-
رونالدینیو به منچسترسیتی نمی رود
برادر رونالدینیو اعلام کرد که ستاره برزیلی در میلان خوشبخت است و تصمیم ندارد تا به باشگاه سیتی بپیوندد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل: این روزها شایعاتی به گوش می رسد که در آن نام رونالدینیو و باشگاه منچسترسیتی در کنار هم دیده می شود.البته این ماجرا تنها به روزهای اخیر نیست و علاوه بر رونالدینیو شایعه پیوستن کاکا به این باشگاه انگلیسی نیز شنیده می شود.
دی اسیس، برادر و مدیر برنامه های رونالدینیو با رد این شایعات اعلام کرده که رونالدینیو در تابستان به باشگاه منچستر سیتی نخواهد رفت:« رونالدینیو در میلان احساس آرامش می کند. مصدومیتها مانع از شروع خوب او در این تیم شد ولی اکنون او بهبود یافته و زندگی در عصری جدید و همراه با تیمی جدید را آغاز نموده است. رونالدینیو روزهای خوبی را پشت سر می گذارد و در برنامه های میلان ، جایگاه ویژه ای دارد و این یک دروغ محض است که او به دنبال راه های خروج از ایتالیا می گردد. تمایل باشگاه منچستر سیتی؟رونالدینیو تا ژوئن سال 2011 با میلان قرارداد دارد و لازم است تا با سران روسونری صحبت کنیم.»
دی اسیس، در مورد بارسلونا ادامه داد:« بارسلونا همیشه شهر بسیار خاصی برای ما خواهد بود و خوشحال می شویم تا روزی به این باشگاه بازگردیم، چرا که دوستان زیادی در کاتالونیا داریم.»
-
سیدورف : میلان می تواند دوم شود
ستاره سابق رئال مادرید معتقد است میلان می تواند جایگاه یوونتوس در رده دوم سری A را از آن خود کند...
سایت گل : کلارنس سیدورف معتقد است میلان با وجود اختلاف 7 امتیازی با یووه هنوز برای تصاحب جایگاه این تیم در رده دوم شانس دارد.
سیدورف در گفتگو با روزنامه کوریره دلوسپورت می گوید :"هنوز بازی های مهمی در پیش داریم و به نظرم می توانیم جایگاه یووه را از آنها بگیریم."
"ما باید تمام تلاشمان را بکنیم.بعضی از بازیها روی کاغذ آسان هستند اما اگر تیم مقابل را دست کم بگیریم شکست می خوریم."
میلان یکشنبه هفته آینده میزبان لچه ای است که خطر سقوط را احساس می کند اما میلان در بازی رفت در دقایق پایانی بازی برده را با تساوی عوض کرد.
"ما در بازی رفت نمایش خوبی داشتیم و مستحق پیروزی بودیم اما در لحظات پایانی بازی گلی دریافت کردیم و بازی با تساوی به پایان رسید.اما بازی یکشنبه تفاوت زیادی با یازی رفت دارد.ما میزبان هستیم و تمام سعی خود را برای کسب سه امتیاز بازی می کنیم."
سیدورف در این فصل 25 بازی در سری A انجام داده و 4 بار نیز موفق به گلزنی شده است.
-
یک خبر خوب
اونم اینه که کاکا در بازی امروز مقابل پرو بازی کرد
به نظر هم نمی رسید که دردی داشته باشه
برزیل هم سه بر صفر بازی رو برد
گل ها :
2 گل لوئیس فابیانو - فلیپه ملو
-
کاکا درخشید، برزیل برد
تیم ملی برزیل موفق شد تا با درخشش ستاره های جوانش با اقتدار تمام و با نتیجه 3 بر صفر از سد پرو عبور کند.
سایت گل: پس از آنکه تیم ملی برزیل سه امتیاز ارزشمند خانگی مقابل پرو را کسب کرد، کاکا رضایت خود را از نتیجه این دیدار و از رهایی از بند مصدومیت، اعلام نمود:« من به دو دلیل بسیار خوشحالم. اول به خاطر پیروزی تیم ملی کشورم و کسب سه امتیاز این دیدار و پس از آن هم به این دلیل که در نهایت مصدومیتم به پایان رسید و توانستم برای تیم ملی کشورم برای 90 دقیقه بازی کنم.»
فلیپه ملو، زننده گل سوم تیم ملی برزیل در نیمه دوم نیز از اینکه توانسته برای اولین بار برای تیم ملی کشورش به گل برسد، غرق در شادی و سرور بود. عملکرد ملو در جریان تساوی 1-1 برزیل مقابل اکوادور به شدت مورد انتقاد کارشناسان قرار گرفته بود ولی او با گلی که در جریان دیدار چهارشنبه شب به ثمر رساند، توانست به روزهای اوجش بازگردد:« انتقاد برای من هیچ اهمیتی ندارد. من دوست ندارم از کسی انتقاد کنم، چون هر کس می داند که چطور است. چهارشنبه شب، شب بسیار خاصی برای من بود. من تلاش زیادی برای تیم انجام دادم و همه از این پیروزی شاد هستند.»
-
دونگا از نیمکت نشینی رونالدینیو می گوید
تیم ملی برزیل موفق شد تا با نتیجه ای مقتدرانه از سد پرو عبور کند ولی رونالدینیو در جریان این دیدار، نیمکت نشین بود.
سایت گل: شاگردان کارلوس دونگا موفق شدند تا در دیداری خانگی با نتیجه 3 بر صفر از سد پرو عبور کنند تا سه امتیاز ارزشمند این دیدار را مال خود کنند. ولی در جریان این دیدار، رونالدینیو از روی نیمکت ذخیره ها شاهد بازی هم تیمی هایش بود. دونگا در رابطه با دلیل نیمکت نشینی رونالدینیو، به مصدومیت اخیر او اشاره کرده و اعلام کرد که ترجیح می داده تا او را حفظ کند.
دونگا در این رابطه گفت:« رونالدینیو در دیدار مقابل ایتالیا به میدان رفت . او مصدومیتی را همراه خود یدک می کشید و حتی با درد به اکوادور سفر کرد. به علاوه رونالدینیو خستگی زیادی که ناشی از سفر بود را حس می کرد و من ترجیح دادم به او استراحت داده و به زمین مسابقه نفرستم.»
رقابتهای مرحله مقدماتی جام جهانی در ماه ژوئن در منطقه آمریکای جنوبی دنبال خواهد شد و برزیل به مونته ویدئو سفر خواهد کرد تا مقابل اروگوئه قرار بگیرد و پس از آن هم دیداری تماشایی را مقابل پاراگوئه برگزار خواهند کرد.
-
میلان به دنبال ستاره سانتوس
نیمار مهاجم جوان برزیلی سانتوس که بسیاری او را میستایند شاید در تابستان به جمع روسونری می پیوندد .هر چند که بارسلونا هم به دنبال اوست....
سایت گل: میلان به دنبال نیمار، مهاجم ارزشمند سانتوس است. در برزیل به او با احترام فراوانی مینگرند و حتی پله، اسطوره برزیل هم اخیرا اعلام کرده که نیمار در آینده از او هم بهتر خواهد شد. سایت Sportmediaset.it ادعا کرده که میلان از نزدیک به دنبال او است ولی برای خرید این ستاره برزیلی نیاز به پرداخت مبلغی بالا دارد. گفته میشود که سانتوس قیمت او را 30 میلیون یورو تعیین کرده است. نیمار تا سال 2014 با سانتوس قرارداد دارد ولی در ایتالیا گفته میشود که پیشنهاد 20 میلیون یورویی میلان هم کافی خواهد بود.
سبک بازی نیمار که به عنوان مهاجم دوم بازی میکند شبیه پاتو است. او قوی و بسیار پرسرعت است. میلان دوست ندارد این ستاره از چنگش بگریزد. بارسلونا هم خواهان اوست و به همین دلیل سانتوس نیمار را به باشگاهی میفروشد که پیشنهاد بالاتری ارائه کند. با وجود علاقه فراوان باشگاههای مختلف اروپایی، برونو میسورلی مدیر برنامههای او خواستار حضور این بازیکن در میلان است. او به این سایت گفته: «نیمار شخصیت والایی دارد و میتواند درخشش فراوانی در کنار پاتو داشته باشد. در هر حال به دست آوردن او کار آسانی نیست، نیمار ارزشی معادل طلا دارد، هر چند که خود او هم دارد به بازی در اروپا میاندیشد.»
-
سیدورف خواهان بازگشت به تیم ملی
ستاره روسونری گفته که حاضر است به تیم ملی هلند برگردد...
سایت گل: هلند پنج پیروزی پیاپی در مسابقات مقدماتی جام جهانی به دست آورده و در راه صعود به جام جهانی آفریقای جنوبی است. نارنجیها به دلیل سبک هجومیشان مورد ستایش قرار گرفتهاند و خلاقیت خط میانی این تیم برای رقیبان هراسانگیز بوده.
در هر حال، یکی از بهترین هافبکهای دهههای اخیر فوتبال دنیا در هیچ کدام از مسابقات مقدماتی حضور نداشته است. از زمانی که برت فان مارویک هدایت هلند را در دست گرفته به کلارنس سیدورف، ستاره میلان بی توجهی کرده است. با این حال این بازیکن 33 ساله رویای بازی در تیم ملی هلند را دارد. او به وبسایت فیفا گفته است: « در حال حاضر بازی برای تیم ملی هلند برای من دغدغهای نیست، ولی امیدوارم که به زودی دوباره پیراهن نارنجی را به تن کنم. در میلان در فرم خوبی به سر می برم و اگر مربی بخواهد میتواند من را دعوت کند. حقیقتا مربی جدید تیم را نمیشناسم، ولی این میتواند عامل مثبتی باشد، چون در صورت بازگشت شروعی نو خواهم داشت. زمان زیادی برای برگشتن وجود دارد و من همچنان دارم به رشد خود به عنوان یک بازیکن ادامه میدهم. حالا از ده سال پیش هم بیشتر از فوتبال لذت میبرم. درباره بازی فوتبال بسیار شور و شوق دارم و حتی به بازنشستگی فکر هم نمیکنم. امیدوارم در آفریقای جنوبی پیراهن نارنجی را به تن داشته باشم.»
-
خوب بود جالبه استفاده کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
سلام
متوجه نشدم؟!
یعنی چی؟
-
مالدینی: روز سخت خداحافظی
مدافع میلان به سرعت به روز بازنشستگی نزدیک میشود و در این باره احساسات متناقضی دارد...
سایت گل: پائولو مالدینی اسطوره میلان میگوید که روز خداحافظی یکی از اندوهبارترین روزهای عمر او خواهد بود ولی ترجیح میدهد روی نکات مثبت تمرکز کند. این مدافع که از سال 1978 به میلان پیوست و در سالهای اخیر جایگاه اسطورهها را پیدا کرده است.. او در گفتگو با Itasportpress.it گفته که آماده رویارویی به کمک حرفهایگری و فلسفه با یکی از سختترین تصمیمهایش است: «با آرامش خداحافظی میکنم چون ورزشی را ترک میکنم که چیزهای بسیار زیادی به من بخشیده. خنده و تبسم به من داده و بارها در سطح حرفهای و در سطح انسانی باعث خندیدن من شده.»
مالدینی افتخار میکند که میتواند پرچم باشگاه را به اهتزاز دربیاورد. در هر حال این مدافع گذشته درخشان خود را هم به خاطر خواهد داشت و میگوید که این گذشته درد بازنشستگی را آرام خواهد ساخت: «تمام جامهایی که گرفتهام مایه غرور من است و همچنین تمام چیزهایی که با این باشگاه به دست آوردهام. فوتبال تجربهای بوده که به من چیزهای زیبای زیادی بخشیده و البته بدیهایی هم داشته. چیزهای بد را میتوان به شکستها نسبت داد، ولی این جزئی از فوتبال است و آن را میپذیرم.»
کاپیتان مالدینی در انتهای فصل کفشهایش را خواهد آویخت.