Proxy ConTin v3
یکی از کرکر های خوب با سرعت قابل قبول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
Proxy ConTin v3
یکی از کرکر های خوب با سرعت قابل قبول
نقل قول:
نوشته شده توسط amnhck123
دوست عزیز وی سی کشی یهنی اینکه شما توسط نرم افزار هایی که برای این منظور هست تعداد زیادی آیدی رو درون روم میفرستید و توسط آنها تالک روم رو در اختیار میگیرید به این طریق که بخاطر دارا بودن آیدی بیشتر نصبت به بقیه و استفاده از فضا های موجود ویس برای هر آیدی قدرت در اختیار گرفتن تالک برای شما بیشتر بوده و هیچ کسی نمیتونه روی تالک شما بیاد
بوت کردن نیز که چندین بار در هر دو مورد در تاپیک توضیح داده شده یهنی اینکه شما توسط برنامه های مربوطه یک و یا چند آیدی و در بعضی برنامه ها کل روم .رو که ایجاد مزاحمت نموده باشن ( فرد خاصی ) را از روم اخراج کرده و بیرون میندازید و یا اینکه کلا" از نت بیرون رفته و دی سی میکنید که بسته به انتخاب گزینه بوت شما داره
موفق باشید
ممنون از اميد عزيز كه واقعا زحمت زيادي مي كشه براي كمك به دوستاني كه در ياهو مشكل دارن... من يه سري ديگه آموزش مي زارم كه به درد دوستاني كه تازه وارد هستن بخوره...
status selector
status حالتي هست كه شما به وسيله اون به دوستاني كه add دارين توي ليستتون مي گين كه در چه وضعي هستين..
گزينه هايي كه دارين:
1- busy هستيد : كسي رو نمي خايين مزاحمتون بشه...
2- Stepped out: رفتيد بيرون فعلا..
3- Be Right Back: الان بر مي گردم...
4- Not at My Desk: پشت ميز نيستم ...
5- On The Phone: دارم با كسي پاي تلفن حرف مي زنم...
Ch4tsp4mM3r V1
اینم یک اسپمر که براتون میزارم
ناشناس عزیز ممنون از لطفت
من فقط وظیفه خودمو نصبت به دوستان انجام میدم
و بخاطر آموزشهای بسیار مفید و کامل شما دوست عزیزم ازت تشکر میکنم
ممنون
سلام دوستان
من يک برنامه می خواهم که بتونم کسانی را که تو یاهو مسنجر invisible هستند را ببینم. با تشکر
دوست عزيز سلام...نقل قول:
نوشته شده توسط iceflower
نرم افزار buddycheck
با تشكر از jasmin
كرك:
با تشكر از Dianella
موفق باشين. :)
پچ براي از بين بردن تبليغات در ورژن هاي جديد ياهو مسنجر
سلام
در ورژن هاي جديد ياهو (از ورژن 7.5 به بعد) در پايين مسنجر يك سري تبليغات وجود دارد كه براي اكثر كاربران مزاحمت ايجاد مي كند. اين پچ كه من در اينجا قرار مي دهم به راحتي اين تبليغات را از بين مي برد.
ابتدا برنامه را به طور كل ببنديد. از systemtry هم exit كنيد. سپس اين پچ را اجرا نماييد (نياز نيست در پوشه نصب برنامه كپي شود).
Download
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
45.5 کيلو بايت
با تشكر از Mehdi_Best
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط bahal20
FREE!!
Programs that remember our passwords are pretty handy. The Window opens showing the asterisks (****) covering the password, we click Ok and we're in. But what happens if we forget that password and need it again for something. We either didn't write it down or forgot where it was written. That's where Password Reveal comes in. Grab the target icon with the mouse button, drop it on the password box and it uncovers the password. Password Reveal works on programs, not Web Pages.
Download:
===================================
Has all the features the Free version does Plus gets passwords from any number of open Web Pages in Internet Explorer 5+.
Download
:)