آفلاین درست کن
Printable View
آفلاین درست کن
درست كرده بودم.7-8 تا بازي هم كه GFWLاي بودن داشتم و دارم.ديشب نصب كردم بازي رو شناخت الان نميشناسه.نقل قول:
دوستان دستتون درد نكنه خودم حلش كردم!حالا اونجايي كه چند نفر تفنگ دارن 2 نفرو ميكشن بعدش همه آدما رو كشتم ميرم تو يه اتاق كه يه دونه از اون گارد امنيت ها رو بستن.چيكار كنم؟
خیلی جالب شد! شما گفتی که: "من قبلا اين بازي رو تا آخر رفتم." چطور شد؟!نقل قول:
فک میکنم اینجاشو گیر کردین. یه تابلو از رئیس زندان (واردن شارپ) دقیقا تو همون محوطه وجود داره که باید اسکن بشه. قیافه رئیس زندان.
ممنون.بله يه بار 80 درصد كردم تا آخر رفتم.الانا حوصله گشتن تو محوطه ها رو ندارم!يادم نيومد بايد چيكار ميكرديمنقل قول:
:31:
اون موقع هم يه نسخه 2 دي وي دي داشتم هيچ مشكلي نداشت.پست هام هم فكر كنم باشه من اون موقع تموم كردم كه تازه كرك فيكس 2 اومده بود.
یکی نیست این بازی تو ویستا یا سون تا آخر رفته باشه؟:37: لینک کرکش بده ؟
مشكل شما حل نشد نهنقل قول:
عزيز خيالت راحت كاملترين كرك بازي همونيه كه واست لينك كردم مشكل احتمالا جاي ديگست :10:
تو سیو و پرش (بتمن) بازی بتمن مشکل دارم چه کنم؟
دوست عزيز ميشه بيشتر توضيح بديد :10:نقل قول:
1- سیو ندارم یعنی سیو نمیکنهنقل قول:
2- وقتی می خواد سریع از بالا جایی رو آدما بپره می افده پایین یعنی رو زمین می افده
نقل قول:
- خوب در مورد سيو : بايد از x live يه پروفايل افلاين درست كنيد بعد با پروفايلتون لوگين شيد و بعد بازيو سيو كنيد البته بازي خودش سيو ميشه و نيازي نيست شما سيو كنيد
- خوب در مورد پرش : راستش متوجه نشدم ولي اگه ممنظورتون پرواز هستش بايد يه بار اسپيس رو بزنيد بعد دوباره اسپيس رو نگه داريد تا شنلش باز شه