من آخرین باری که زنگ زده بودم(پارسال بود.یادش بخیر)گفتن که از امروز می تونیم اطلاعات گلدنت رو هم ببینیم.البته این اپراتوره مسئول رسیدگی به (نمی دونم چی) بود.
Printable View
من آخرین باری که زنگ زده بودم(پارسال بود.یادش بخیر)گفتن که از امروز می تونیم اطلاعات گلدنت رو هم ببینیم.البته این اپراتوره مسئول رسیدگی به (نمی دونم چی) بود.
من شبانه ندارم سرعت روزانه عرض کردم:n01:نقل قول:
خب نکته ی قضیه همینجاست دیگه عزیز:38:نقل قول:
شما چه سرویس 1 مگ چه 2 مگ بگیری روزانه ات تا هر قدر خطت کشش داشته باشه میتونه باز باشه(الان برای من روی 7 مگ هست) چون به نفع اوناست که حجمت رو زودتر تموم کنی
ولی شبانه ی رایگان چون به ضررشونه هیچوقت نمیان پهنای باند سرویس 1 مگ و 2 مگ رو یکسان در نظر بگیرن
لذا پیشنهاد شما برای کسانی خوبه که سرویسهای فاقد شبانه تهیه میکنند;)
یک نکته رو عرض کنم و در مورد تایم اوت های ساعات شبانه هست.نقل قول:
اگر مخابرات طرح ها رو عوض کنه یعنی اینکه کسانی که دانلود شبانه نداره سرویسشون با هم ببنده که تایم اوت های شبانه رو نداشته باشن ارزش خرید داره سرویسی که شبانه نداره.
در غیر این صورت ارزش نداره سرویس فاقد شبانه بگیری.
دوستان از من نوشته ترافیک رزرو شده: 1گیگ
یعنی چی؟؟؟
بعد بالاش نوشته سرویس رزرو وجود ندارد!!!
سلام
کسی راجع به نرم افزار بیدار چیزی میدونه؟
خیلی شیک بصورت نرم افزاری مودم رو ریبوت میکنه و تستم کردم...توی ریزکارکردم ثبت میشه...
فقط ریبوت نیست و هایبرنت و خاموش کردنم توی برنامه ریزیش داره...
فقط یکم بهش مشکوکم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یعنـــــی ... یعنــی ...
:n02:
درکت میکنم.
1. شما نگاه کردین که با عمل کردن اون برنامه واقعا چراغهای مودم غیر از پاور برن و دوباره بیان؟نقل قول:
2.تا وقتی اتصال شما به شبکه بطور کامل قطع نشه توی لوگ فایل سرور مخابرات هم ورود و خروج شما بطور کامل ثبت نمیشه
3.شما اگر حتی سیستم رو شات دان هم بکنین ولی بازم مودم به شبکه وصله. اما اگر ریبوت بکنیدش ارتباط بطور کامل قطع و دوباره وصل میشه
4.ریبوت مودم واجب نیست مگر اینکه به حجم دزدی در بازه ی شبانه مشکوک باشین
دوست عزیز یعنی چی درکم می کنی من الان می خوام بدونم این یک گیگ چی چیه؟؟؟نقل قول:
بله...موقع انجام ریبوت داخل نرم افزار چراغ های مودم هم خاموش شد و همونطور که گفتم توی ریزکارکرد سایت مخابرات ثبت میشه...نقل قول:
بهرحال بعد مدت ها گشتن توی نت درباره ریبوت کردن مودم دریک بازه خاص بلاخره یه نرم افزار خیلی ساده رو پیدا کردم که اینکارو بکنه...البته اگه بدافزاری چیزی نباشه...
این ریبوت کردن مودم خیلی خوب شد برا اینکه مطمئن بشم توی بازه زمانی از حجم کم نمیکنه...