يه دنيا تشكر.نقل قول:
Printable View
يه دنيا تشكر.نقل قول:
دوستان1 سوال:
1-اگه تمام پرها رو جمع کنیم چی میشه؟ من الان 5 روزه دارم صبح تا شب جون میکنم فقط 71 شو جمع کردم. خسته شدم دیگه. اگه تهش سرکاریه دیگه جمع نکنم.
ممنون
سلام
آقا بعضی وقتا وقتی داره وسط بازی یه تیکه ویدیو نشون میده یهو وسطش میگه فلان دکمه رو بزن، اگه اون دکمه رو نزنی چی میشی؟ روی روند بازی که تاثیری نداره؟
نه سرکاری نیست . جمع کن . خودت ببینی بهتره . من بگم لذتش از بین میره .نقل قول:
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------
نقل قول:
نه هیچ تاثیری نداره . ولی فکر کنم اونقد وایمیسه تا بزنی .
آقا من این glyph ها رو که حل کردم تهش یه فیلم در اومد نفهمیدم منظور فیلم رو یکی میشه توضیح بده.
ممنون
فیلم کلیش که در اومد دو نفر زن و مرد دارن هی میدوون بعد میرن بالای ساختمون نعره میکشن فیلم تموم میشه از یه جا هم رد میشن که توش دارن این apple رو میسازن. حالا نمیدونم بعنی چی؟نقل قول:
سلام.
من تازه نسخه 360 این بازی رو گرفتم. تا قسمت 5 رفتم. میخوام ببینم این نسخه هایی که الان هست هم همچنان اون مشکلیکه بعد از یه مرحله ای اگر از بازی خارج میشدیم دیگه نمیشد ادامه بدیم رو داره یا نه؟
اگر آره کجاشه؟ چکار کنیم که به این مشکل دچار نشیم؟
خوب اين فيلمش رو ميتوني يه جوري استخراج كني و بذاري اينجا كه ما هم ببينيم. من4 تيكه اولش رو دراوردم ولي بقيش حسش نيست :31:نقل قول:
شما بايد از روي اون محلي از ديوار كه رنگش رفته بايد بري بالا و بعد سمت ميله جهت بگيريد و بپريد.:20:نقل قول:
سلام.
چجوری میتونم انجام یه مرحله که توشم رو کنسل کنم؟