سام
منم گوشي satio رو آپديت كردم تغييرات بوضوح مشاهده شد مخصوصا wvga , سرعت صفحه عوض كردنش
ولي مشكلي كه دارم اينه روزي اونم شبها erore: insert sim card ميده !!!!!
كسي ميدونه دليلش چيه ؟
ممنون
Printable View
سام
منم گوشي satio رو آپديت كردم تغييرات بوضوح مشاهده شد مخصوصا wvga , سرعت صفحه عوض كردنش
ولي مشكلي كه دارم اينه روزي اونم شبها erore: insert sim card ميده !!!!!
كسي ميدونه دليلش چيه ؟
ممنون
دوست عزیز nima2424
این مشکل شما را بنده ندارم
در ضمن تغییر دیگری که ایجاد شده و در اپدیت قبلی یک عیب بود این است که وقتی به شماره ای زنگ میزنیم قبل از اینکه طرف مقابلی گوشی را جواب بده نمیتوانستیم صدای ایرفون را کم یا زیاد کنیم ولی در آپدیت جدید میتوان صدا را کم و زیاد کرد
سلام به همگی.
ایول.پس تغییرات زیاد هست.امیدوار شدم.
یه باگ داشت که وقتی اس ام اس میامد اون چراغ چشمک زن هر وقت دلش میخواست میزدیا نمیزد.اون درست شده؟
منم به زودی آپدیتش میکنم.
مصرف باتری چطور؟اون هم تغییر کرده؟
در مورد باگ بنده با مشکل شما مواجه نشدم...ولی وقتی اس ام اس جدید یا Misscall داشته باشید هر از فکر کنم 2 ثانیه نور LED سبز میزنه.
مصرف باتریش رو نمیدونم امروز بعد از تکمیل آپدیت که گوشی هیچی شارژ نداشت پر کردم باید ببینم چه طور هست بعدا خبر میدم
در ضمن دوستانی که میخوان آپدیت کنن قبل از آپدیت کردن در برنامه update servic دوتا گزینه هست یکیش آپدیت یکی دیگه آپدیت و ریست...سعی کنید اونی که با ریست هست رو انتخاب کنید(اگر با ریست انتخاب کردن بک آپ گرفتن از اس ام اس ها و شماره ها و تنظیمات و فایلهای مموری خود گوشی یادتون نره)
سلام بچه ها یک کمکی هم به من بکنید:31:
یک اشنا دارم تو موبایل فروشی یک ساتیو داره مشکی دست دو در حد نو مال یک خانوم دکتر بوده تو جیبش میزاشته میرفته مطب بر میگشته:21:
یک 2 هفته ای کرمش ریخته اومده بفروشه:18:
قیمت 420 همه چیز هم داره بخرم یا نه:31:
راستی تقلبی نداره که چینی مینی تو پاچمون نکنه خانوم دکتره:46:
دارم میرم بگیرم سریع بگین به کجاهاش دقت کنم چه چیز هایی باید باهاش باشه مرسی:31:
همه ساتیو ها اپدیت میشن دیگه:5:
برو توی منوی مخفیش.همه چیزش رو چک کن:
قرمز-سبز-قرمز - قرمز- سبز-قرمز.
یه همچین چیزی.
منظور اون دکمه های پایین هست.اونا رو باید بزنی.
حامد با این شرایط ارزش داره بخرم یا نه
یک کمی بیشتر تو ضیح بده چیاش رو چکنم مثلا
سلام
ميخوام برنامه گارمين رو روي satio بزيزم
كسي ميدونه چه ورژني و از كدوم سايت چه جوري بايد دانلودش كنم ؟توضيحات كامل
ممنون از راهنمايي
اگه نظر منو میخوای، میگم نه.نقل قول:
میخوای 420 هزار تومان پول بدی برای یه گوشی دست دوم که تازه معلوم نیست ضربه خورده یا آب خورده.
یا ممکنه گوشی رو برده باشه تعمیر و بهش گفته باشن که بهتره گوشی رو رد کنی بره. (این نکته رو واسه این میگم که یکی از فامیلم موبایل فروشی داره و از این جور حرفا خیلی به مشتریاش میگه)
کدوم عقل سالمی قبول میکنه که یه خانم دکتری که گوشی خوبی مثل ساتیو داره و فقط توی جیبش میزاره میره مطب یک دفعه به فکرش برسه که گوشی رو بفروشه.
البته اینارو که گفتم جنبه منفی قضیه هست و ممکنه گوشی سالم باشه.
بازم تصمیم با خودته.
مرسی دوست عزیز از راهنماییت:10: باید بیشتر دقت کنم:31:نقل قول: