رفقا میشه دو نوع مولتی ویتامین خرید؟
میخوام سنتروم بگیرم واسه روزایی که تمرین ندارم،بین انیمال پک و اپتی من یکدومو بگیرم واسه روزایی که تمرین دارم،نظرتون چیه؟
Printable View
رفقا میشه دو نوع مولتی ویتامین خرید؟
میخوام سنتروم بگیرم واسه روزایی که تمرین ندارم،بین انیمال پک و اپتی من یکدومو بگیرم واسه روزایی که تمرین دارم،نظرتون چیه؟
به نظر من مصرف مولتی ویتامین با توجه به اینکه تحقیقات ثابت کرده که میزان جذب ویتامینها از غذاهای طبیعی خیلی بیشتر از مکملهای ویتامینی هست ، کار درستی نیست
شما روزی چند تا بادام زمینی مصرف کنی کل ویتامینهای محلول در چربی رو داره
حتی تخمینی هم نمیشه یک بازه ای داد؟ اگه هر روز تمرین کنه بیشتر از 3 ماه طول میکشه؟
اولا بستگی داره به اینکه منظور شما از عضلانی شدن چی باشه و در چه حد عضلانی میخواید بشید
ثانیا این عوامل موثر هستند:
تغذیه (مخصوصا میزان مصرف پروتئین)
استفاده یا عدم استفاده از داروهای عضله ساز
تیپ بدنی
میزان چربی بدن (برای مشخص بودن عضلات)
میزان عضله ای که در حال حاضر دارید
و...
آخه قربونت برم تو کشورای پیشرفته ام نمیشه واسه مصرف عادی روزانه همه ویتامین هارو دریافت کرد چه برسه به کشور گل و بلبل ما با این قیمتا!نقل قول:
حالا بماند که نیاز ورزشکارام بیشتر،پس قطعا باید مصرف کرد متاسفانه.
بدنسازان حرفه ای این کاری که گفتم رو میکنن. حتی داخل ایران هم من سراغ دارم کسانی که به این روش عمل میکنن فقط کافیه منابع ویتامینها رو بشناسید.
البته از مولتی ویتامین محض احتیاط استفاده میکنن و به هیچ عنوان از مولتی ویتامین به عنوان منبع اصلی ویتامین نمیشه استفاده کرد. تازه این مسئله مال به قول شما حرفه ای ها هستش
منم نگفتم شما مصرف نکنید ، من راه بهتر رو پیشنهاد دادم!
سلام خسته نباشین ..
منم یه سوال دارم درباره شکم کسی که اصلا شکم نداره ولی عضله ای هم نیست اگر بخوادعضله شکم سفت بشه و هیچ وقت از حالت اصلی الانش
خارج نشه یعنی وضعیت الانش تثبیت شه باید چه ورزشی انجام بده بعد امکان داره قسمت شکم برای این فرد 6 پک شه ؟ میدونم اینکه حالت 6 پک پیدا
بشه زیاد طول میکشه ولی کسی که بدنش آمادگی عضله ای شدن رو داشته باشه یعنی چربی اضافه نداشته باشه مدت زمانش چقدره ؟ ورزش رو چطور
انجام بده که 6 پک نشه یا عضله ها بیرون نیاد ..
شما لطف کنید این موارد رو بگید تا راهنماییتون کنم:
منظورتون از اینکه «هیچ وقت از حالت اصلی الانش خارج نشه یعنی وضعیت الانش تثبیت شه» چیه ، یعنی منظورتون اینه که شکم بزرگ نشه؟
سن هم لطفا برای بالای 20 توضیح بدین :n29:
بله .. کلا هیچ تغییری نکنه + اینکه عضله ای و سفت بشه .. یه سوال دیکه هم دارم اگر ورزش رو دیگه انجام ندیم ممکن هست پوست بدن
شل بشه ؟
عضلات شکم عضلاتی هستن که خیلی کم ازشون کار کشیده میشه و اگه حد اقل هفته ای یه بار تحت فشار تمرین قرار نگیرن شل و افتاده میشن!
بقیه ی عضلات بدن هم همینطور هستن ولی شکم بیشتر توی چشم میاد.
الان اگه شما شکم صافی داشته باشید با تقویت عضلات شکم شکمتون میاد جلو! چون عضلات بزرگ میشن و چربی ها هم همون چربی سابق هست.
به نظر من شما حرکات شکم رو همراه با ورزش ایروبیک (هوازی) انجام بدید تا هم چربی کم بشه و هم عضلات شکم تقویت بشن.
و اما سیکس پک شکم که نیاز هست عضلات شکم به شدت بزرگ بشن و چربی شکم هم به شدت کم بشه. بستگی به میزان تلاشتون داره با این شرایط کمتر از یکسال میتونید شمایلی از سیکس پک رو در صورت تمرین شدید و رژیم غذایی کم کالری و پر پروتئین نمایان کنید.
تمرینات شکم رو هم که فکر نمیکنم نیازی باشه توضیح بدم. حرکتی که حتما توی برنامه تون باید باشه اینه که روی زمین دراز میکشید (یا روی یه جای نرم) ، دستتون رو از بالای سرتون میگیرید به یه جای محکم ، بعد پاها رو میارید بالا و پایین. حرکت سنگینیه ولی کم کم با تقویت عضلات عادت میکنید.
یه تمرینی بود از یکی از بریتنی اسپیرز که داشت انجام میداد اگه بتونم پیداش کنم میذارم ببینید.