نقل قول:
لينك آپديت را ميتوني بزاري ؟؟
Printable View
نقل قول:
لينك آپديت را ميتوني بزاري ؟؟
SRT عربی رو که قبلا هم ساپورت میکرد مشکل SRT فارسی و اون 4 تا حرف گ چ پ ژ هست.نقل قول:
عزیزم دارم میگم مشکل srt حل شد 4 تا حروفو سر هم مینویسه
اینم لینک دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
بله دوستان بلاخره مشکل زیرنویس های فارسی SRT در ورژن 1.04.31 برطرف شد و به درست قابل اجرا و نمایش است . فقط کافی است در اینکدینگ زبان زیرنویس را بر روی ARABIC قرار دهید.
برای دریافت نسخه جدید به لینک زیر مراجعه کنید:
کد:http://download.wdc.com/wdtv/wdtvlive_1.04.31_040511.zip
دانلود و سیستم آپدیت شد و خوشبختانه به درستی و کامل زیرنویس مشاهده می گردد :8::19::46:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
با سپاس از زحمت همه دوستان:
تاييد ميشه
در حال حاضر اين دستگاه جزو بهترين گزينه هاي مديا پلير هست
يا علي- اديب
می بخشید این فقط برایه WD LIVE قابل اجرا است یا رویه بقیه دستگاه های WD هم اجرا می شه
با سلام و خسته نباشید به بچه های مدیای این فروم
آپدیت جدید رو نصب کردم .. از ورژن 1.3.35 بتا به ورژن جدید
اول از همه که مشکل SRT فارسی کلا حل شد همونطور که دوستان گفتن و دیگه بحثی درش نیست
دلم ازین می سوزه چرا عربی رو اضافه کردن ولی فارسی رو نه ! ! !
سرعت کار به منوها بیشتر شده , فک کنم به خاطر حذف گزینه Fade in/Out در منوها باشه .. چون قبلا این گزینه رو داشت الان کلا حذف کردن
ساپورت فرمت ها تصویری مثه سابق هست . چیز جدیدی ندیدم ازش
قسمت اینترنت مدیا هم جالب شده در یه بخش مجزا .. نمی دونم حالا کدوماش کار می کنه کدوماش نه !
در کل این آپدیت به همه توصیه میشه .. اگه چیز جدیدی پیدا کردم اطلاع میدم ..
فک کنم با آپدیت جدید و قیمت مناسب این دستگاه , اینو به دستگاهی پرفروش تر از قبل توی ایران تبدیل کنه
البته تا وقتی که مدل جدیدتر وسترن هاب وارد ایران بشه
موفق باشید ...
سلام
من اینترنتم ای دی اس ال هست که مدم رو از طریق کابل یو اس بی متصل هست و پلیر هم از طریق کابل شبکه وصله یک مدم من وایرلس نیست بعد حالا میخام اینترنتی که از طریق کابل یو اس بی به کامپیوتر میاد شیر کنم و به کابل شبکه بفرستم یه چن باری انجام دادم روی کانکشن اینترنت که دارم شیر میکنم ولی هرچی ای پی دادیم تنضیمات بهم میخوره و اتصال لقو میشه وقطی متصل هست میتونیم فایل ها که شیر کردم توی کامپیوتر ببینیم ولی کانکشن شیر میکنم همه چی بهم میخوره ای پی ها صفر میشه درایو ها هم از شیر لغو میشه و وقطی توی مدیا پلیر لایو میرم مثل اون رادیو یا ایکن های تحت نت یو تیوب که فیلتره وغیره هیچ چیزی اتفاق نمیافته اموزشی هم در این ارتباط هست لینک یا پست کنین
در كل اينه كه شير ميشه فايل ها رو توي پلير ميبينم اما اينترنت بالا نمياد