با این روش حل نمیشه دوست عزیزنقل قول:
فقط Setting از کار افتاده و نمیشه واردش شد. از اساتید دیگه کسی راه حلی سراغ نداره؟؟؟؟
Printable View
با این روش حل نمیشه دوست عزیزنقل قول:
فقط Setting از کار افتاده و نمیشه واردش شد. از اساتید دیگه کسی راه حلی سراغ نداره؟؟؟؟
سلام.نقل قول:
یکی از ایرادهای نسخه 18.5 همینه.پنجره تنظیمات باز نمیشه.منم این مشکل رو داشتم.
البته اینم بگم که استفاده از Trial Reset میتونه مزید بر علت باشه.
اگر مشکل شما حل نشد تا اطلاع ثانوی از نسخه 18.1 استفاده کنید.
موفق باشید.
منم همین مشکلو داشتم چون از کرک 3.1 استفاده کرده بودم.از کرک 3.0.0 استفاده کنید.setting درست میشه.ربطی به 18.5 و 18.1 نداره.نقل قول:
ایا این نورتون safe modeداره؟
سلام
من رو سیستمم برنامه اینترنت سیکوریتی نورتون نصب هست اخرین ورژن هم هست. تا الان همه آپدیتهاشو آنلاین گرفتم. حالا 10 روز دیگه میخاد XPIRE بشه .
چطوری میتونم از دانلوداش بک آپ بگیرم تا بعد از نصب مجدد دوباره از اول همشو تا امروز دانلود نکنم.و هر وقت خواستم آفلاین آپدیتش کنم.
ازش خیلی راضیم اخیرا ویروس STUXNET رو برام تو فلش شناسایی کرد و بعد REMOVE کرد.
نقل قول:
سلام
طبق عکس اولی این قسمت انتی ویروس را غیر فعال کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد طبق عکس زیر مسیر را دنبال کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و پوشه Definitions را کپی کنید
بعد انتی ویروس را با برنامه Norton_Removal_Tool حذف کنید
بعد از نصب مجدد انتی ویروس در حالت سیف مد پوشه را به همان مسیر کپی pasteکنید
دوست عزیز شما میتونید با استفاده از تریال ریست مدت تریال برنامه را افزایش دهید،قبل از پاک کردن آنتی ویروس تریال ریست را امتحان کنید،در صفحات قبل همین تاپیک میتوانید تریال ریست ورژن برنامه خودتان را پیدا کنیدنقل قول:
سیف مد مربوط به ویندوزه ، منظور شما سیف ران و یعنی سندباکس ،نقل قول:
خیر سندباکس نداره.
ممنون دوست عزیزنقل قول:
کسی لینک این ورژن 3 رو داره محبت کنه؟؟؟؟
درود.نقل قول:
دوست عزیز.
بفرما این هم پچ نورتون ورژن 3فاینال.
لینک دانلود.کد:http://dl.---------.com/Files/Software/Norton_2011_Trial-Reset_3.1.3_---------.com.exe
پسورد فایل.این فایل را دانلود کنید برای اموزش کرک کردن نورتون است.کد:www.---------.com
پسوردفایل.کد:http://---------.org/Files/NManual.exe
کد:www.---------.com
موفق باشید.