اون دوستای که نت اندیشه رو جمع کردن رفتن مخابرات گرفتن از چاله افتادن توی چاه فرق شرکت دولتی با شرکت شخصی همینه دیگه :n01:
Printable View
اون دوستای که نت اندیشه رو جمع کردن رفتن مخابرات گرفتن از چاله افتادن توی چاه فرق شرکت دولتی با شرکت شخصی همینه دیگه :n01:
الان من یه فایل 3مگ atach ایمیل رو صد بار تست کردم، هی به جیمیل دادم هی به یاهو فوروارد کردم، به دراپ باکس دادم، آخرشم با نرم افزار موبایل تونستم دان کنم:n28:نقل قول:
اپراتورهاشون هم که ماشالا همه دکترای شبکه دارن :n02: هر چی بهشون میگی انگار از رو یه کاغذی یه دستورالعمل رو میخونن، یکی دیگه که بیاد ، باز اونم همون جمله رو با همون نقطه ویرگول و ... میگه!
نمیدونم چه گناهی کردیم ما که...:n27:
شاید تعطیل کردم رفتم نت ایرانسل یا همراه! دیگه این مسخره بازی ها رو ندارم.
جالبه!نقل قول:
راستی دوستان رایتل برا رشت هم اومده، پوشش سراسری داره، می تونید سیم کارتشو بخرید استفاده کنید
برای کسایی که وبگردی دارن آره حرف شما درستهنقل قول:
ولی واسه کسایی که دانلودر هستن مخابرات بهترین گزینه هست :n01:
متاسفانه دانلود هم نمیشه کرد.سرعت زیر 50 است با 512 نامحدود .سرور های خارجی هم که زیر 20 .:n21:داشتیم ماهی 28 میدادیم 256 نامحدود اندیشه سرعت یک کیلوبایت زیر 50 نمیومد اینجا باید 10 تا لینک بزاری تا بشه 50.سرعت باز کردن صفحه مثل فرفره بود اینجا باید 5 دقیقه صبر کنی تا صفحه باز بشه.کلا دارم برادرانه میگم اصلا دور سرویس مخابرات را خط قرمز بکشد .وضعیت سرویس های ضحی کیش تو رشت از افتضاح بالا تر است.حالا هر کس میخواد بیاد اینجا پای خودش.حتی نمیتونیم یک تست سرعت اسپید تست بزاریم تا خودتان ببینید.یک فایل 5 مگابایتی برای ما ایمیل کردن الان 1 ساعت نمی توانم دانلود کنم .خدایا چه غلطی کردم اومدم از مخابرات سرویس گرفتم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت 2020 آشغاله!
یه آشغال خیلی خیلی بزرگ
خواب این مشکل پورت شماست که نمیشه دانلود کردنقل قول:
وگرنه خیلی ها از همین رشت هستن که میتونن راحت دانلود کنن
و افراد دیگه ای که تو همین تاپیک از دانلود راضی بودن
به غیر از این مشکلی که این 3 روز واسه من پیش اومده در بقیه حالت ها سرعت من رو 125 ثابت بود و راحت میشد روزی 9 تا 10 گیگ دانلود کرد (( 256 نامحدود ماهیانه 15 تومان ))
ولی اندیشه واسه 256 نامحدود 28 تومان میگرفت و سرعتش حداکثر 60 تا 70 بود
اصلا در زمینه دانلود نمیشه اندیشه رو با مخابرات مقایسه کرد
فقط تنها بدی که داره اینه تک فایل نمیشه سرعت کامل رو گرفت که اونم با دانلود همزمان 2 یا 3 فایل برطرف میشه:n01:
من و دوستام تو انزلی، سرعت دانلودمون از مخابرات افت واقعا وحشتناکی داشته بعضی سایتها گاهی سرعت به صفر یا بایت میرسه سرعت هم بین 30 تا 0 متغیره!
تا جایی که ترجیح میدم از نت موبایل استفاده کنم
بفرمایید درست مثل بنده مشکل دارن.حالا مار هرچی میگیم هیچ کس باور نمیکنه.اگر مشکل پورت هست چرا صبح سرعت خوب است تا ساعت 11؟این سراسری هست.امکان نداره برای کسی بهتر باشه.نقل قول:
دوست عزیز چرا عصبی میشی ؟؟ :n16:نقل قول:
یه بار دیگه اون پیامی که دادم رو بخون
یعنی قبل از این مشکلات :n02:نقل قول:
به غیر از این مشکلی که این 3 روز واسه من پیش اومده در بقیه حالت ها
قبل از این مشکلات سرعت ثابتم 125 بود ولی الان شده 75
واسه من دو سوم شده