بقیه روز هم دست کمی نداره ! من حداکثر سرعتم 20 هست ... جالبه قبلا واسه سرعت بهشون می گفتم (سرعت 50 , 100 که بعدش اومد پایین) می گفتن ما تو قرارداد گفتیم تا 30 میدیم حالا سرعت 30 هم نمی رسه :41:نقل قول:
Printable View
بقیه روز هم دست کمی نداره ! من حداکثر سرعتم 20 هست ... جالبه قبلا واسه سرعت بهشون می گفتم (سرعت 50 , 100 که بعدش اومد پایین) می گفتن ما تو قرارداد گفتیم تا 30 میدیم حالا سرعت 30 هم نمی رسه :41:نقل قول:
حالا چیکار کنیم قیمت ها رو هم که بالا انداختن بهمون! به اسم آبنومان
تنها راه حل این هست که دیگه تمدید نکنیم و صبانت رو هم به هیچکی توصیه نکنیم !!نقل قول:
من دیگه تمدید نمی کنم دل به دریا میزنم میرم شاتل از خیلی ها شنیدم خوبه یکی از فامیلامون داشت میگفت عالیه
[HTML]http://shatel.ir/content/view/159/36/lang,fa_IR/[/HTML]
قیمت های شاتله وای!!! با خوندنه این صفحه فهمیدم که صبانت تا دسته سرمون کلا گزاشته:19:
صبانت سرویس 128 15گیگ رو با هزینه ی راه اندازی 64 تومن بهم انداخت:19::19::19:
بهترين گزينه الان شاتل
یه سوال از کسانی که شاتل دارن؟ میخواستم بدونم واسه ی شاتل هم سرویس بگیریم Username & passwoed میدن؟
یعنی باید کانکشن ساخت و کانکت شد؟
چرا صبانت اینجوری شده!؟!؟!؟ سرعت امروز من رو 5 کیلوبایتم ثابت نمیشد؟!؟! مشکل از منه یا ماله همه اینطوری بوده؟
ببینین مردم چه سرعتی دارن اونوقت ما ....:41::41::41::worried::worried::sad::sad:
ببینین مردم چه سرعتی دارن اونوقت ما ....:41::41::41::worried::worried::sad::sad: