5مگ.......نقل قول:
Printable View
5مگ.......نقل قول:
5 مگ چند گیگ دارید؟توی مودم ریت روی چند هست؟
5مگ ها همشون یکین فرقی ندارننقل قول:
من خطم روی 6 و خورده ای هست بیشتر اگر ببندن snr خیلی پایین میاد و لینک میپره چون مودمم ضعیف شده و snr یدفعه افت میکنه ولی با مودمای دیگه تست کردم خوب بود وگرنه خطم تا 21مگ میکشه
مثلا با 2750u/1سفید snr عالی بود
خسته مون كرد اين مخابرات خسته ميفهمي؟:n02:
از ظهر قطع بوده تا الان كه وصل شده ، پارتاك كه باز نميشه ، انگار dns نداره اصلا! فقط سايتهايي كه با ip هستن باز ميشن ديگه هيچ سايتي باز نميشه! يه ip پي سي ورلد رو بده خخخخخخخخ:n02:
اینجور که تعریف میکنید من فکر میکنم از مخابرات اینترنت ندارم فکر میکنم یه شرکت دیگه ای هستم:n02:نقل قول:
اصلا نه قطعی نه افت سرعت هیچ کدوم برا من اتفاق نیفتاده تا الان
تغییرات جدید ibs:وقتی چندین بار ip را بدون اینکه مودم ریستارت شود عوض کنید خطایmaximum number of concorrent logins reached در ibs ثبت میگردد که باید مودم را چند ثانیه خاموش و مجددا روشن نمایید تا مشکل برطرف گردد
با سلام
بعد ..... دوباره از مخابرات سرویس گرفتم
اوضاع با سرورهای داخلی تک کانکشن خوبه و برای سرورهای خارجی بالا پایین داره (شبانه) که با چند دانلود مجزا ردیفه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه سرویسی؟نقل قول:
اینترنت 10مگ -1 ماهه-8گیگنقل قول:
دیشب فکر کنم 15 گیگ گرفتم
5مگ مثل اینکه کیفیتش بالاتره تا حالا هر کی 10مگ گرفته سرعت تک کانکشنش خوب نبوده و مجبور شده چند تا دانلود با هم بزاره ولی الان من با 1دانلود تک کانکشن چه سرور داخلی و چه خارجی 700کیلوبایت میده میترسم 10مگ بگیرم سرعتم خراب بشه چون من زیاد دانلود ندارم بزور یه دانلود داشته باشم و نمیتونم چند دانلود با هم بزارمنقل قول: