من بازی رو نصب کردم.
چرا بعد از لوگوی کونامی و every one یه صفحه ی سیاه میاد که اصلا نمیره ؟ :18:
لطفا لینک تمام چیزایی که لازمه تا مشکل های بازی برطرف بشه بزارید
واسه من که همین اولش مشکل داره !
Printable View
من بازی رو نصب کردم.
چرا بعد از لوگوی کونامی و every one یه صفحه ی سیاه میاد که اصلا نمیره ؟ :18:
لطفا لینک تمام چیزایی که لازمه تا مشکل های بازی برطرف بشه بزارید
واسه من که همین اولش مشکل داره !
دوستان من یک سوال داشتم اینکه آیا خود بازی رو بدون هیچ گونه patch اگه استفاده کنیم و فقط آپدیت های رسمی خود کونامی رو بگیریم مشکلی پیش میاد؟آخه این patch های دستی یک جایی رو درست میکنن یک جایی رو خراب.ممنون میشم راهنماییم کنین
شما کرک ریختین ؟نقل قول:
موقع نصب انتی ویروس به rdl.dll گیر نداد ؟
نهنقل قول:
من همیشه اینکارار را میکنم
همیشه dlc میزیزم
و هیچوقت پچ نمیریزم
من این لوگوهای hd میریزم لوگوهای تیم انگلیسی که لیسانس نشده همه علامت ضربدره! کسی نمیدونه چرا؟
نقل قول:میشه فقط از طریق خود بازی آپدیت کرد ولی فقط نقل و انتقالات درست میشه و اسم و آرم و پیرهن تیم ها همه خرابه .نقل قول:
شما بعد از اینکه dlc اومد یکی دو روز هم منتظر بمونید و بعد پچ های pesedit رو دانلود کنید . پچ های pesedit همیشه منطبق با آخرین dlc هست و اون رو هم شامل می کنه + چیزایی که بالا گفتم . تازه توی 12 یه چیز هم هست که توی 11 نبود و اون اینه که بعد از ریختن پچ های pesedit اسم تیم ها هم حین بازی گفته میشه . مثل آرسنال و لیورپول و چلسی و .... .
مثلا چه مشكلي بايد پيش بياد؟نقل قول:
DLC يا همون آپديت رسمي كونامي نقل و انتقالات بازيكن ها رو درست مي كنه و چند تا كفش و از اين جور چيزا اضافه مي كنه در حالي كه پچ هاي غير رسمي كه بهترين اونها پچ Pesedit.com هست تغييرات زيادي تو بازي ميده كه به نظر من اگه نباشن بازي مفت نمي ارزه.
مثلا تمام اسامي تيمهايي كه لايسنس نيستن مثل چلسي و آرسنال به علاوه لباسهاي تيمها و اسامي فيك بازيكنها(مثلا اسامي تيم ملي ايران) همه درست ميشن.
بوندسليگا به بازي اضافه ميشه و خيلي چيزاي ديگه. و اين پچ ها آپديت رسمي خود كونامي رو هم به بازي اضافه ميكته.
پس اگه مي خواي از بازي لذت ببري شك نكن و آخرين پچ Pesedit.com كه البته هنوز نيومده و به زودي مياد رو دانلود كن و حالشو ببر
دوستان کسی لینک دانلود DLC pesedit رو داره بزاره؟
دوستان یکی لطف کنه لینکه مستقیم DLC رو قرار بده
هرچی بیشتر بازی میکنم از پ س 2012 بیشتر لذت میبرم ....
واقعا قسمت مستر لیگش خیلی بهتر شده...
مخصوصا اینکه وقتی بازیکن جدید میخری کنفرانس خبری میزاره و یه دمو نشون میده که میاد تو کنفرانس و معرفیش میکنن خیلی به آدم حال میده...
بچها ميشه يكي توضيح بده كيت سرور چيه؟؟
براي وارد كردن توپ و. فيس و ... بايد از كيت سرور استفاده كرد؟؟