نه آسیا تک مشکلی با این برنامه نداره.. البته من بیشترین سرعتی که با emule دانلود کردم 12 kb/s بود. من شبها کار نکردم...ولی صبح تا عصر که سرعتش خوبه :46:نقل قول:
Printable View
نه آسیا تک مشکلی با این برنامه نداره.. البته من بیشترین سرعتی که با emule دانلود کردم 12 kb/s بود. من شبها کار نکردم...ولی صبح تا عصر که سرعتش خوبه :46:نقل قول:
به جز emule بر نامه bearshare هم هست که آهنگ هاش جدید تره.. emule آرشیو آلبوم قدیمیش خیلی خوبه.. البته من تا حالا هر آهنگی که تو ماهواره دیدم و در emule سرچ کردم پیدا شده... اگر برنامه bearshare را خواستی به من بگو که آپ لود کنمنقل قول:
یه سوال دارم.سمت خونه ما داتک و شاتل پشتیبانی می کنند.
در زمینه اینکه می گند بالاتر از 128 به کاربر عادی نمی دیم هم مشکلی ندارم چون مجوز دارم و تا هر سرعتی بخوام بهم می دند :27: :27:
ولی الان موندم کدوم یک از این دو رو بخرم.مزیت داتک اینه که محدودیت دانلود نداره ولی شنیدم که چون کاربراش زیادند سرعتش کم شده و ...
حالا می شه با دلیل بگید که من کدوم یک از این دو رو بگیرم.
ممنون می شم زودتر جواب بدید.
ممنون ميشم بذاري. براي ويدئو چي؟؟؟ بخوام شوئ و فيلم بگيرم با كدم بهتر هستش؟؟؟ بد شما اسم موزيك سرچ ميكني يا خواننده رو ؟؟؟؟؟نقل قول:
Hossein_Bahal & mrmostafa ممنون...
این سایت هم مارو کشت تا بخواد سرعت مارو بگه...!
سلام دوستان
من می خواهم از سپنتا Adsl بگیرم ولی مگن شاتل هم خوبه به نظر شما کدام رو انتخاب کنم
سلام دوستان
من می خواهم از سپنتا Adsl بگیرم ولی مگن شاتل هم خوبه به نظر شما کدام رو انتخاب کنم
اينم از سرعت من (Dial Up)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو روزي ميشه كه سرعت بسيار كند شده.
بهت پیشنهاد میکنم شاتل چون واقعا عالی پشتیبانی میکنهنقل قول: