من که واسه بار سومه که میرم.
یه دفعه انسان جنگجو با سلاح بزرگ (two-handed weapons) برداشتم با اون قابلیت Indomitable ـش که نمیذاشت بخورم زمین خیلی حال کردم. Reaver شدم که البته واسم گرون تموم شد (اونایی که رفتن میدونن چرا :46: ) و Berserker که یه دونه میزدم تو سر طرف، از وسط قاچ میخورد!! :31: ولی خوب دفعه اولم بود تو حالت آسونش رفتم. :20:
دفعه بعد یه انسان جادوگر برداشتم با اسپلای توپ مثل Sleep و Cage و Walking Bomb و Paralyze و برق. خلاصه هر کی میومد سمتم یا خواب بود یا قفل شده بود یا کلا تا میومد بفهمه دنیا دست کیه به ملکوت Maker میپیوست! :31: خیلی قوی بودم و کلی باهاش حال میکردم.
دفعه بعدش که با الف رفتم و میخواستم کماندار بشم. آخه دفعه قبلش دیدم قویترین ضربه مال للیانا با کمانش بود که تقریبا 400 زده بود (تو اون قسمت که مشخصات هر کس رو مثل دفعات مردن یا قویترین دشمنی که کشته رو مینویسه) واسه همین هوس کردم آرشر برم ولی همون اولش ولش کردم. دیگه یه خورده تکراری شده بود.
این دفعه هم که بعد از چند ماه که Awakening رو ریختم گفتم دوباره از اول شروع کنم. یه الف دزد ورداشتم با دو تا چاقو. آساسین شدم و فکر کنم کلاس دومشم Duelist بردارم. فعلا که بدک نیست. نرمال دارم میرم. الانم بهترین چاقوی بازی رو از اورزومار که 148 سکه قیمتش بود (سر گردنه ـس این شهر :41: ) خریدم. البته هنوز وجود نکردم برم سراغ فلمث یا جنگل الف ها (خیلی سخته). اون قسمت New Heaven هم مونده. خلاصه وسطاشم. :20: