خیلی ممنون از اسکایزر.اتفاقا به مطلب خیلی مهمی اشاره کردی چون کسی که بهداشت دهان و دندانش بالا باشه عمر زیادی میکنه.اینو یه دکتر معروف ایرونی میگه حتما میشناسیدش.
Printable View
خیلی ممنون از اسکایزر.اتفاقا به مطلب خیلی مهمی اشاره کردی چون کسی که بهداشت دهان و دندانش بالا باشه عمر زیادی میکنه.اینو یه دکتر معروف ایرونی میگه حتما میشناسیدش.
فش بچه صلواته
جواب هم بدی واسه خودت بده
اینو بدونید که اگه مثلا 4تا دوست هستید وقتی یه سفر برین اونجا اخلاقای واقعی همه تون مشخص میشه.یعنی ممکنه یکی که معمولی بود خوب باشه و کسی که خوب بود بد باشه. و...این حرف منو اونایی که بزرگتر از من هستن کاملا متوجه میشن که چی گفتم
اگه تو درسی مشکل خوندن دارید با دید مثبت بهش نگاه کنید و با فکری ارام بشینید بخونید و بگید من اینو تموم میکنمو میترکونم.من تو پیش دانشگاهی معلم زبان فارسی مون خیلی گند بود!من میگفتم که هم ترم اول و دوم میفتم ولی به خودم گفتم که بلاخره من بخام برم دانشگاه باید این درسو پاس کنم چه بخام چه نخام!خلاصه هم ترم اول ودوم رو پاس کردم.ترم اول شدم 11.5 و دوم هم شدم 13!من از اول تا سوم دبیرستان مشکل زبان و ادبیات داشتم ولی تو پیش که خوندم از کارم راضی بودم.
یه نکته خیلی مهم::::
هرکی بهتون گفته قشم واسه خرید عالیه حرفشو گوش ندید بلند نشید بریداااااااا....دلار گرون شده قیمتاش از قیمتای تهرون خودمون هم زده بالاتر:19::19:
من همین پریروز رفتم واقعــــــــــــــــــا افتضاح بود!!!!!
تنها نکته مثبتش اینه که جنسایی مثل شامپو و اسپری ادکلن و... همش اصل هستن و قابل اعتماد اما بقیش.......:2:
سعی کنید با هم شخصیتهای خودتون رفاقت کنید.خیلی از وقتها از نظر تیپ و ظاهر شاید شبیه یه عده باشید اما از نظر شخصستی از زمین و تا آسمون با هم فرق داشته باشید.
با مشورت کردن مطمئن باشید هزار تا راه رو که شما حتی فکرشو نمیگیردید جلوی پاتون گذاشته میشه.من یه مقدار پول داشتم و میخواستم باهاش کاری انجام بدم.در کل 2 تا کار بیشتر به نظرم نیومد .اما وقتی مشورت کردم دیدم با این پولم چه کارا نمیتونم بکونم
شدیدا این نکته رو بولد میکنم. خیلی موثره.نقل قول:
امروز امتحان شیمی فیزیک داشتم. شاید شنیده باشید راجع بهش که چقدر فرمول عجیب غریب داره و نسبتا سنگینه.
من و دوستم با هم درس میخوندیم. ولی فرقمون این بود که اون همش گله میکرد که خیلی سخته و من هیچی نمیفهمم. ولی من با اینکه کامل متوجه نمیشدم فقط میگفتم خیلی آسونه من راحت همشو میفهمم!
همش هم میگفتم من امتحانمو عالی میدم. مطمئنم که عالی عالی میدم.
نتیجه این شد که امروز از 6 تا سوال 5 تا رو کامل و درست حل کردم و اون یکی رو تا نصفه رفتم و فقط یه عددگذار اشتباه کردم در صورتی که فقط دیشب رو درس خونده بودم...
به همه چیز دید مثبت داشته باشین... :11:
با سلام ...
اگه میخواید در اینده که از درس فارغ شدید بتونید وارد بازار کار بشدید بهتون پیشنهاد میکنم صرفا توی دانشگاه جزوه استاد رو نخونید . همیشه سعی کنید از روی کتاب ها ی مرجع درس بخونید . و جدا از اون هم پیرامون همون رشته اتون چیزایی غیر از مطالب درسی رو هم بخونید .
====================================
عزیزان نقل و قول کس دیگه توسط اکوا حذف میشه.اینو گفتم چون تازه کارا هم میان حقشون حپلی حپو نشه.الان من از 2تا امتهان ترم دانشگاه میترسم ولی به خودم گفتم که من نهایت سعی خودم رو میکنم و ایمان دارم که با نمره خوب قبول میشم و همیشه همینطور بوده و ببینم ایندفه چی میشه!همیشه با قدرت درس بخونید و نگید من کم میارم.شما یه جنگنده هستید منم هستم و به همین دلیل یاد هیتلر و افتخاراش میکنم و روحیه ام میره بالا.از امتحانات بترسید روحیه شما میاد پایین.اگه قبلا تو درسی کم اوردین یا تو سال سوم مردود شدید مثل من نگران نباشید و یاد اون دردایی که کشیدید بیفتید و بگید من ایندفه میترکونم حتی اگه کم بگیرم.الان همه شما و من به روحیه جنگندگی برای امتهانان دارید چون از بچگی از امتهانان ترس داشتیم اما دیگه زمون این رسیده برای ترسمون خط و نشون تایین کنیم!بجنگید بجنگید ما پیروزیم.بازنده ترسو و تنبله.امیدوارم این جمع که شامل من هم میشه امتهاناتو خوب بدیم حتی اگه کم بگیریم.در ضمن اینم بگم که اگه نهایت سعی هم کردید و با نمره کم قبول شدید پشیمون نشید چون این نیروی جنگندگی تونو لازم دارید جنگجوها.من به همه دوستام روحیه میدم میگم میترکونیم و منم به همتون میگم که باهم میترکونیم.موفق باشید جنگنده ها.
عزیزان هیچوقت زندگی کسی رو خراب نکنید!.من به خدا قسم نمیخورم ولی چون از صحت حرفم اطمینان دارم به خدا قسم که هرکی که زندگی مارو خراب کرد بعد چند سال خود طرف خیلی بدبختی سرش اومده و الانم در حال زجره!هیچوقت چه در جوونی چه وقتی زن گرفتید یا عروس شدید زندگی کسی رو خراب نکنید.بازم میگم هیچوقت کسی که به زندگی خودش مشغوله کاری نداشته باشین حتی اگه بدبخت باشین که بدبخت تر نشین.من رو این توصیه ام خیلی تاکید میکنم چون چوب خدا صدا نداره و چنان پدری از ادم در میاره که غبطه میخورین!