با بعضی از حرفاتون موافقم .نقل قول:
مثلا COD:MW از COD:wAw بهتره .
ولی در مورد رنگ خودتون یکم فکر کنید .
منم موافقم یکمی بازی رنگش تیره بود ولی چون این بازی جنگ جهانی هست اینا بازی رو یه طوری ساختن که حالت قدیمی باشه .
Printable View
با بعضی از حرفاتون موافقم .نقل قول:
مثلا COD:MW از COD:wAw بهتره .
منم موافقم یکمی بازی رنگش تیره بود ولی چون این بازی جنگ جهانی هست اینا بازی رو یه طوری ساختن که حالت قدیمی باشه .
یک مرحله گیر کردم . مرحله ای که بعد از عملیات دریایی بود. اون بسته هایی که با چتر نجات فرستادهن رو باید چیکارشون کنیم. به نظر بمب هستن ولی نمیشه برشون داشت!! یه چیزی در مورد bunker میگه؟!
فرمایش شما متینه:31:نقل قول:
منم گفتم احتمالا به خاطر اینه که می خواستند قدیمی بودن محیط رو نشون بدهند.
ولی این رو هم باید مد نظر داشت که خیلی از گیمرها(مخصوصا حرفه ای ها) علاوه بر گیم پلی گرافیک بازی براشون خیلی مهمه و اینکه بخواهند نسخه جدید یه بازی رو در گرافیکی کمتر نسبت به اون بازی کنند براشون یه کم ضد حاله و به نظر من سازنده ها حداقل باید این ضعف رو توی گیم پلی جبران می کردند که نکردند به همین دلیل من این نسخه رو در کل ضعیف تر از نسخه قبل خوندم:13:
وگرنه من هم این بازی رو به عنوان یه شاهکار قبول دارم:46:
میخوایین بردارین که بهتون حمله میشه باید مقاومت کنید ادامه بدی خودت میفهمی جریان چیهنقل قول:
در این محوطه دقیقا سه تا سنگر هست که باید منفجر بشن.نقل قول:
بنابراین شما باید 3 تا بمب رو به داخل هر سنگر پرتاب کرده و سپس چاشنی انفجار رو فشار بدین.
در صورتی که کمبود بمب داشتین 3 تا کیسه که فقط محل برداشتن بمب هستن در این محوطه قرار داده شده که از همون ها میتونین بمب بردارین.
میشه بگین بمبه رو با چی باید پرت کنم؟؟؟اخه هر چی دکمه بود زدم نشد.نقل قول:
نقل قول:
با فشار دادن کلید 5 و فشار دادن راست کلیک بمب رو پرتاب و با چپ کلیک منفجرش کن.
موفق باشی...
آقا ایول اجرا شد ! ولی یه مشکلی وقتی وارد بازی شدم در قسمت اول که فکر کنم نوشته بود solo من هر کاری کردم بازی اجرا نمیشد ! حتی من مرحله رو هم انتخاب میکردم ولی بازی نمی اومد و توی همون منو بازی میموند ! چشه پس ؟!:41:نقل قول:
شما برنامه ی Punk Buster رو نصب کردی ؟نقل قول:
منم همین مشکل و داشتم.فهمیدم اگه به اینترنت وصل باشم این جوری میشه !!!!!!!!!!!نقل قول:
حالا نمی دونم واسه شما جواب میده یا نه !!!
:11: