سلام
اگر اون گروهایی که عضو شدید براتون ایمیلی میفرستن به صورت روزانه، در اخر ان برای شما درخواست لغو عضویت میزنه ....
اگر نباشه میتونید به اون گروه ایمیلی راجع به لغو عضویت بفرستین
Printable View
سلام
اگر اون گروهایی که عضو شدید براتون ایمیلی میفرستن به صورت روزانه، در اخر ان برای شما درخواست لغو عضویت میزنه ....
اگر نباشه میتونید به اون گروه ایمیلی راجع به لغو عضویت بفرستین
برخی از گروهها ته نامشون می اد که اگر می خواید لغو کنید عضویتو یه میل برنید به اینجا یا اینجا برید و از این حرفها.نقل قول:
برخی ندارند. اون وثت بله یکی از راهها اینه که برای مودریتور گروه درخواست برنید ولی مثلا اگر از گروههای یاهو هست می تونید غیر اینکار برید از خود قسمت گروهها هم لغو عضویت کنید.
sسلامنقل قول:
اما من بایاهو مسنجر یه ماه پیش چت کردم که اون متنها نبود توش (البته اون مخاطب هم تو ایمیلهام سیو نیست.
سلام !
چه جوری میشه از ایمیل یاهو Backup گرفت ! منظورم از Backup لیست Contact ها ، ایمیل هایی که برام مهم بوده و در پوشه ای نگه داشتم ! لیست ، اد لیست های یاهو مسنجر و ... ! هست کسی چیزی میدونه ؟
سلام
دوستان چطوری میشه اسم و مشخصات خودمونو تغییر بدیم توی یاهو میل؟!
ممنون میشم راهنمایی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و علیک سلامنقل قول:
برای تغییرات مشخصات باید به سربرگ Mesenger سپس My Accont Info بروید .
گویا آموزش های یاهو تو این تاپیک هست :دی
بریم سر اصل مطلب
1: دیدن تاریخچه لوگین شدن دوستانتان در یاهو
خب برای این کار بهترین راه استفاده از yahoo tracker میباشد. میتونید با رفتن به این سایت و ثبت نام کردن، آیدی هایی که میخواهید تاریخچه لاگین شدنشان ذخیره شود را به لیست اضافه کنید و هر موقع که خواستید چک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایت وضعیت آیدی های اضافه شده را هر 10 دقیقه نمایش میدهد. ولی بزرگترین عیبش این هست که وقتی آیدی بصورت مخفی لاگین میشود بصورت آفلاین نشان میدهد.
2: راه دوم برای دیدن تاریخچه لوگین شدن آیدی خودتان هست. از این روش میتونید از -- شدن آیدی هم مطلع شوید
برای اینکار به سایت یاهو رفته و پس از sign in به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید. احتمالا دوباره از شما پسورد ایمیل را بخواهد.
سپس در قسمت Sign-In and Security روی View your recent sign-in activity کلیک کنید. بعد براحتی میتوانید تاریخ لوگین شدن آیدی فعلیتان را با جزئیات ببینید . در این روش میتونید ip سیستمی که باهاش به ایمیلتان وارد شدید را هم ببینیند .. این قابلیت میتونه به شما کمک کنه که بفهمید آیا آیدیتان -- شده یا نه؟؟.. بعضی اوقات وقتی لپ تاپ کسی دزدیده میشود .. میتواند با این روش براحتیip سارق را پیدا کند!! ( احتمال پیدا کردن سارق وجود دارد )
موفق باشید
با سلام به دوستان، جدیدا یاهو هی سوال می کرد از کلاسیک به پلاس یا ارتقا یافته ، تغییر حالت بدم که یه بار اشتباهی دستم خورد و الان وضعیتناجوره. خیلی قر و قاطی شده. فکر کنم این نسخه، چیزی بین کلاسیک و فول باشه چون هنوز درخواست ارتقا به حالت بالاتر رو میده که رایگانه. جاوااسکریپت رو هم یر فعال کردم ولی تیری رخ نداد به جز شکل دکمه ها. دیگه داره دیییییییووووووووووووووووو وووووووووونه ام می کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
لینک مینک ها توش کار نمی کنه اصلا. اعصابم داونه
دوستان من به مشکل عجیبی برخورد کردم.
چند وقته وقتی یوزر و پسورد رو میزنم وارد نمیشه و پیغام زیر میاد :
سوال امنیتی رو که یادم نیست و وقتی گزینه دومی رو میزنم پیغام زیر میاد :
در اینجا هم همونطور که میبینید ایمیل دومی رو داده بودم رو آورده تا بهش یک کد بفرسته و بعد من کد رو در مرحله بعد وارد کنم. اون ربدر ها رو نمیدونم چرا اونجا به جای حروف ایمیلم زده.
به هر حال وقتی وارد اون ایمیل هم میشم هیچ پیغامی از طرف یاهو برام نمیاد.
......
ویرایش : درست شد.
واسه منم این مسئله پیش اومده ولی دیگه قسمت دوم دریافت کد رو نمیارهنقل قول:
دوستان من به مشکل عجیبی برخورد کردم.
چند وقته وقتی یوزر و پسورد رو میزنم وارد نمیشه و پیغام زیر میاد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه شما درست شد؟ به نظرتون چیکار کنم؟