سلام iranch جان عزیز ، برای عذر خواهی مجدد از شما بابت اتفاقی که چند روز پیش افتاد سعی میکنم توضیح کامل و خوبی بدم (هر چند که کنار استادایی مثل شما دارم درس پس میدم)
خب شما به خوبی میدونید که برای برنامه های درست و حسابی معمولا از تیم های برنامه نویسی استفاده میشه یا در موارد دیگه ممکنه برنامه ای رو که قبلا خودتون نوشتید الان نیاز به گسترش پیدا کرده باشه یا اصلا هر کاربرد دیگه ای که به خاطر اون نیازه سورس های مختلفی با هم لینک بشن تا برنامه تکمیل بشه حالا از اونجایی که ممکنه کلاس ها ی یکسان(یا انواع داده ای دیگه ای که برنامه نویس تعیین میکنه مثل یونیون ، بیتفیلد ، استراکت ، . . .)در هدر های جدا و با یک نام در برنامه قرار بگیرند(این یه قانون نا نوشته برنامه نویسی تیمیه) وحجم برنامه افزایش پیدا کنه از این دستور به شکل زیر استفاده میشه و در زیر در باره هر خط توضی میدم
کد:
#ifndef NAME_H
#define NAME_H
class x
{
}
#end if
دستور خط اول مخفف و سر واژه عبارت if not define NAME_H هست که حتما حالا دیگه معنی شو میدونید یعنی اگه تا حالا هدر NAME_H به برنامه اضافه نشده . . . حالا خط بعد شروع میشه که میگه define NAME_H پس این دو خط بررسی میکنه که اگر فلان هدر (در اینجا NAME_H) به برامه اضافه نشده بود اضافش کن در غیر اینصورت هدر تکراری رو اضافه نکن تا حجم برنامه زیاد نشه بعد هم که کلاس مرتبط تعریف شده و در آخر هم IF رو تموم کرده ..:10:
پس
این دستورات از افزایش حجم بلااستفاده برنامه جلوگیری میکنن !
راستی من یه عذر خواهی هم به szh_1367 بدهکارم که امیدوارم منو بخشیده باشه (بالاخره یه اشتباه کوچولو منو شرمنده کل فروم کرد)
ببخشید یکی دو روز آینده کمتر سر میزنم جای منم خالی کنید . . .