رم سیستم چندهنقل قول:
Printable View
رم سیستم چندهنقل قول:
اینم فایل کرکی است خودم دارم ازش استفاده می کنم و جواب هم داده است
کد:http://rapidshare.com/files/150247596/Westgame.ir.rar
سلام بازم گفتم کرک این بازی فیفارو بهتون بدم خدایش من کپیش کردم حل شد حالا هم چند تیم در تورنمت بازی کردم
براتون اپ کردم بگیریدش
کد:http://rapidshare.com/files/152297395/FIFA09.zip.html
سایت gamespot هم بازی رو ریویو کرده و به نسخه های PS3 و Xbox 360 نمره 8.5 رو داده.
می خواستم ببینم پچ یا چیز دیگه ای برای بازی نیومده؟
در ضمن من منضورم این بود که هرکی هر بازی رو دوست بازی کنه و من از اول هم fifa و هم pes رو بازی کردم.
ببخشید سو تفاهم پیش امد دیگه بسه
من بلاخره بعد از این همه وقت بازی به دستم رسید و نظرمو میگم:
خوبی ها:
گرافیکی که من تو هیچ بازیه فوتبالی ندیده بودم.خیلی عالی بود.من که حال کردم:8:
چمن خیلی خیلی خوب کار شده:12:
رنگ بندیه عالی
اون قوزی هم که بچه ها میگفت رو من هرگز ندیدم و بازیکنا خیلی طبیعی تر بودن
یکی از بزرگترین نکته های مثبت اینه که دیگه بازیکنا رو که از دور میبینی موهاشون ضایع نیست.چیزی که تو 08 حالمو بهم میزد:7:
توپ خیلی عالی بود همچنین صداهای برخورد پا با توپ و اصلا هم بزرگ نبود
توی بازی گل زدن در حد معمولیه.یعنی میشه مثلا تو اولین بازی گل زد.من اولین بازی رو درجه ی world class 10 دقیقه ای 1-1 با رئال مساوی کردم.
منو خیلی زیبا هستش و همینطوری رنگش عوض میشه
نکات منفی:
حتی 1 ویدئوی جدید به بازی اضافه نشده و نشونه ی لاف زدن ea تو این که 360 تا ویدئوی جدید گذاشته.:41:
تماشاچیا 2 بعدی و من هیچ عکاسی رو ندیدم پشت دروازه .
داور هم که کشکه هنوز و مث چغندر برا خودش میچرخه انگاری که بچه با خودت اوردی که داره بازیگوشی میکنه.
قیافه ها از 08 بهتر بودن اما در اون حد انتظار نبود:23:
نمره ی من از 10 8 هستش.و کاملا بی طرف قظاوت کردم.
دیگه اگه اشتباهی کردم به بزرگیه خودتون ببخشید.چون فقط 2 دست بازی کردم.و زود اومدم تو فروم.
اینقدر گفتم نمیاد نمیاد.خدا خواست روز تولدم اومد:40:
فقط یک چیزی بگم اونم اینه که بازی مشکل کرک داشت اما مال من تو دی وی دیه دومش نوشته بود fifa09 new crak مال اونایی که از اینجا گرفتن هم همینطور بود؟همین کرک درست رو کپی کردم دیگه اروره اوپس رو نمیداد.
من از مدیر این سایت خیلی متشکرم و دی وی دی اصلا مشکلی نداشت و همه چی ok بود.
من میگم گلهای زیبای خودمون رو بزاریم برای دیگران ببینند
آره خوبه...بقيه پاين؟؟
سلام دوستان اول بگم که این نسخه ای که من گرفتم بدون کرک بود و خیلی راحت نصب شد دوم اینکه چطوری مشه آب و هوا استادیوم رو عوض کرد من تو فروشگاه پی سی دیدم نوشته اّب و هوای گرگ ومیش داره مثل pes با این فرق وقتی نیمه دوم میای شب شده آیا واقیعت داره؟
كسي اينجا نسخه xbox 360 رو نگرفته ؟