اقایون کی اشنایدر رو میخواست ؟
Printable View
اقایون کی اشنایدر رو میخواست ؟
روش جدید رد کردن پیشنهاده ؟نقل قول:
چک و مالودا با پویول و ابراهیمویج ؟؟
ارمين من منچستر
این چه وضعشه؟ بهتر نیست که پیشنهادی که بهم میدیم رو توی پیغام خصوصی بدیم .اینجوری که الان هست خیلی خر تو خره.
نقل قول:
آدریانو رو که گفتم بالا .
لوچو گونزالز رو هم همینطور .
فابرگاس که توی تیم برادر حامد یعنی حبیبه با اون باید کنار بیای .
همسیک 16 م
موتو 61 م
تورس من اینو قبلا رزرو کردم : 67.8 م
قیمتش 70 میلیون مقطوعنقل قول:
پستای من کسی میخونه؟ نکنه من برای شما غیبم
ابراهیموویچ و هانری رو بیخیال.نمیتونم جایگزین پیداکنم.بهترین مدافعم رو دارم میدم دیگه.بالاک و اسین.خوبه؟یا تری و اسین.اگه تری فروشیه!نقل قول:
نه اینجا بهتره که.اینجوری میفهمیم کی چی میفروشه.فقط باید کمی باهم کنار بیایم.پیشنهاد من چی شد وحید؟اینیستا با ویا.نقل قول:
حسین جان.مسی با رونالدینیو و همون 50 میلیون که گفتی.بذار حداقل یه بازیکن جابجا کرده باشیم دیگه.دوساعته داریم پیشنهاد فقط میدیم.
نقل قول:
محمد اگه تو بنگاه معاملات میزدی مطمئنم تا الان جزء مایه دارای تهران میشدی . خیلی خب رونالدینیو رو با بکام همزمان بهت میدم اما امیدوارم رونالدینیو مصدوم شه رو دستت باد کنه . خب تمومه دیگه ؟
محمد شما نون اضافه نمیخوای؟ مرد حسابی من همین الانش هیچی مهاجم ندارم به جز ویا فقط یه بازیکن مهاجم دراز بی قواره به نام زیگیچ دارم :27:حالا اینسیتا تنها چه درد من میخوره از اینسیتا بهتر من دارم یعنی سیلوا.نقل قول:
نه اینجا بهتره که.اینجوری میفهمیم کی چی میفروشه.فقط باید کمی باهم کنار بیایم.پیشنهاد من چی شد وحید؟اینیستا با ویا.