داداش چه جوري ميشه رفت تو express gateنقل قول:
Printable View
داداش چه جوري ميشه رفت تو express gateنقل قول:
آقا شرمنده بعدشو نخونده بودم! راسي مشكل منم حل شده با نرم افزار asus cipy protect همه رو لاك كرده بودم درايو دي وي دي رو نشون نمي داد!نقل قول:
عزیزانی که سری n61 ایسوس دارند از صفحه نمایش لپ تاپشون راضیند؟
تنها ایرادی که خیلی تو چشممه همینه.
لطفاتجریبیاتتون رو دریغ نکنید.
واقعیتش بین n61ja و Sony VAIO F Series VPC-F11CGX/B موندم که کدام رو انتخاب کنم
Sony VAIO F Series VPC-F11CGX/B
Core i7 720QM 1.6 GHz
900*1600 16.4" LCD
320GB - 7200 rpm
DVD-RW
NVIDIA GeForce 310M
Mfr estimated battery life 4 hour(s)
Made in USA
قیمت 1.250.000 تومان
ایسوس هم که میدونید
Notebook: Asus N61Ja (N61 Series)
Processor: Intel Core i5 520M
Graphics Adapter: ATI Mobility Radeon HD 5730
Display: 16.0 inch, 16:9, 1366x768 pixels, glossy: yes
Weight: 3kg
1200 هم قیمتش
دوست عزیز بین این دو تا اختلاف زیاده.مدل سونی برای کارهای محاسباتی مناسبه و از CPU قوی تری بهره میبره.اما در عوض کارت گرافیک فوق العاده ضعیفی داره و برای گیم و کارهای گرافیکی خوب مناسب نیست.درعوض مدل اسوس دارای یه CPU خوب و نه عالی اما کارت گرافیکی فوق العاده عالی است که برای گیم وکارهای گرافیکی سنگین مناسب است.از لحاظ صفحه نمایش هم تقریبآ هم سطح هستند.حالا شما بسته به نوع کاربری ای که از لپ تاپ داری انتخاب کن.:20:نقل قول:
نقل قول:
ممنون از توجه تون
فرمایشتان متین
ولی در مورد صفحه نمایش مشکل رفلکس صفحه و میزان کم ریتینگ display یه مقدار مرددم میکنه.
شما ظاهرا سری q ایسوس رو دارید ،در مورد صفحه بیشتر میگید؟خودتان راضی هستید؟
ببین دوست عزیز من قبلآ هم تو این تاپیک و هم در جاهای دیگه توضیح کامل دادم.من این صفحه نمایش رو با مدلهای مختلف از نزدیک مقایسه کردم و وقتی میگم تقریبآ در یه سطح هستند، مستند میگم.در مقایسه با F11 که فول هم نیست از لحاظ رزولیشن به طرز نامحسوسی سونی بهتر و از لحاظ کنتراست و کیفیت رنگ واقعآ ضعیفتره بخصوص در قسمتهای تاریک و نمایش رنگهای تیره Asus بخاطر استفاده از LED واقعا بهتره.اما در مقایسه با صفحه نمایشهای فول سونی مثل F115 خب بحث فرق میکنه.اونوقت رزولیشن بالای اونها(1080×1920) جبران ضعف کنتراستشون رو میکنه.من که از صفحه نمایش این مدل Asus (که با مدل JA یکی است) واقعآ راضیم.شما هم مطمئن باش که در مقایسه با F11 اگر بهتر نباشه کمتر نیست.نقل قول:
تنها نکته ای که هست اینه که باید زاویه دید مناسب خودت رو تنظیم کنی ، یعنی مثلا دید مستقیم به صحفه داشته باشی ،از زوایای دیگه ، دید مناسبی نداره که فکر میکنم بقیه صفحه نمایشهای که از LED Back-light استفاده میکنن هم همینطور هستند.
نقل قول:
باز هم ممنون
یک سوال دیگه که ذهنمو مشغول کرده
اين مشخصات n61ja-jx008v هستش
Notebook: Asus N61JA-JX008V (N61 Series)
Processor: Intel Core i5 520M
Display: 16 inch, 16:9, 1366x768 pixels, glossy: yes
Weight: 2.9kg
کد:
-------------کد:http://www.notebookcheck.net/Asus-N61JA-JX008V.31662.0.html
اين مشخصات Asus N61Ja هست
Notebook: Asus N61Ja (N61 Series)
Processor: Intel Core i5 430M
Display: 16.0 inch, 16:9, 1366x768 pixels, glossy: yes
Weight: 3kg
کد:
------------کد:http://www.notebookcheck.net/Asus-N61Ja.27278.0.html
اين مشخصات مدلي كه مثلا گارانتي ويستا گذاشته تو سايتش
همانطور كه ميبينيد از لحاظ كانفيق به n61ja-jx008v نزديكتر هست
CORE MOBILE-PROCESSOR-i5-520M -2.4GHZ-TURBO UPTO 2.93 GHZ(FSB 1066,3M SmartCache)
HDD "500GB"
MEMORY DDR3-1066-4GB
LCD 16" HD(GL,LED)
VGA ATI Mobility Radeon HD 5730
VRAM 1GB-DDR3
OPTICAL DRIVE DVD Super-Multi
WiFi 802.11 b/g/n
OS WIN7-PREMIUM
BLUETOOTH Y
FINGER PRINT N
CCD 2.0M
Weight 2.91KG
Accessories 6CELL,B&M
Remark "Numeric K.B HDMI Port E-SATA Port Chocolate K.B USB 3.0 ports
اگه تو سایت نوتبوک چک مدل n61ja-jx008v رو بررسی کنید میبینید که از لحاظ ریتینگ خیلی بیشتر از مدل معمولی این مدله با cpu 430
حالا سوالم اینجاست منی که فرضا با گارانتی ویستا میخرمش و کانفیگش به مدل jx008v نزدیکتره ،در واقع کدام مدلو دارم میخرم؟
وسوال اخر(امیدوارم) الان بهترین قیمتش چنده؟
ببینید N61ja سری اصلی است و jxxxxxx بسته به نوع کانفیگی که دارند تغییر میکنه مثل N61jq که با مدلهای مختلفی تو بازار موجوده.از لحاظ قیمت هم از 1150 تا 1200 متغیرند.حالا این دیگه شانس شماست که با چه قیمتی گیر بیاری.:46:نقل قول:
---------- Post added at 01:00 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------
این مسئله ربطی به LED BL نداره بلکه کلیه صفحه نمایشهای Glossy این مشکل رو دارند که لایه محافظ صفحه باعث رفلکس کاذب نور میشه.که خب هم مزیتهایی دا ره و هم مشکلاتی.:46:نقل قول:
بچه ويندوز من قاطي كرده به صفحه لاگين كه ميرسه يهو هنگ مي كنه مجبور ميشم دكمه پاور رو نگه دارم! با سيف مود راحت مياد بالا! هركاري كردم درست نشد! ري استور كردم ريپير كردم! انگار نه انگار! تازه يه بارم اون پيغام صفحه آبي رو داد!
نمي دونم چه كنم!