بدون شرح!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام به همه دوستان
امروز تو تاكسي داشتم با دوستم راجع به اينترنت استان و وضعيت بد اون حرف ميزدم نگو يه نفر ديگه كه بغل دستم نشسته خودش كارمند مخابراتِ و وارد صحبتهاي من و دوستم شد
در مورد وضعيت adsl ازش سوال كردم كه چرا آ.غ انقدر عقب مانده س گفت كه اولا حجم سرمايه گذاري در بخش اينترنت اورميه نسبت به خيلي از شهرها كمتره مثلا شركت شبديز كرج پارسال حجم سرمايه خودش رو به 3/8ميليارد تومن رسونده ولي سرمايه كل همه ي شركتهاي خصوصي آ.غ به اندازه همين يه شركت هم شايد نباشه! اين يعني يه شركتي مثل شبديز كرج پول زيادي رو وارد كار ميكنه پهناي زيادي ميخره و در اختيار كاربراش ميذاره و در مقابل شركتي كه پول نداشته باشه طبيعتا نميتونه پهناي باند مورد نياز رو خريداري كنه و موجب نارضايتي كاربرا ميشه مثل بعضي از isp هاي شخصي اورميه
علت دوم به مسير ترانسفر پهناي باند به آ.غ برميگرده كه ظاهرا اين مسير داراي ترافيك بسيار بالايي هست و همين باعث ميشه هم پينگ هم تامين پهناي مورد نياز با كمي مشكل مواجه باشه البته اين مورد خيلي مشكل بزرگي نيست
علت سوم به زيرساختهاي آ.غ برميگرده كه خيلي از شبكه هاي انتقال ديتا و صوت در استان هم فرسوده هستن هم اينكه تكنولوژي اونها ديگه قديمي شده. بوشهر رو مثال زد گفت كه در كل استان بوشهر به اندازه كل استانهاي آ.غ و زنجان شبكه فيبر نوري وجود داره در حالي از نظر مساحت شايد به اندازه نصف آ.غ هم نباشه و قرار فاز اول اينترنت ملي در بوشهر راه اندازي بشه
همچنين مسئولين استاني بوشهر توجه ويژه اي به بحث گسترش شبكه فيبر نوري و افزايش پهناي باند دارن و بودجه ي عمراني كه توسط وزارت كشور تحويلِ استانداري ميشه رو خرج اين جور كارها هم ميكنن
ولي در آ.غ از اين خبرا نيست و اصلا مسئولان خبر ندارن كه چيزي به اسم اينترنت هم وجود داره و نياز به توسعه و سرمايه گذاري داره يعني همه چي به مسئولاي استان ارتباط پيدا ميكنه بنظر ميرسه در جلساتي كه واسه تعيين نحوه هزينه كرد بودجه عمراني و توسعه استان تشكيل ميشه اصلا رديف بودجه اي واسه توسعه زيرساختها و افزايش ظرفيت پهناي باند استان در نظر گرفته نميشه و اگه تا الان هم كاري صورت گرفته مسئولين نمايندگي شركت زير ساخت و مخابرات كارهايي انجام دادن ولي باتوجه به بودجه محدودي كه در اختيار دارن كار زيادي از دستشون بر نمياد
من كه به اين نتيجه رسيدم:
مشكلات اصلي اينترنت استان، اول حجم كم سرمايه گذاري بخش خصوصي و دوم، عدم توسعه زيرساختها توسط مسئولين استاني هست
خب تقصیر کاربرا چی هست؟ میگفتی ما هم ترکیم تبریزیا هم! حالا وضع اون شهر و ببینید و وضعیت اینجارو!!!
من اینطور نتیجه گیری کردم که از علل اصلی این مشکلات؛ بی لیاقتی و بی کفایتی مدیران بخشهای دخیل در این امور هست که باعث دلسرد شدن بخش خصوصی از سرمایه گذاری در این امر میشه.
شرکتها از کمبود امکانات شکایت میکنن اونوقت این کارمند مخابرات میگه حجم سرمایه گذاری کمه!!! این وظیفه شرکت زیرساخت هست که اینترنت رو در هر شهر تحویل بده. از اینطرف وضع مراکز مخابراتی هم از نظر قطعات سخت افزاری و هم فضا مشکل داره دیگه شرکت خصوصی که نباید بیاد برای مخابرات فضاسازی کنه یا سخت افزار بهشون بده!! اینها شرایط اولیه ای هست که جهت تحویل اینترنت به شرکتهای خصوصی باید مدنظر گرفته میشد. اگه زیرساخت نمیتونه اینکارو بکنه بجای اینکه قیمت اینترنت رو ده ها برابر به شرکتها تحویل بده بیاد قیمتهارو تعدیل کنه تا شرکتها هم عوض پرداخت هزینه های سنگین؛ در این امر سرمایه گذاری کنن.
----
دوستان دیشب وضع سرعت تقریبا مثل سابق شده بود و تونستم بدون نوسان دانلودکنم البته با رنج ای پی 46
مشکل شما هم حل شده ؟!
آره ivan جان کمی مشکل حل شده بود ولی صبح کلا قطع شده بود مال من حدودا تا ساعت 7 دانلود کرده بود بعد از اون نه ارور داده بود .نقل قول:
خدا بگم چیکارشون نکنه، دلمونو شاد کردن :biggrin:
اینا مثل اینکه تازه متوجه شدن که یه مشکلاتی بوده :biggrin:نقل قول:
29 شهریور 1390 :
مشترکین گرامی،
ضمن عرض پوزش از بابت مشکلات پیش آمده در اینترنت و کاهش سرعت آن به استحضار می رساند که طبق بررسی های انجام شده، به دلیل انجام برخی تغییرات در شبکه اینترنت کشور، استفاده از برخی سرویس های اینترنت دچار محدودیت هایی شده یا با اختلالاتی همراه گردیده است. با توجه به این که این مشکلات مربوط به زیرساخت شبکه اینترنت کشور و خارج از کنترل ماکس نت و دیگر شرکت های سرویس دهنده ی خدمات اینترنت است، اما با این حال، کارشناسان فنی ما در حال پی گیری، کسب اطلاعات بیشتر و برطرف ساختن آنها با دوستان و کارشناسان گرامی شرکت ارتباطات زیرساخت هستند.
از توجه، صبر و حوصله شما کاربران گرامی سپاس گزاریم.
واحد فنی ماکس نت
نقل قول:
ای بابا . آقا مشکل مکس نت اختلال نیست . این شرکت عرضه نداره پهنای باند بالا بده . من 1 سال هست که مکس دارم .6 ماه هست که این وضعیت ادامه داره . یعنی اختلال 6 ماه ؟
سلام
مشکل ما هم گویا فعلا" حل شده چون دیروز قبل از تمدید این مشکل رو بهشون گفتیم و گفتند که دارند روش کار میکنند. ولی دیگه الان یک هفته هست که دیگه از محاسبه ترافیک (حسن خاللی) خبری نیست چون هزینه هر بیت رو هم محاسبه میکنند چه وب باشه چه چت ویپ .... در عرض 2 روز الان 200 مگ از ترافیک ما کم شده در حالی که معمولا" فقط از یاهو و وب استفاده میکنیم . ولی من باز به این هم راضی هستم به شرطی که همین کیفیت سرویس حفظ بشه . :13:
با سپاس
نقل قول:
استاندار قبلي يادتونه؟ جناب رحيم قرباني (ليسانس زبان و ادبيات فارسي)
يكي از بزرگترين خود شيريني هاي ايشون براي رئيس جمهور اين بود كه در سال 87 حدود يك پنجم بودجه عمراني استان رو در پايان سال به وزارت كشور عودت داد به اسم اينكه بودجه تخصيص يافته بيشتر از مقدار نياز استان بوده!و در مقابل سال بعد ايشون در سفر به نيويورك همراه رئيس جمهور تشريف بردند و بعد از برگشتن شدند دكتر قرباني!!!
وقتي مسئولايي داريم كه به شدت براي ديگران ...مالي ميكنن و مردم خودشون براشون اهميتي ندارن اونوقت انتظار دارين اينترنت درست و حسابي داشته باشيم، اينترنت پيشكش يه مجتمع تفريحي يا نمايشگاه درست و حسابي در اورميه داريم؟
خانه از پای بست ویران است خواجه در فکر نقش ایوان است
دارن دروغ میگن چرا وقتی آی پی 109 میشه کیفیت میره بالا من صفحه قبل عکس گذاشتم و گفتم که الان راضی هستم چون بهشون شکایت کردم و دستی آی پی منو به 109 تغییر دادن چون تهدیدشون کرده بودم تخلیه میکنم اما بعد از قطع شدن اینترنت دوباره رفت رو 46 و وضعیت خراب شد ! الا در حال حاضر مکس نت میتونه کیفیت رو ببره بالا ولی نمیخواد چرا معلوم نیستنقل قول:
:2: آدم چی بگه بودجه تبریز کم میاد اینا اضافه هم میارن !نقل قول:
آره این قربانی ...نقل قول:
البته آف تاپیکه ولی:
یک بار که قطعی گاز تو زمستون پیش اومد؛ شبکه سه یه برنامه گذاشت که هر روز با دو یا سه استاندار تماس تصویری داشتن تا استاندارها از مشکلات شهر و استانشون بگن. من چند برنامه شو خودم دیدم تمام استاندارها از وضع موجود راضی نبودن و درخواست کمک رسانی داشتن. باور کنید تنها استانداری که گفت "ما در استانمون مشکل خاصی نداریم و ..." همین قربانی خائن بود. خود مجری برنامه که اتفاقا تهرانی بود و ظاهرا آشنایی زیادی با استانمون نداشت حرف اینو قطع کرد و گفت "حتی اگه برحسب منطقه جغرافیایی هم حساب کنیم اتفاقا اونجا باید مشکلات زیادی وجود داشته باشه و شما چطور این حرفارو میگید و..." من همونجا به ذات کثیف این ... پی بردم. فکر کنم در دوره ایشون کل استان عقب گرد زیادی کرد متاسفانه!
بله من هم قبلا اشاره کردم که دیگه بیت به بیت مصرف رو حساب میکنننقل قول: