باید تا تکمیل ظرفیت دوم منتظر بمونیم :n03:
Printable View
باید تا تکمیل ظرفیت دوم منتظر بمونیم :n03:
درود
واسه مهر ثبت نامم و انجام دادم حالا اگه تکمیل ظرفیت قبول بشم میتونم شهریه و مدارک و از واحد قبلی بگیرم و به واحد جدید انتقال بدم؟ظاهرا نتایج تا 15 مهر میاد و شروع کلاسها هم ترم مهر شروع میشه.درسته؟
آره اتفاق ناجوری بود..نقل قول:
این به یک دلیله محمد جان .
اولا که واحد هایی که سرشون به تنشون می ارزه ، خودشون بر میدارن ظرفیت خالی رو . از طریقی هم به شخص مورد نظر اطلاع رسانی میکنن .
حالا توی این مرحله همین واحد های به درد نخور میان دانشجو میگیرن
اما توی تکمیل ظرفیت دوم ، مطمئنا واحد های خوب ، برمیگردن . و با تراز پایین قبول میکنند .
الان خوب خیل ها هستن که یا میرن خدمت ، یا کلا میرن یه جا ثبت نام میکنن ، یا هر اتفاق دیگه ای براشون می افته و بی خیال دومی میشن .
سلام . آره هر چیزی که الان هست رو میتونی انتخاب کنی .نقل قول:
مجبورم منتظر تکمیل ظرفیت دوم بشم امیدوارم اونجا مثل آدم بگیرن :n03:نقل قول:
آره اتفاق ناجوری بود..
این به یک دلیله محمد جان .
اولا که واحد هایی که سرشون به تنشون می ارزه ، خودشون بر میدارن ظرفیت خالی رو . از طریقی هم به شخص مورد نظر اطلاع رسانی میکنن .
حالا توی این مرحله همین واحد های به درد نخور میان دانشجو میگیرن
اما توی تکمیل ظرفیت دوم ، مطمئنا واحد های خوب ، برمیگردن . و با تراز پایین قبول میکنند .
الان خوب خیل ها هستن که یا میرن خدمت ، یا کلا میرن یه جا ثبت نام میکنن ، یا هر اتفاق دیگه ای براشون می افته و بی خیال دومی میشن .
حالا کی اعلام میشه که کی پذیرفته شده؟
دوستان نکته ی مهمی که باید بدونید
وقتی توی تکمیل ظرفیت اول شرکت میکنید ، خودتون رو جزء کسانی معرفی میکنید که متقاضی شرکت در تکمیل ظرفیت هستند .
این یعنی واحد های انتخابی شما توی مرحله ی اصلی میتونن شما رو ( در صورت نیاز) انتخاب کنند .
مثلا اگر انتخاب اول شما تهران بوده باشه ، و قبول نشده باشید ،
وقتی توی تکمیل ظرفیت اول شرکت میکنید ،
و وقتی که جواب تکمیل ظرفیت میاد ،
توی کارنامه ، شما میبینید که تهران به عنوان یک انتخاب برای شما منظور شده .
و اگر توی این مرحله ی اول شرکت نکنید ، چنین اتفاقی نمی افته .
این یک شانس برای شماست ، و همچنین یک درآمد برای دانشگاه .
پس میتونید به خودتون این فرصت رو بدید..
تا 15 مهر اعلام میشه و همون موقع میری سر کلاس : )نقل قول:
تکمیل ظرفیت بعدی تو چه ماهی هست ؟
اگه تو این تکمیل ظرفیت شرکت کنم تو تکمیل ظرفیت بعدی نمیتونم دیگه شرکت کنم ؟
شما مطمئنی !؟ :n04: از کجا فهمیدی اینو ؟ اگه منبع دقیقی داری بگو خیلی مهمهنقل قول:
فکر نکنم این جوری باشه ها
من خودم هم میخواستم شرکت کنم این مرحله ولی ترسیدم مرحله دوم بگن چون مرحله اول شرکت کردی ، دیگه مرحله دوم نمیتونی شرکت کنی ! همچین قاونی هست ؟
سلام
1-دوستان تاریخ تکمیل ظرفیت برای ارشد سراسری کی هست؟
2-و یه سوال دیگه اینکه من رتبم تو کنکور ارشد 25 هزار شده به نظرتون شرکت کنم یا نه؟راستش شنیدم می گن تکمیل ظرفیت به رتبه کنکور توجه نمی کنند و بیشتر به سوابق دانشگاهیت نگاه می کنند.
ممنونم:n12: