اره برای منم بعضی وقتا قطع و وصل میشه موقع ویدئو دیدن ، ولی عکس ها همه راحت با سرعت بالا باز میشننقل قول:
Printable View
اره برای منم بعضی وقتا قطع و وصل میشه موقع ویدئو دیدن ، ولی عکس ها همه راحت با سرعت بالا باز میشننقل قول:
عکسم کند لود میشه واس مننقل قول:
:n27: موندم چیکار کنم
جالبه اون های که تا دیروز میگفتن های وب عالی هست و هیچ مشکلی نداره امروز دارن یک سره دارن شکایت میکنن.
:n24:شما ک تخلیه کردی چرا داری تو این تاپیک میچرخی؟ شما تو تاپیک خودتون نظر بدهنقل قول:
دوم اینکه مشکل ظاهرا از خود اینستاگرام بوده وضعیت الان که دارم میبنم بهتر شده و مشکل حل شده
درپنل کاربرى قسمت هدايا فشفشه هديه عيد فطر نيست!!! درصورتى هم همون روز موجود بود و ى بدى که نرم افزار اندرويد داره اينه ک بخش هديه نيس
وقتی هدیه میده سریع باید بگیریش یا همون موقع فعال میشه اگر فشفشه دیگه ای نداشته باشی یا میره به ایمیل و قسمت پنل کاربریت اگر نگیریش میپره ..نقل قول:
خب مگه مى شه!؟ پس چرا مى گن که تاريخ انقضا نداره و تو پنل کلربريت هست:n03:نقل قول:
باید اول بگیریش بعد بیاد تو پنل اگر نگیری پریده ..نقل قول:
الان فشفشه صدگيگ ى روزه بهم دادن و فشفشه هم فعال دارم همزمان نمى شه فعال کرد الان چطورى بگيرم، تاييدى چيزى داره ک وارد حسابم بشه!؟نقل قول:
اگر کد تو قسمت " مشاهده کدهای تخفیف " هست که یعنی هروقت خواستی میتونی فعالش کنی و مشکلی نیست اما اگر مناسبتی باشه مثل فطر وقتی هدیه میده باید تاییدش کنی تا بره تو قسمت کدهای تخفیف اگر تایید نکنی از بین میره ..نقل قول: