توسط خودشون اعتراف شد.(همه اینکار رو بکنن)
نقل قول:
دوستان معترض شاتلی این پست رو بخونید
طی اخرین تماس من با پشتیبانی فنی حقایقی روشن شد یا شاید بهتر بگم روشن بود و توسط خودشون اعتراف شد. شرحشو میگم
....من یادم هست شما هفته پیش هم تماس گرفتید با خودم صحبت کردین درباره سایت رپید شیر و بهتون گفتم این سایت از طرف شاتل مشکل داره من: بله میدونم رپید شیر و چند سایت دیگه رو محدود کردید فیضی: بله حالا شاید این هم جزء همون سایتا
این مکالمه دو چیز رو تابلو میکنه 1.اعتراف به اعمال محدودیت رو بعضی سایتا 2.اعمال محدودیت روی پهنای باند مشترکین و بهانه کردن دلیلی کذب مبنی بر بالا بودن ترافیک مراکز مختلف!
نظر خودم اینه که اینا غیر از محدودیت سایتایی مثله رپید و........ کاری کردن که سرعت اگه بالا بود به مرور زمان بیاد پایین و به خیال خودشون چون کمتر کسی ساعت 4-5 صبح بیدار هست که ببینه؛ سرعت پایینه؛ ولی ترافیک مرکز هم پایینه؛ میشه ای قضیه رو ماسمالی کرد
اگه حالشو دارید و معترضید راحت میشه از این شرکت شکایت کرد.... ( در این مورد استثنا وجود داره چون مخابرات بدش نمیاد یه جوری به رقیبای خصوصیش گیر بده احتمالش هست به این شکایات رسیدگی کنه)شاید بعضیا بگن این کولی بازیا چیه خوب isp رو عوض کنید! ولی باید گفت موضوع سره سرعتو این چیزا نیست موضوع سره حق ماست که راحت خورده میشه و تازه ما بدهکارم میشیم این قضیه رو کل مملکت گرفته تو هر زمینه. عجب رمانی شدا!!!! هم این پست و هم قضیه ما با این نت و زندگی تو این مملکت بی صاحاب
سلام به همگی.
منم امروز صبح ساعت 12:15زنگ زدم پشتیبانی:34: ، در مورد اعمال محدودیت رو بعضی از سایت ها(رپیدشیر و...)طرف اولش منکر شد:34:
بعد که گفتم یکی از دوستام توی پشتیبانیه ،(منبعم موثقه) میدونم شما هم میدونید ،
طرف اعتراف کرد :42:گفت اینا تحت ساپورت ما نیست.
منم تا تونستم خندیدم:39:(اما در واقع اینطوری بودم :37: ) طرف هم گفت شرمنده درکت میکنم ولی دست ما نیست:28: دستور از بالا بوده ( فکر سیاسی نکنید صحبت یارانه و تحریم و سبز و قرمز و آبی و بنزین و گوشت نیستا صحبت (دستور ) خود ریس محترم شاتل:4::2: بوده)
حالا یه پیشنهاد برای دوستای شاتلی (مخصوصا eco 512 ها)::33:
هر وقت زنگ زدید پشتیبانی (از هر جای ایران :32:) فقط بگید دلیلتون برای محدود کردن این سرورا چی بوده (فقط دلیل) وقتی هم که طرف منکر شد بگید از طرف یکی از دوستانم توی پشتیبانی فهمیدم.
طرف خودش اعتراف میکنه. بعد از اعتراف تهدید کنید:47: کنید که وصل کنید به اتاق رییس میخوام بقیه پولم رو پس بگیرم(جدی حرف بزنید طرف اینطوری بشه:18:) و برم وایمکس ایرانسل یا پارس انلاین یا صبانت
بعدش وقتی با یکی تو مایه های :4: صحبت کردین هیچ اتفاقی نمیافته.اما اگه همه اینکار رو بکنن مطئنا یه اتفاق خوبی میافته
شاید (تاکید میکنم شاید ) اگه همه این کار رو بکنن یه فرجی بشه واز دست این :4: راحت بشیم
امتحان کنید