تو بازی دگمه p رو بزننقل قول:
Printable View
تو بازی دگمه p رو بزننقل قول:
نقل قول:
عزیزم این مشکلیه که هزاران بار من گفتم و فکر کنم توی صفحه ی اولم هست اگه نبود نمیشه کاریش کرد چون Beny - Nvidia نیستش.
ببین شما باید آخرین نسخه ی نت فریم ورک رو نصب کنین برای این کار باید نسخه ی 1 را هم داشته باشید.
برید توی Add Remove و بعدش هرچی به نام نت فریم ورک هست رو پاک کنین بعدشم دوباره بریزید ( آخرین نسخه رو ) و بعدشم اجرا کنین.
خوب کاریش نمیشه کرد؟!نقل قول:
خوب پیداش کردم ولی چه آفلاین مود چه Online وقتی وارد میشی و PLAY رو میزنی به هیچ وجه وارد نمیشه، میگهنقل قول:
Application Failed to launch.
The application you are attempting to launch no logner exists. Please Reinstall the application, or contat support
درحالی که بازی بدرستی نصبه! این فکر میکنه بازی نصب نیست.
وقتی هم آفلاین مود وارد میشی و دستی GTA.exe رو باز میکنی اررور RMN20 میده (VISTASP1 هستم ولی باز SP1 میخواد)
عکس 1 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس 2 (باز کردن GTA.exe به صورت دستی): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما ویندوزت باید service pack 3 ایکس پی و ویستا sp 1 باشه .
خوب همینه sp 1 ویستا هست ولی باز این اررور رو میده
نقل قول:نقل قول:
ممکن است ویندوز شما غیر قانونی باشد و اصلا با این بازی تداخل داشته باشد !!!
برای این کهر شما بهتر است که کلا ویندوز رو عوض کنید اگر نشد این دفه دیگه برید توی ویندوز XP SP3 بریزید شاید درست شود.
در مورد اون پیغام دیگه باید بگم که هنوز راه حل درست حسابی ای برای اون پیغام نیوم ده ولی مال خودم اینطوری بود : بعد از نصب بازی چون یکی از اولین کسانی بودم که بازی رو نصب کردم هنوز کسی نمی دونست که چرا بعد از نصب و اجرای بازی یک صفحه ی سیاه میاد و میره و توی بازی نمیره!!!
من هم سعی کردم بفهمم ( که بعدا با پاک کردن و نصب دوباره ی نت فریم ورک درست شده ) که این مشکل از چیه برای همین یک بار هم گفتم ببینم اگر Lunch GTA IV رو پاک کنم ببینم چی میشه!!!!
که دیدم بله همون پیغام Application Failed To Lunch اومد که حتمی یا از فایل GTA IV.exe یا هم از Lunch GTA IV .exe که ممکنه یا پاک شده باشه یا خراب باشه یا ...
در هر صورت این اتفاقی بود که برای خودم افتاد به نظر من شما ویندوز سرویس پک 3 نصب کن یا همون ویندوز رو دوباره نصب کن و رجیستر هم بکن ببین درست میشه یا نه!!!
کرک ها هم هر دو رو بریز هم Lunch GTA IV و هم GTA IV.exe اگر نشد ببین درست هستند کرک ها یا نه یا اصلا کرک رازور رو دانلود کن اگر نشد دیگه باید بازی رو بدی به یکی دیگه تا تست کنه اگر بازم نشد برو یک بازیه دیگه بگیر!!!!!!!!
این تنها چیزیه که من میدونم و فکر کنم از همون کرک.
موقعي كه ميخوامsocial club رو باز كنم اين ارور رو ميدهکد:http://i40.tinypic.com/w00qj6.jpg
ببینید یه Launch GTA IV هست یه GTA.exe کدومش واسه اجرای بازیه؟ برای اجرای بازی حتما باید Socialclub باز باشه؟
سلام دوستان
من با پيام زير در حين اجراي بازي روبه رو شدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توي پست اول در موردش توضيح داده بودين ولي اگه اشتباه نكنم مال ويستا بود
اگه ميشه براي xp هم يه توضيحي بدين
ممنون ميشم
Statistics
Average FPS: 43.29
Duration: 37.25 sec
CPU Usage: 84%
System memory usage: 48%
Video memory usage: 90%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (75 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 37
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9600 GT
Video Driver version: 181.00
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2200 @ 2.20GHz
File ID: Benchmark.cli
من قبلا با 9500gt با همین تنظیمات 32 فریم میگرفتم ولی انتظار داشتم با این کارت حدود 55 فریم بگیرم
واقا این بازی مسخره ای این کارت رو دیروز خریدم ولی نمیدونم چرا اینجوریه
به نظر دوستان مشکل از کجاست