اینم از بازی امیدوارم نیمه ی دوم جبران کنیم.
میداوودی یعنی چی که هر چی توپ میاد میزنی زیرش............
Printable View
اینم از بازی امیدوارم نیمه ی دوم جبران کنیم.
میداوودی یعنی چی که هر چی توپ میاد میزنی زیرش............
چقدر راحت واقعا گل میخوریم تو دو دقیقه 2 تا گل ضمنا شک نکنید باخت امروز استقلال بی ربط به اب و هوا نبود
تعویض های مظلومی اصلا خوب نیود چرا کرار رو اورد بیرون نمیدونم ولی اگه واسه کارتش بود که اصلا دلیل خوبی نیست
همونطور که میبریم و خیلی خوشحال میشیم مثل امروز میبازیم باید ناراحت باشیم چون فوتبال همینه ولی مطمئن باشید این تیم قهرمانه:46:
نقل قول:
با این تفکراتی که مظلومی داره بعید میدونم!
با همین تفکرات رد جام حذفی هم از اینا باختیم..
اینا از هفته ها قبل میدونستن باید تو همچین شرایطی بازی کنن ولی اصلا در این بازی نشون ندادن که شرایط بازی رو از قبل میدونن!
اونم از تعویض هاش..
این همه ستاره بخر.. اون وقت 4 تا گل از ملوان قعر نشین بخور!
اب هوا بدبود
استقلال بدتر
داور توی پنالتی اشتباه کرد البته پتالتی درست بود اخراج نه
من که اصلا نفهمیدم حکمت این تعویضها چی بودنقل قول:
تعویض های مظلومی اصلا خوب نیود چرا کرار رو اورد بیرون نمیدونم ولی اگه واسه کارتش بود که اصلا دلیل خوبی نیست
بازی بعدیمون با راه اهنه که وضعه درست و درمونی نداره(البته ملوانم نداشت)اما راه اهن قضیه اش فرق میکنه با اقای ایکس رو برو هستیم و اصلا دلم نمیخواد ببازیم یا حتی مساوی کنیم امیدوارم تو این مدتی که تیم ملی بازی داره و بازی ا تعطیله تیم از نظر روحی شرایطش مساعد بشه
چي بگم ؟!
آب و هوا كاملا روي بازي تاثير داشت و باعث كلي باخت استقلال بود ...
تعويض هاي مظلومي رو چطور ميشه توجيح كرد ؟!
بازي 4 -2 به نفع ملوان
برهاني مهاجم بيرون - حسيني مدافع داخل
ميداوودي مهاجم بيرون - شريفات وينگ داخل !!!
حداقل يه دو تا شوت ميزد ميداوودي
مظلومي هر چي مهاجم داشت كشيد بيرون همش وينگ گذاشت .. خب كسي نبود بگه اين همه وينگ ميزاري يكي ميخواد كه توپ هاي اينا رو بزنه تو گل ؟!
بعد اين كيانوش رحمتي بايد 90 دقيقه تو زمين باشه ...
+
هفته ي ديگه اومدن فرهاد خوبه .. ولي منتظري و كرار نيستن .. خبر خوبي نيست !
+
درسته تيم بد بازي ميكنه .. و متاثر از نداشتن تاكتيك تيمي هست ..
ولي اگه زمين خوب باشه مثله بازي هايي كه تو آزادي هست تيم با خلاقيت بازيكن هاش ميبره و قهرمان ميشه .. نه با فكر مربيش ...!!!
(نظر شخصي )
کرار بدبخت چی کار کنه وقتی بهش پاس نمیدن؟؟؟
نیمه ی اول آقای جباری تا 3 متریه کرار میومد با اینکه فضا داشت بهش پاس نمیداد در عوض یه پاس قطری 30 متری میفرستاد واسه خسرو اونم با توپ میرفت توی اوت این صحنه چندین و چند بار تکرار شد بدبخت کرار خسته شد از بس دستشو بالا گرفته بود به نشونه ی توپ گرفتن
اونم از محسن یوسفی که خیر سرش هافبک تهاجمیه سمت چپه ولی بلا استثنا توپ که بهش میرسه در کمال خونسردی پاس به عقب میده
البته اینم نباید فراموش کرد که واقعا بازی کردن توی این زمین سخته و میشه گفت چند برابر حالت عادی احتیاج به ارژی هست
گزارشگرشون هم خیلی رو اعصاب بود :grrr: به نظر شما چرت و پرت زیاد میگفت یا که خیر ؟ :16:
اینجور گزارشگرها حیفه کتک نخورن:grrr:
فدايه سرمون:31:
اشتباهاته فني كم نداشتيم ولي تو اون شرايط جلويه پاشونو باور كنيد نميديدند
باور كنيد پايه بز پيچ ميخورد اونجا....ملوانيا اون شرايط خوراكشونه بيخود كه بهشون قو سپيدانزلي نميگن:20:
ما بايد از جناحين توپ ميريختيم رو دروازه كه اين كارو نكرديم ميلاد هم اورديم بيرون شريفات اومد تو كه اونم اشتباه بود.يوسفيو هم كه همه ديدن
تو دفاع هم همچين بارون با شدت ميخوره مثله سوزن تو صورتشون كه خيلي هنر كنند چشماشونو نبندن رد كردنه توپ پيشكش.كسايي كه تجربه اون هوايه انزليو دارن ميفهمن من چي ميگم
قبلا هم گفته بودم
1-خوشبختانه شيرزاد بود اگه حسيني امروز اونجا بود 3-4 تا ديگه ميخورديم باز شيرزاد اشنايي كامل داشت با شرايط اونجانقل قول:
من اميدوارم مظلومي چند تا كاري كه در زير اشاره ميكنمو نكنه
1-استفاده نكردن از شيرزاد
2-بازي دادن به يوسفي
3-استفاده نكردن از كيا رحمتي
4-استفاده كردن از ارش به عنوان گوشه راست
اگه اون كارارو نكنه %100 برنده بازي ما هستيم
2-متاسفانه اين اشتباه انجام شد
3-كيا هم بازي كرد با اين حال اگه نبود وضعيتمون بدتر ميشد
4-ارش هم نوك بازي كردو جواب داد
و همچنين هم گفتم
متاسفانه تركيب همين شدو ماهم رو زمين بازي كرديم كاري كرديم كه به هيچ عنوان نميشد بااين روش تو اون زمين گل زدنقل قول:
اگه بخواد به ارش بازي بده تركيب اين ميشه
------------------------------رحمتی------------------------------
شيرزاد-----------منتظری-----------عمران زاده----------حيدري
------------------کیانوش-------------تیموریان---------------------
------------کرار-----------------جباری---------------------ميداوودي
-----------------------------برهاني-------------------------------
اين تركيب فكر نكنم جلو ملوان جواب بده چون اينطوري بيشتر بايد رو زمين كار كنيم
وقتي هم رو به بازي هوايي اورديم سرزنمونو كشيديم بيرونو يه مهاجم سرعتي اورديم.خدا نگهت داره پرويز خان:31:
حالا تركيب بالا هم قابل تحمل بود ولي اين يارو يوسفي به جايه كرار اومد كه شد فاجعه:41:
البته كرار هم اگه بيرون نميومد محروميت رو شاخش بود.خسرو به اون ارومي عصبي شده بود.تكلهايه وحشتناك اندو را هم كه ديديم.....كرار بود ميكشتشون. داورو هم فيتيله پيچ ميكرد:31:
اگه زمين درست بود تك تكه شوتهايه ميلاد گل ميشد.ميلاد جوري ضربه ميزنه كه تمامه سطحه رويه پاش كشيده ميشه به توپ چند تا همينطوري زد كه به خاطر زمين توپ به شدت سرعتش گرفته ميشد.در ادامه كه ديد به روش خودش موفق نميشه تو اون شرايط شوتاشو بيشتر به قسمت پايينيه توپ ميزد كه متاسفانه همش رفت اسمون
تو بعضي صحنه ها ادم ياد باگهايه فيفا12 ميفتاد:31: متاسفانه مايو با خودمون نبرده بوديم شنايه ملوان هم بهتر بودو بازيو برد
منكه اصلا از باخت ناراحت نيستم اميدوارم شما هم نباشين......هرچي وضعيته زمين بدتر شد استقلال هم بيشتر از بازي خارج شد كاشته ي ميلادو عشقه:40:بايد تا فردا وايسيم بذاره رو سايتش
و در اخر
قهرمانيو پيشا پيش تبريك ميگم:11:حاضرم قسم بخورم اين فصل قهرمانيم اگه نشديم بزنيد تو گوشه من تو اسيا هم مدعي اصلي هستيم ببينيد كي گفتم 9 مهر بعد از بازي با با ملوان
ميلاد ميداودي واويلاااا واويلاااااا:40:
سلام دوستان.
خب بازي خيلي بدي بود ... و اينكه اين باخت هم آنچنان به كيفيت زمين ربطي نداشت و نبايد خودمون رو گول بزنيم چون اين مسائل براي ملواني ها هم بود ... درسته كه كمي عادت دارند اما ما هم چند بازيكن داشتيم كه خيلي تو اين آب و هوا بازي كردن مثل عمران زاده / يوسفي / شيرزاد
علت اصلي باخت استقلال 2 مدافع وسطش بودن ... يكي از ضعيف ترين عملكرد هاي 2 مدافع وسط رو من تو ليگ برتر در اين بازي ديدم ... رو تك تك صحنه ها عمران زاده و منتظري اصلا يارگيري ندارن ... گل اول ... گل دوم و همينجور تا آخر ...بارها جا موندن و فرصت تك به تك شدن رو به حريف دادن. اصلا با هم هماهنگ نيستن ... زماني كه سمت چپ شماره ي 10 ملوان توپ رو داره آقاي منتظري يارش رو ول ميكنه و ميره به سمت شماره ي 10 در حالي كه يه نفر نزديكتر از ايشون هست به بازيكن صاحب توپ. خيلي ضعيف بود دفاع ... جناحين هم تو دفاع ضعيف بودن.
امروز خط هافبك استقلال عملكرد بهتري نسبت به مهاجمين و مدافعين داشت ... اما به تنهايي نتونستند جلوي شكست رو بگيرن چون حمله و دفاع ضعيف بودن... يادتون هم باشه كه 2 گل ما از ضربه ي ايستگاهي و ارسال بودش نه كار تركيبي خاصي كه بايد براي رسيدن به گل انجام بشه.
+
اميدوارم بازي هاي بعد جبران بشه ...
موفق باشيد.
مسائل حاشیه ای وجود داره / همیشه هم بوده. جمعش میکنن. یعنی همین امروز به نظرم دیگه جمع شد. چون تیم ازش ضربه خورد. شک نکنید کرار نقره داغ میشه. امروز مقصر نبود تو زمین ولی رفتار بعدش هر چی بوده مطمعنا از طرف باشگاه بی جواب نمیمونه. حتی اگه تیم ضرر کنه که نمیکنه. / تعویض امروز بجا بود چون حتما اخراج میشد اونم.
ارش به نظر شاکی بود که بیخود شاکی بود/ احتمالا بعدش که میلاد هم تعویض شده دیگه اون اعتراض ها تموم میشه. تعویض ها به نظرم بد نبود. بازی تو گل سنگین شده بود و تیم دفاعش اخراج شده بود.
جباری حرفهاش درست/ ولی به نظرم بدموقعی زده شده. روزنامه و تلویزیون هم که از همه چیز تو این مملکت زشت تر هستند و غیر حرفه ای تر. نباید تو روزهایی که اونها از تیم حرص میخوردن گزک دستشون میداد. تا از حرفهاش برداشتهای مورد نظر خودشون رو میکردن. اون حرفها به کل فوتبال ایران مربوط بود ولی شنونده ها غرض خودشون رو در شنیدن بکار بردن. یه عده هم که دنبال پول درآوردن و فروش هستند
درباره ولید و امیرآبادی هم امیدوارم قاطع ترین برخورد باهاشون بشه. مخصوصا با امیرابادی. با اینکه الانم که فوتبالش افت کرده من خودشو دوست دارم ولی باید مراعات کنه و حرف بی منطق نزنه. مثلا قدیمیه تیمه.
شک نکنید که از فردا تا یه هفته حکومت نظامی میشه تو استقلال و همه این شلوغ کاری ها جمع میشه / پارسال رو یادتون بیاد که تو کمبود بازیکن بهترین بازیکنهای تیم رو بایکوت کردند ولی باج بهشون نداند.
////////////
بازم در مورد بازی میگم.
بار فنیمون خداییش بد نبود. ما با عجله و اعصاب ناراحت بازیو دیدیم. قبول دارم. ولی مرور کنید که همش توپ رو تو زمین با هدف میچرخوندیم. و بازی بی هدف و بکش زیرش نداشتیم. بازیکنها هم خوب بودن. دفاع رو گلها بی تقصیر نبود و رحمتی هم همینطور ولی در کل این نتیجه معیار بازی نبود.
اونها مثل همیشه رو اعصاب کار میکردن و نه رو فوتبال محض.
احساسمون خب مشخصا تحت تاثیر بازی قرار میگیره ولی فوتبال و سطح فنی تیم ما خیلی بالاتر از این حرفهاست و باید از این باخت برای هفته های بعد استفاده کرد.
باید دفعه دیگه که حاشیه سازی شد یاد این روزا بیافتن و چغر تر بود.
من واقعا از این باخت ناراحت شدم ولی نه مثل باختهای دیگه.
فردا روزنامه ها و تی وی تیم رو تا بینهایت تضعیف خواهند کرد و هزار قصه میسازند که فرهاد نبود تیمش خوابید. که استقلال بی اخلاق بود. که تو این تیم بازیکن تعیین تکلیف میکنه و .......... هزار تا حرف دیگه ولی کسی که ریز و درشت حرفها رو بگیره از این چیزا کم نمیاره. مشخصه که با این حرفها قصد سرپوش گذاشتن رو ضعف دیگر حریفان هستند و میخوان روحیه تیم رو بکوبند ولی دوباره که لیگ استارت خورد مشخص میشه که روال طبیعی چیه و کدوم تیمها بالاتر از حد جلوه داده شده بودن.