من هم 2ساله تو ترک هستم البته به جز برای مامانو خواهرم
Printable View
من هم 2ساله تو ترک هستم البته به جز برای مامانو خواهرم
2 ساله تو ترکی؟؟؟؟
پس وضعت خرابه!!!!
البته واقعا دل کندن سخته
هنوزم دلم تنگ می شه برای اونوقت ها
نه زیاد من در اصل 4سال پیش رفتم توترک و فقط با یکی چت میکردم که الان دیگه لازم نیست باهاش چت کنم .فقط مامان و خواهرم هستنچ که شبها با هم حرف میزنیم
اصلا محیط چت جالب نیست برام زیاد
ولی من خوشم می اومد
یه عالمه دوست جون داشتم از همه جا!
هند و استرالیا و آمریکا و چین و مالزی و سنگاپور و کانادا و یکی هم مصری بودش! ( تو نبودی احتمالا؟)
خوش می گذشت!
موضوع جالبیه
منم 3 ساله که چت نمی کنم
آره موضوع خوبیه یاد گذشته ها افتادمنقل قول:
موضوع جالبیه
منم 3 ساله که چت نمی کنم
من هم کلی دوست جون داشتم از هرجا که فکرشا بکنی ولی خوب مال من مصریه زرنگ بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الانم تا یکی دو ماه پیش با یه خانم ونزولایی دوست بودم ولی اونم ماهی یک بار باهاش چت میکردم
ولی ارام جان قبول کن از بس دروغ میگند تو چت روم ادم نمیتونه دیگه اعتماد کنه
چه خوبه هممون بچه مثبت شدیم اصلا موضوع بحثمون بشه چت کردن چطوره؟نقل قول:
تایید شد...
آره راست می گی ولی من هیچوقت برام مهم نبود حرفاشون درباره سن و جنس و کار و غیره درست باشه یا نه من بیشتر دوست داشتم باهاشون حرف بزنم مثلا یکی شعرهایی که گفته بود برام می خوند یکی درباره کارش صحبت می کرد یکی عقایدش یکی تنها بود یکی سوال داشت منم سوال داشتم!نقل قول:
من هم کلی دوست جون داشتم از هرجا که فکرشا بکنی ولی خوب مال من مصریه زرنگ بود
الانم تا یکی دو ماه پیش با یه خانم ونزولایی دوست بودم ولی اونم ماهی یک بار باهاش چت میکردم
ولی ارام جان قبول کن از بس دروغ میگند تو چت روم ادم نمیتونه دیگه اعتماد کنه
ولی هیچوقت طرف چت روم های ایرانی نرفتم چون اونجا فکر کنم از هرجای دیگه ای افتضاحتر باشه
در کل خیلی ها بودن که گفتن تو نظر ما رو راجع به خیلی چیزها عوض کردی منم همین حرفو بهشون زدم