ما بالاخره نفهميديم اوني كه منتشر شد دمو بود يا فيك اگه فيك بود كار كدوم شركت بود بازي جديد بود يا ويرايش شده يه بازي ديگهنقل قول:
Printable View
ما بالاخره نفهميديم اوني كه منتشر شد دمو بود يا فيك اگه فيك بود كار كدوم شركت بود بازي جديد بود يا ويرايش شده يه بازي ديگهنقل قول:
من که شنیدم دمویه قابل بازی هست وچند تا مویه بازی رو هم گذاشتن که می تونی ببینیشوننقل قول:
2 تا دی وی دی واسه دمو کم نیس که:18:
معلوم نیس بازیه کاملش چند تا می شه از 3،4 تا آمیدوارم نزنه بالا:19:
من فكر كنم 100% اين بازي ممنوعه بشه.البته تا دست فروش ها و كلوپ هاي غير مجاز فروش هست نبايد زياد نگران بود.بازي3 تا دي وي دي هستش.
100% مطمئني 3 دي وي دي خواهد بود يا حدس ميزني. در ضمن مطمئن باش چيزي به نام ممنوع نداريم. گيم هاي موجود در ايران چنين چيزهايي نداره و گيم فروشي ها بازي ها رو دست هر سنيني ميدن. توي ايران بحث سن بازي بي معني هست و توجهي بهش نميشه. تازه چيز بدي نداره كه. از اون گذشته نا سلامتي همه جا دي وي دي هاش رو ميفروشن براي PS3 و Xbox360 اگه ممنوع بود اينارو پشت ويترين ها نميديديم. مثل اينكه اين بازي منتشر شده ها فقط واسه PC نيومده. يه جوري در مورد بازي نظر ميدي انگار هيچ كي نديده اين بازي رونقل قول:
به نظرم بازی خیلی جالب شده و پیشرفت کرده ، مثلا خود ماشین ها واقعی شدن همچنین اسماشون درست شده ، و گرافیک خوبه و نحوه تیراندازی و گیم پلی کلی طبیعی تر شده ...
آیا اسماشون درست شدند ؟
برای مثال توی Gta Sa یه ماشین بود به نام banshee ! در صورتی که همون لامبورگینی خودمونه .
چرا اسمشو نگذاشتن لامبورگینی ؟
اینم یکی از ضعف های کلی gta که امیدوارم این سری درست شه
دلیلش اینه که از شرکت های سازنده اونها لایسنس ندارندنقل قول:
شرمنده ببخشيد من يه نظري دادم!:19:اقاي عزيز من چيكار كنم گفتن 100% ممنوعست؟چرا اينقدر قاتي كردي؟ اره 3تا دي وي دي هستش.الان مگه گاد او وار ممنوعه نيست؟:21:نقل قول:
اره هنوز نیومده می گن ممنوع هست بعد یارو گفت از صنف برگه دادن که توش فکر کنم 32 یا حالا هرچی
بازی ممنوع شده
آره درسته !نقل قول:
اما یعنی راکستار اونقدر گدا هستش که نیاد لیسانس بخره ؟!