سلام
بچه ها کسی تو یونیتی فارسی نوشته ؟ از 3.4 به بعد مثل این که بهش اضافه شده ! کسی تست کرده ببینه چجوری هست ؟ روش استفادش ؟
Printable View
سلام
بچه ها کسی تو یونیتی فارسی نوشته ؟ از 3.4 به بعد مثل این که بهش اضافه شده ! کسی تست کرده ببینه چجوری هست ؟ روش استفادش ؟
متاسفانه من نتواستم خیلی هم دنبالشم ولی نمی دونم چطوری آقای علی کسایی (مدیر پرشین دیزانر ) توانسته بود فارسی بنویسه.
جدیدا تست کردی ؟ از 3.4 به بعد ؟ من الام ریرم یه کمی بگردم ببینم چجوریه ؟نقل قول:
یکی پیدا کردم ولی انگار 45 دلار طرف گذاشته برای فروش...
سلام
نمیدونم چرا نمیشه فارسی نوشت ؟! تو خود سایت یونیتی نوشته بود از 3.4 به بعد زبون های راست چین رو هم پشتیبانی میکنه ؟ حالا باید بیشتر ور برم ببینم شاید شد !؟
راستی بچه ها کسی اینجا با A* کار کردن ؟
سلام دوباره
یه سوال : من از NavMeshAgent برای مسیر یابی استفاده کردم حالا میخوام bake رو زمانی که تو بازی هستم برام انجام بده .شدنیه ؟ اخه سر مسیرش چیزایی اضافه میشه بعدا که کاراکتر ها مثل روح ازش رد میشن !؟
متاسفانه اینکه یونتی هنوز به درستی از unicode پشتبانی نمی کنه و زبون های که از حروف بهم متصل دارن پشتبانی نمی کنه برعکس (گیم استدیو) که به خوبی از unicode پشتبانی می کنه.نقل قول:
لینکشو میدی ؟نقل قول:
پرویز اینو نمیدونی ؟ گیری کردیما !نقل قول:
سلام
آقا یه سوال دارم : فرض کنید که بازی اول شخص داریم که تفنگش میره تو دیوار ! حالا باید دوتا دوربین بزاریم یکی برای تفنگ یکی برای محیط و ... حالا این لایه بندی دوربینا چجوریه ؟ من قبلا این کار رو کردم ولی الان نمیتونم انجامش بدم . !
ممنون
3 راه برای اینکار وجود دارد...
1.دو دوربین مجزا با که تفنگ و زیر مجموعه هاش layer متفاوتی داشته باشند برای مثال layer شماره 9 برای مثال gun) . دوربین دوم باید depth بیشتر از اولی باشه و تو مایه culling mask تیک everthing برداشته بشه.
و clear flags بروی depth only باشه.
2.chartoer controller عریض تر باشه.
3. با استفاده از raycast در هنگام حرکت دوربین تفنگ به سمت عقب بره...
لینک فارسی نویس 45 دلار:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا دومی ها اصلا نشندیم چیزی راجعبش .
مسیریاب خودم رو بهتر کردم دیگه تابعش آرایه از بردار برمی گردونه می خواهی برات pm اش کنم.