آقا پطروس و آقای یاز!
از هر دو ممنونم.
Printable View
آقا پطروس و آقای یاز!
از هر دو ممنونم.
اگر می خواید شبیه شکس پیر بشه باید گفت:نقل قول:
Internet or prison? That is the question.
جمله شکسپیر :
To be or not to be, That is the question
:11:
ایده پشت این نحوه پیاده سازی در واقع یک استراتژی "تفرقه بینداز و حکومت کن" هست. به عبارت دیگر، با تقسیم کار محاسباتی که توسط هسته محاسباتی یک ریزپردازنده سنتی انجام می شود و واگذار کردن آن به چند هسته محاسباتی، در واقع یک ریزپردازنده چند هسته ای می تواند در زمان معین کار بیشتری انجام دهد. بنابراین کاربر احساس خرسندی بیشتری خواهد نمود. برای تحقق این امر، نرم افزار باید به گونه ای نوشته شود که بتواند با ریزپردازنده چندهسته ای کار کند. به این قابلیت «رشته رشته کردن در سطوح موازی[؟]» می گویند و به نرم افزارها یا سیستم های عاملی (مانند ویندوز اکس پی) که این قابلیت را دارند، چند رشته ای می گویند.نقل قول:
چنین ریزپردازنده ای می تواند چندین رشته کار را به صورت موازی انجام دهد. این به معنای آنست که یک بخش کار از جانب نرم افزار کاربردی تحمیل می شود و بخش دیگر از جانب سیستم عامل، یا همه بخش ها (رشته ها) توسط یک نرم افزار خاص. مخصوصاً برنامه های مولتی مدیا می توانند به خوبی از این قابلیت بهره ببرند چرا که اکثر وظایف آنها به صورت موازی انجام می شود. همان گونه که نویسندگان نرم افزار، آن را به صورت «چند رشته ای» تهیه می نمایند، ریزپردازنده های چند هسته ای نیز استفاده های بیشتری در منزل یا ادارات پیدا می کنند. این گونه ریزپردازنده می توانند به کاربرانی که به صورت «چند وظیفه ای» از کامپیوتر استفاده می کنند کمک شایانی بنمایاند. مثلاً تعدادی نرم افزار که مشخصاً در حال اجرا هستند به اضافه نرم افزارهایی در پس زمینه مانند نرم افزارهای ضد ویروس و امنیتی، مدیریتی، فشرده سازی، نهان سازی و هم زمان سازی.
مانند سایر قابلیت های سخت افزاری که در اینتل پیشرفت کرده اند، قابلیت چند هسته ای می تواند به یک جهش به سمت پردازش موازی بینجامد که خود قابلیتی است که در دنیای محاسبات توسط سوپر کامپیوترها از آن استفاده می شود. مثلاً فناوری HT که در سال 2002 توسط اینتل معرفی شد، می تواند کارهای چندوظیفه ای را به صورت «بافتن» چند کار با هم توسط ریزپردازنده های معمولی انجام دهد. هر چند این کار توسط ریزپردازنده های معمولی انجام می شود، ولی میتوان با ریزپردازنده های چند هسته ای، از تعداد بیشتری منایع محاسباتی بهره برد تا کارایی بالاتر رود. به تدریج که نرم افزارهای چند رشته ای بیشتر به بازار می آیند، PC های مبتنی بر تراشه دو هسته ای اینتل قادر خواهند بود بهتر محاسبات را انجام دهند و درخشش بیشتری در دنیای کامپیوتر داشته باشند.
البته این متن تخصصی بود و اگر مشکلی داره عذر می خوام. :11:
اي خدا، اي انفجار مهيب، اي مترجم مترجمان، اي كاربر كاربران!:18:نقل قول:
خيلي خدايي دمت گرم. چون ميدونم چه كاره پر دردسريه بهت تبريك گفتم. اما نامردا ديروز كه كار من گير بود كمك نكرديد. منم مجبور شدم يكم خودمو هم بيارم و با هر بدبختي بود مشكل رو حل كنيم. اما ايراد نداره چون باز هم يه دلگرمي به اسم P30WORLd دارم.
خوش بگذره
آقای @mir یه دنیا ازت ممنونم
با این کارت واقعا شرمندم کردی
آدم هایی مثل تو تو این دوره زمونه واقعا کم پیدا میشه
خیلی ممنونم ازت
dear amir
thanks alot....
i appreciate your attention to this section
What is the meaning of "What up" in this following example
What up hommy?x
این رو از طریق Listening بدست آورید؟ آخه فکر کنم بعد What یه is یا s' ای هست:نقل قول:
چی شده Hommy
یا
چه خبر شده Hommy
در برخی موارد هم اوضاع و احوالت چه طوره هم معنی میده.
شایدم بوده [COLOR=Blue]نقل قول:
ٌWhat's up honey?c
یعنی :
چه مرگته عزیزم؟ :43:
شما اگر فیلم زیاد می بینید اکیداً توصیه می کنم Subtitle های فیلمارو هم پیدا کنید و با اون فیلم رو ببینید. به شدت مفید و موثره.
مثلاً :
کد:www.subscene.com
شمام مثل یکی از دوستام خیلی خشن اید!!!:27: یه خورده ملایم تر هم میشه :laughing:نقل قول:
چی شده عزیزم!