مودم توسط پورت شبکه به کامپیوتر وصل میشه؟؟اگر کسی فقط مودم indoor داشته باشه معمولی.میتونه کابل شبکه رو بزنه به یه سوئیچ و اینترنتو شیر کنه مثل adsl؟؟
Printable View
مودم توسط پورت شبکه به کامپیوتر وصل میشه؟؟اگر کسی فقط مودم indoor داشته باشه معمولی.میتونه کابل شبکه رو بزنه به یه سوئیچ و اینترنتو شیر کنه مثل adsl؟؟
مودم داخلی خودش روتر 4 پورته می تونید 4 تا سیستم رو بدون سوئیچ و با کابل بهش وصل کنید .نقل قول:
نقل قول:
من حدود 2 ماهه در تهران وايمكس 256 از مبين گرفتم سرعتش تقريبا هميشه ثابته روي 32، و مشكل قطعي هم نداشتم. البته روزهاي جمعه و شبها هم سرعتش خوبه.
امروز در اهواز
512
من با این اینترنت چکار کنم؟ بازی آنلاین!!!! غیر ممکنه!
دانلود؟؟؟؟؟!!!!! با این قطعی ها و این سرعت یه فایل 200 مگی تو سه روز تمام میشه!!!
وب گردی؟؟؟؟ فقط سایت های سبک!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب هم از ساعت 12 شب قطع شد تا صبح!!!!!
دوستان اهوازی اگه هنوز مشکل دارن بیان بگن ببینیم چی به چیه تو این خراب شده!!!!!!
نقل قول:
من واقعا نمی دونم چرا به داد این اهوازیا نمیرسن !
دوست من به نظر من شما یه پست که این جا میزنی برو توی وب لاگ رسمی مبین نت هم آدرس پست را توی قسمت نظرات بزن تا شاید این جماعت بفهمن که ملت فقط توی واب لاگ مبین نت در مورد سرویسشون حرف نمیزنن بلکه از رو رفتنو اومدن وضعیت اهواز را درست کردن
وبلاگ رسمی مبین نت :
کد:http://mobinnet.blogfa.com/
به وبلاگ هم زیاد توجه ندارن ، من 1 ماه پیش 1 سوال پرسیدم هنوز جواب ندادن :31:نقل قول:
دوستان اهوازی شما هم هنوز عین من مشکل دارید؟ rssi و cinr خودتونم بگید! فقط اهوازی ها!
سلام..اقا پیروز...منم میخوام مبین نت بگیرم..چه کار کنم ؟منم اهوازم...شما کجای اهوازید ؟
سلام! من شهرک نفتم! جایی که ما هستیم تو محدوده تحت پوشش مبین نت که تو سایتش زده قرار نداره! سیگنالمم نسبت به جاهای دیگه ضعیف تره! واسه من افتضاحه! اما چرا واسه من چند روز اول عالییی بود بعد یه دفعه افتضاح شد! فکر نکنم اشکال از سیگنال من باشه! اشکال از خودشونه! آخه همین جا هم چند تا اهوازی اومدن گفتن خرابه واسه ما هم! حتی اونایی که سیگنالشون خوب بود!نقل قول:
پیشنهاد می کنم از چند نفر دیگه که مبین نت دارن بپرسید!
نظر من: سمت مبین نت نرید! البته ممکنه واسه بعضی ها تو اهواز خوب باشه! اما من که هر کی رو دیدم ناراضی بود!!!!
سلام
یک عدد مودم outdoor مبین نت با یک قیمت خوب به فروش رسانده میشود
100 هزار تومان 09124305797