امروز پس دوستم عوض شده داریم میریم واسه پیگیرینقل قول:
Printable View
امروز پس دوستم عوض شده داریم میریم واسه پیگیرینقل قول:
سلام دوستان کسی از مخابرات جشنواره تابستان اینترنت 1 مگ یا دو مگ داره ؟ اوضاعش چطوره ؟ دانلود شبانه که داره سرعتش روی چنده لطفاً جواب بدین
اره داداش سرعتا رو دوبرابر میبندن یعنی مثلا سرویس دومگ سرعتش حدودن 450 460 هست.1 مگ هم حدودی 250 260 هست.شبانه هم همینقدره.شبی حدودی با سرویس دو مگ میشه 8 9 گیگ دان کرد.نقل قول:
سلام دوستان من میخام سرویس بگیرم در حال حاضر بنظرتون بهترین سرویس دهنده کرمان کدوم شرکت هست ؟
نامحدود میخام سرعت بالا تا 100 تومن هم ماهی طوری نیست فقط سرعت 200 300 بمونه
نا محدو اکثر شرکتا مصرف منصفانه دارن.ولی به نظر ارتهای شاتل خوبننقل قول:
برو مخابرات 2 مگ نامحدود بگیر 260 کی هم سرعت میده دنبال شرکت نگرد که خود شرکت هم از مخابرات میگیرننقل قول:
مخابرات و دیده بانت اتفاقا بدترین ISP های کرمان هستن اون دیده بانت که خیلی جواده همه دارن ازش:n02:
سلام دوستان کسی از 3g ایرانسل یا همراه اول توی کرمان استفاده کرده ؟ اوضاعش خوبه ؟
داداش رفتم پرسیدم اصلن مخابرات سرویس نامحدود الان نداره ... تازه میگفت شبانه رایگانم از رو سرویسای محدودشم برداشته ... چه صیغه ایه ؟:n28:نقل قول:
ولی میگفت قراره یه بخشنامه جدید بیاد اوضاع بهتر بشه کسی در جریان هست این چی هست ؟:n21:
آقا اینترنت مخابرات رو نخورید من 2 مگ گرفتم یک ساله که ترافیک شبانه رایگانم داره 20 روز اول عالی بود و سرعت حدود 500 تا 550 بود اما الان که یوزرها اضافه شدن مزخرف شده .... خظم از روی 6 مگ روی 2 مگ بسته شده و شبی حتی 3 گیگ خم به زور دانلود میکنه برخلاف اون بیست روز که نزدیک 200 گیگ دان کردم .... لعنت خدا برشان باد:sq_5:نقل قول: