الان 2 دست بازی کردم اصلا خوشم نیومد پاکش کردم
به هیچ وجه قابل مقایسه با ava نبود