اگه کعبی بیاد با 75 امتیاز قهرمانیم
اگه کعبی بیاد با 75 امتیاز قهرمانیم
عکس بزارید دیگه
منم موافقم نباید از سپاهان 5 امتیاز کم میکردننقل قول:
مطمئن باشید اگه پرسپولیس قهرمان شد همه میگن با نامردی و کمک (هر چند این طور نیست و اس تق لالین
دیگه چه میشه کرد) قهرمان شد اگرم خدای نکرده قهرمان نشد میگن خاک تو سرش با این که کمکش کردن
قهرمان نشد :13:
مطمئن باش پرسپولیس قهرمان بشه و یا قهرمان نشه باز حرف و حدیث براش درست میکنن
نيكبخت: فقط به خاطر قطبى در پرسپوليس ماندم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هافبك، مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: وقتى سرمربى تيم اعلام كرد كه براى نيم فصل دوم به من احتياج دارد، به پيشنهادات خارجى پشت كردم و بايد بگويم تنها به خاطر قطبى در پرسپوليس ماندم. «عليرضا نيكبخت» افزود: ۴ پيشنهاد بسيار خوب از امارات، مصر و انگلستان داشتم اما درنهايت به خاطر افشين قطبى از اين پيشنهاد ها گذشتم و تصميم گرفتم درنيم فصل دوم با تمام وجود براى قهرمانى پرسپوليس تلاش كنم. وى ادامه داد: روز سه شنبه جلسه اى مشترك با حضور مدير برنامه هايم، افشين قطبى و كاشانى در باشگاه داشتم كه درنهايت به خاطر بعضى از مصاحبه هايم جريمه نقدى شدم اما هيچ اعتراضى نسبت به حكم صادر شده ندارم. نيكبخت خاطر نشان كرد: تا آخرين روز قرار دادم در پرسپوليس مى مانم و براى قهرمانى اين تيم تمام تلاشم را انجام خواهم داد. خيلى مى گفتند مطرح كردن ۴ پيشنهاد خارجى براى من فقط بازارگرمى بود اما تمام دعوتنامه ها موجود است و جايى براى شك باقى نمى ماند. وى گفت: من هيچ اختلافى با قطبى ندارم و اگر تصميم گرفتم به پيشنهادات خارجى ام پشت كنم فقط به خاطر وى بود
كعبى: دوست ندارم به پرسپوليسى ها قول الكى بدهم
«حسين كعبى» طى آخرين اظهارنظر در مورد وضعيت خود در آينده گفت:« طبق هماهنگى به عمل آمده با مدير برنامه هايم، قرار است بعد از بازى با كاستاريكا به انگليس بروم اما بعد از اين ديدار دوستانه نيز تيم ملى به مصاف سوريه مى رود، به همين دليل شايد نتوانم به اين زودى به انگليس برگردم.» وى ادامه داد: پيش از اين مسئولان لستر به من فرصت يك ماهه اى داده بودند كه در اين مدت تكليف خود را براى حضور در يك تيم جديد مشخص و تصميمم را به آنها اعلام كنم، به همين دليل سعى خواهم كرد تيم جديدم را هرچه زودتر مشخص كنم. از زمان اعلام شده تقريباً ۲ هفته گذشته است. بازيكن ايرانى لستر پيوستن خود به تيم جديد را مشروط به شرايطى خاص مى داند و مى گويد: «مديرعامل لستر اجازه نمى دهد من به صورت قطعى به تيم ديگرى انتقال پيدا كنم، به همين دليل فقط مى توانم با تيم جديد قرارداد چندماهه امضا كرده و به صورت قرضى بازى كنم.»كعبى درخصوص احتمال حضور در تيم هاى خارجى مى گويد: به احتمال بسيار زياد در يك تيم ايرانى حضور پيدا خواهم كرد. البته مدتى قبل برانكو رسماً پيشنهاد عضويت در تيمش، ديناموزاگرب كرواسى را به من داد. او گفت دوست دارد از من در دينامو استفاده كند اما به دلايلى دوست نداشتم به زاگرب بروم، به همين دليل هم به برانكو گفتم نمى توانم به كرواسى بيايم.» كعبى به تمايل تيم هاى ايرانى اشاره كرد و گفت: «تيم هاى استيل آذين، سپاهان، پرسپوليس و استقلال خواهان جذب من شده اند اما من تا اين لحظه با هيچ تيمى به توافق كامل نرسيده ام، چون شرايط براى پيوستنم به تيم جديد كاملاً مهيا نشده است. كعبى در خصوص حضور در پرسپوليس كه در آستانه قطعى شدن است، حرف هاى جالبى بيان مى كند: دفعه قبل در شرايطى كه از لحاظ روحى اوضاع خوبى نداشتم، بهترين عملكرد را در پرسپوليس ارائه دادم و فكر مى كنم هواداران اين تيم و كارشناسان در تمام بازى هايى كه انجام دادم، به من نمره قبولى دادند. خودم هم دوست دارم به پرسپوليس بروم اما دوست ندارم قبل از اينكه تمام مراحل به خوبى و به صورت قانونى طى شود، به اين تيم و هوادارانش قول الكى بدهم. ممكن است باشگاه لستر براى تسويه حساب شرايط جديدى به وجود بياورد و در دقيقه ۹۰ مشكل جديدى رخ دهد، به همين دليل من تمام مراحل پيوستنم به تيم جديد از جمله تسويه حساب را انجام مى دهم تا بعد از آن مشكلى نداشته باشم. وى در پايان حرف هايش نكته قابل تأملى را عنوان مى كند: «در مدتى كه در پرسپوليس بودم، يك دوره رويايى كوتاه را پشت سر گذاشتم كه همين مدت زمان كوتاه هم برايم افتخار محسوب مى شود. در حال حاضر با پيوستن به اين تيم مى خواهم خاطرات خوب گذشته را تكرار كنم اما همه چيز به گرفتن تسويه حساب و شرايط جديد لستر بستگى دارد كه اميدوارم هرچه زودتر عملى شود.»
سرباز مصدوم از بيمارستان مرخص شد
«محمد احمدى» سربازوظيفه اى كه در ديدار تيم هاى پرسپوليس و سپاهان براثر پرتاب نارنجك دستى از سوى يكى ازتماشاگران دچار مصدوميت از ناحيه صورت شده بود، صبح ديروز (چهارشنبه )از بيمارستان شهيد لبافى نژاد تهران مرخص شد. احمدى به تشخيص پزشكان از بيمارستان مرخص شد اما به طور منظم هرهفته براى پيگيرى پيشرفت بهبودى چشمش بايد به بيمارستان مراجعه كند. گفتنى است عمل جراحى چشم وى ازنظر تيم پزشكى معالج موفقيت آميز بود اما نتيجه گيرى قطعى در يك پروسه زمانى چند هفته مشخص خواهد شد. لازم به ذكر است چشم راست اين سرباز كلا نابينا شده است و چشم چپ او هم در صورت بهبودى در بهترين حالت ۲متر بيشتر ديد ندارد كه ازنظر پزشكى اين چشم نيز نابينا مى باشد. درصورتى كه مشكلى درشبكيه چشم چپ احمدى به وجود نيايد عمل بعدى او حداقل در ۶ ماه آينده انجام خواهد شد
سرپرست پرسپوليس: قطبى هنوز در فارسى حرف زدن مشكل دارد
سرپرست تيم پرسپوليس گفت: سعى كرديم مصاحبه هاى افشين قطبى سرمربى تيم را محدود كنيم زيرا وى هنوز در فارسى صحبت كردن مشكل دارد. «غلامرضا احمدى» همچنين اظهار داشت: قطبى به علت حضور طولانى مدتش در خارج از ايران به خوبى نمى تواند تفاوت ميان كلمات را درك كند به طور مثال فرق كلمه وساطت با دخالت را نمى داند و از اين ۲ كلمه در جملات مختلف به اشتباه استفاده مى كند. قطبى در جلسه اى كه با وى در باشگاه داشتيم خطاب به من گفت: «شما غلط كرديد» به همين دليل من از حرف وى ناراحت شدم اما بعد متوجه گرديدم منظورش اشتباه انجام دادن يك كار در تداركات تيم بود كه وى از اين لغت نابه جا استفاده كرده بود. وى در مورد شايعه مشكلات نيكبخت و ساير بازيكنان پرسپوليس با افشين قطبى گفت: اين مسائل تنها در روزنامه ها مطرح مى شود زيرا در حال حاضر تمام بازيكنان بدون هيچ مشكلى در كنار هم زيرنظر سرمربى تيم به تمرين مى پردازند و تمام اقدامات لازم با نظر مستقيم كاشانى در تيم انجام مى گيرد.
بازی پرسپولیس و صنعت نفت سه شنبه ساعت 14:45
فقط یکی بگه این بازی بدون تماشاگره؟؟؟
امسال هر طوری شده پرسپولیس قهرمان میشه
اما هر وقت سر قهرمانی با سپاهان در افتاده باخته
دو سال در جام حذفی یک بارم در لیگ برتردوم بود فکر کنم همون سالی که اس اس نهم شد
اما قبل از اینکه لیگ شروع بشه به دلم بر اب شده که پرسپولیس قهرمان میشه
انشا الله