همشهریان عزیز من یه کمی از قافله جا موندم . موضوع مبحث از چه قراره . یکی بکسور کنه . تنکیو
Printable View
همشهریان عزیز من یه کمی از قافله جا موندم . موضوع مبحث از چه قراره . یکی بکسور کنه . تنکیو
نقل قول:
نميدونستم تاپيك كرمانشاهي ها اسپانسر داره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پي ام حالش نبيد ، Off رو چك بنما ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
موضوع !؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اين تاپيك اگه يه روز موضوع پيدا كنه كه بايد قفل شه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا هوا خیلی سرده
سوز خیلی خیلی سردی میاد.
ماله بعد از برفه
..!!!!نقل قول:
...........______........
ضمن عرض سلام ، شما را دوباره به دیدن ادامه پست ها دعوت می کنم ...
نوکیا و سونی اریکسن فقط با گارانتی حسین بوتو !!
دوشنبه 17دی 86 تمامی مدارس ابتدایی . راهنمایی . دبیرستان. پیش دانشگاهی کرمانشاه در نوبتهای صبح و ظهر
تعطیل میباشد.
.........................
هوا دیگه آخر سرماس
actros شما كه تحمل سرما نداري چطور ميخواي راننده بشي؟
امروز از بس هوا سرد بود آب دهنت رو مينداختي بيرون ، نرسيده به زمين قنديل ميبست ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداييش تا رفتم سركار از بس ملت خوردن زمين منم هر هر خنديدم ، دلم درد گرفت ! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته خودم مثل لاك پشت ميرفتم كه سوتي ندم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینم همزادهات توی فروم زیاد شدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت کم بودی همزادهات رو هم ورداشتی اوردی اینجا !!!
مراقب خودت باش اشتباهی به جای اینکه اون ها رو بن کنن تو رو بن نکن
این پیچش به ما هم خورد و خدمت رو استلاحاً " فر " دادیم و 48 ساعت رفتیم مرخصی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارتش که قلی باشه همین میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبر گزاري دروغ دات كام امروز از مرگ لواب بر اثر زياده روي در مصرف كافي نت خبر داد ...