نقل قول:
من تمام dns را پاک کردم ولی نمی دونم چرا باز کار میکند
اگر راه دیگه ای برای خاموش کردن آن وجود دارد لطفا بگویید
Printable View
نقل قول:
من تمام dns را پاک کردم ولی نمی دونم چرا باز کار میکند
اگر راه دیگه ای برای خاموش کردن آن وجود دارد لطفا بگویید
نقل قول:طرح این مباحث باعث اضافه شدن اطلاعات ما میشه ، اگه این مباحث مطرح نشه انجمن ، انجمن خشکی تبدیل میشه . صرف تشویق و به به کردن هیچ علمی به کسی اضافه نمیشه. سعی نکنیم تا کسی موردی اطلاع داد که بر خلاف علاقه ما بود جلوش وایسیم و هر کسی تشویق و به به کرد ازش تشکر کنیم و حامی اون باشیم.نقل قول:
همونطور که شما فرمودید : یه عده گفتند آنتی ویروس کمودو قدرت مناسبی نداره با سند Virus Bulletin یه عده هم اون موقع مخالفت کردند که Virus Bulletin مشکوکه.
یه عده گفتند self defense کمودو ایراد داره یه عده مخالفت کردند گفتند اصلا مهم نیست.
الان هم گفته شد بخش نتورک اتک تو ورژن جدید نیست پست بالا که نقل قول کردم فرمودند اصلا نتورک اتک شامل سیستم خانگی نمیشه و مثل همیشه کلا ایراد ها از پایه رفع میشه !!!
نقل قول:
بله طبق مدرک شما و گفته مدیر فروم کمودو ، این بخش حذف شده و درسته حرفی روش نیست و حتی توی ور ژن پولی هم این بخش وجود نداره.
اما کمودو بخشی از حملات شبکه رو با Comodo Secure DNS متوقف میکنه (علاوه بر بلاک سایت های آلوده) .
اما روی خود نرم افزار بله همچین آپشنی وجود نداره ، شاید دلیل اینکه حذف شده هم ساخته شدن Comodo Secure DNS بوده.
کانشکن رو دیس کانکت کنید.نقل قول:
کش مرورگر پاک کنید.
دوباره کانکت شوید.
سلام
من فایل زیر رو توی ریشه درایو ویندوز 7 به اشتباه Ignore کردم ، ظاهرا" هم ویروسه ، حالا چطور میشه از
حالت Ignore خارجش کرد .
ممنون
دوست عزيزم...عملكرد Secure DNS با NIDS كاملا متفاوته.نقل قول:
Secure DNS : امنيت وبگردي رو براي شما تضمين ميكنه و جلوي شما رو در ورود به سايتهاي زير ميگيره.
phishing sites, malware sites, spyware sites, excessive advertising sites
پس كار Secure DNS اينه كه شما رو از سايتهاي جعلي و دروغي دور نگه داره و امنيت مناسبي رو در وبگردي داشته باشيد.
نقل قول:
SecureDNS helps users keep safe online with its malware domain filtering feature. SecureDNS references a real-time block list (RBL) of harmful websites (i.e. phishing sites, malware sites, spyware sites, excessive advertising sites, etc.) and will warn you whenever you attempt to access a site containing potentially threatening conten
NIDS : بخش NIDS حملات شبكه رو دفع ميكنه و براي جلوگيري از ورود هكرها به سيستم هستش.
وقتي يه هكر ميخواد با دستورات و تكنيكهاي پيشرفته شبكه ، وارد سيستم شما بشه.NIDS مياد و ميبينه كه داره اتفاقات مشكوك توي شبكه ميافته. به ديتابيس حمله هاي تعريف شده مراجعه ميكنه. اگه ببينه كه اتفاقاتي كه در شبكه ميافته با يكي از اون موارد ديتابيس مطابقت داره ، سريعا جلوشو ميگيره.
نقل قول:
A Network Intrusion Detection System (NIDS) is an intrusion detection system that tries to detect malicious activity such as denial of service attacks, port scans or even attempts to crack into computers by monitoring network traffic.
به طور خلاصه :
Secure DNS = امنيت وبگردي
NIDS = جلوگيري از ورود هكر ها
دو چيز كاملا متفاوت ، مثل اينكه بگيم يكيش كمربند ايمني هستش و اون يكي ترمز ABS . هر دو براي امنيت هستند اما با كاركرد كاملا متفاوت.
=======
اما سخن من با كاربران كمودو :
اگر از اينترنت با سرعت پايين استفاده ميكنيد ، ميتونيد همچنان از كمودو استفاده كنيد و مشكلي هم پيش نمايد. يه هكر هيچوقت نمياد وقتشو بزاره براي هك كردن كسي كه به دايل آپ وصله.چون هم سرعت پايينه و هم اينكه شما مدت زمان كمتري آنلاين هستيد.
اما اگر از خطور پرسرعت اينترنتي استفاده ميكنيد ، سعي كنيد از فايروال ديگه اي استفاده كنيد. چون وقتي شما با ADSL وصل هستيد ، يك هكر هم سرعت بيشتري رو براي تبادل اطلاعات با كامپيوتر شما داره و هم احيانا شما زمان بيشتري رو آنلاين هستيد. پس يه هكر ميتونه با كمي تلاش به كامپيوتر شما نفوذ كنه و با توجه به اينكه كمودو فاقد NIDS هستش ، نميتونه محافظت مناسبي در مقابل حملات هكري از شما بكنه.
این که چه قدر DNS کمودو می تونه جلوی حملات شبکه رو بگیره نمی دونم . اما قبلا توی انجمن این مبحث مطرح شد که DNS ها چقدر توی شبکه کاربرد دارند ( توسط دوست خوبمون mehran ) الان که یه مقدار گشتم نتونستم اون پست رو پیدا کنم و نمیدونم کدوم تاپیک بود.نقل قول:
اما لینکی که من بوک مارک کردم از GRC که شما می تونید این موارد رو تست کنید:
Source Port Analysis و ransaction ID Analysis از لحاظه Max Entropy Lost Entropy Dir Bias Stuck Bits
به اضافه دفع External Ping و External Query . DNSSEC Security . Alphabetic Case . Extra Anti-Spoofing
تست خوبی هست و نمودار سکیورتی پورتها رو هم در اختیارتون میذاره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتهای صفحه برای تست کلیک کنید.
تست رو یک بار بدون DNS و یک بار با DNS بگیرید.
به نظر من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به طور دقیق کاربرد DNS گفته نشده. این مورد رو هم میشه توی همون لینک فروم کمودو پرسید.
سوال میتونه این شکل باشه : توی تست جی آر سی از DNS ما مثلا دفع External Ping رو مشاهده میکنم اما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مطلب دقیقا اشاره نشده و علتش چیه.
دکتر یه کمی توضیح می دی؟نقل قول:
و مثل همیشه کلا ایراد ها از پایه رفع میشه !!!
با سلام
DNS Server دارای دیتابیس یک آنتی ویروس + فایروال می باشد.نقل قول:
دوست عزيزم...عملكرد Secure DNS با NIDS كاملا متفاوته.
Secure DNS : امنيت وبگردي رو براي شما تضمين ميكنه و جلوي شما رو در ورود به سايتهاي زير ميگيره.
phishing sites, malware sites, spyware sites, excessive advertising sites
پس كار Secure DNS اينه كه شما رو از سايتهاي جعلي و دروغي دور نگه داره و امنيت مناسبي رو در وبگردي داشته باشيد.
و مثلا DNS Server کومودو دارای آنتی ویروس کومودو برای جلوگیری از ورود به سایتهای خطرناک+ فایروال کومودو هست برای جلوگیری از حملات شبکه و ...( ولی حالا اینکه چقدر موفق است الله اعلم)
و مثلا DNS Server ؛ ClearCloud دارای آنتی ویروس Vipre Antivirus و فایروال Kerio است.و نقش فایروال در DNS Server را نمی توان نادیده گرفت.
و اگر توصیه شده که از DNS Server ؛ClearCloud استفاده شود به دلیل این است که هم از آنتی ویروس Vipre استفاده شود و هم اینکه فایروال Kerio قویتر است:46:
ضمن اینکه کومودو روی سیستم من کاملا پورتها را کنترل میکند. و بسته های مشکوک را بلوک می کند.
و به نظرم حذف در ورژن جدید کومودو همین است.....
باز هم منتظر بحث دوستان هستم تا بیشتر و بیشتر بدانم.
اگر هم کسی موضع گرفته دلیلش این است: بحث ضعف یک مورد است و بحث اینکه استفاده نکن یک موضوع دیگر.
-------------------------------
پس چرا باوجود اينكه كمودو NIDSنداره ولي بازم درتست فايروالها اوله مگه اونايي كه اين تستا را ميگيرن از اين حملات را ازمايش نميكنند؟
من چون تخصصی در مورد حملات شبکه ندارم وارد بحث نمیشوم و این هم بگویم ما کاربران کمودو از هر بحثی یا هر کسی که باگی پیدا کند استقبال خواهیم کرد چون با رفع این باگ ها قدرت و امنیت کمودو افزایش پیدا میکند ولی استفاده از الفاظی همچون اصلا از فایروال کمودو استفاده نکنید؛با این فایروال هکر ها به راحتی به شما دسترسی خواهند داشت ؛شما امنیت نخواهید داشت؛از فایروال دیگری استفاده کنید؛و... به نوعی توهین به کسانی است که با تحقیقات و تست های فراوان به این نتیجه رسیده اند که از فایروال کمودو استفاده کنند
من تستی که در مورد پورت ها با فایروال کمودو انجام دادم اینجا میذارم شاید کمکی به بحث مفید شما کند؛مرورگر فایرفاکس
لازمه این مورد هم یادآور شوم این تست فقط یک تست شخصی است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]