هیچ احتیاجی نداره - من الان دارم - هیچی از من نگرفتن .
در ضمن سرویس 128 حجمی با 512 حجمی یکی است . هیچ فرقی با یکدیگر ندارند .
Printable View
هیچ احتیاجی نداره - من الان دارم - هیچی از من نگرفتن .
در ضمن سرویس 128 حجمی با 512 حجمی یکی است . هیچ فرقی با یکدیگر ندارند .
منم دارم از آسیاتک استفاده میکنم.
دفعه اول 512 گرفتم که کارت دانشجوئی دادم.
ولی دفعه بعد خوده مسول فروششون به من گفت که 128 رو بگیرم که به نظر من از 512 هم بهتره ، چون 512 در بعضی از روزا یکم افت سرعت پیدا میکرد ولی 128 همیشه بین 49-55 هست .
تصویر آپلود شده من را ببینید . من از 128 محدود استفاده می کنم . این است سرعت من .
سرعتم از روی 63 پایین تر نمی آید . در ضمن این عکس و عکس چند صفحه قبل حرف من رو تائید می کند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان زنگ زدم به آسياتك مسئولش گفت محدود هيچي نداريم تو منطقه شما نامحدود هست 256 سه ماهه كه ميشه 112 هزار تومن كه با بودجه من سازگار نيست متاسفانه .
و معلوم هم نيست كي 128 محدود داشته باشن !! آسياتك رو كه نميشه كاري كرد . :13: :41:
ميرم سراغ لايزر . زنگ زدم گفت محدود داريم . 256 سه ماهه 30 هزار تومن .
راستي قيمت اون مودم ايسوس AM604 رو كسي نداره ؟؟ قيمت روزش رو ؟؟؟ من ميخوام مودم رو خودم نصب كنم . مشكل كه نيست ؟؟ اگه راهنماي فارسي داره اين مدل مودم ( ايسوس ) برام بذاريد . ممنون ميشم .
خوب بحث رفت سر لایزر . در تاپیک مربوطه بگویید
هیچ مشکلی ندارید خودتون نصب کنید .
در تاپیک مودم و .... که جامع است بگویید /
همشهری خوب حال میکنی هاااا!خوش باشینقل قول:
راستی این dsl ststus برای مدیریت ترافیکه؟
نه - برنامه مودم هست . زمانی که شما پی سی را روشن کردید تلفن که adsl بهش وصل است را بردارید و بعد می بینید که همانند دایل آپ کمی صدا می دهد و از رنگ خاکستری به رنگ سبز در می آید و متصل مییشود
متوجه نشدم!یعنی فقط مشخص میکنه که خط تلفن در حال استفاده برای مکالمه است یا نه؟
اون صدای خش خش میگید با آنتی نویزر بر طرف میشه...
چراغ status هم فکر کنم نشون میده که دستگاه در حال بر قراری ارتباط هست... موقعی که من خودم خطم از طریق مخابرات گه گاه قطع میشد و link act adsl چراغش میرفت همچنان status چشمک میزد.
سلام....مشکل دارم.....هروقت تلفن زنگ میزنه....یا ما زنگ میزنیم......نت قطع میشه.....مشکل کجاست..؟؟؟؟