یه سوال اگر 2-1 ساعت قبل از پایان زمان شبانه رایگان دانلود تموم شده باشه ایا بازم کم میکنه؟
زمان شروع دانلود از چه زمانی قرار بدم بهتر؟
Printable View
یه سوال اگر 2-1 ساعت قبل از پایان زمان شبانه رایگان دانلود تموم شده باشه ایا بازم کم میکنه؟
زمان شروع دانلود از چه زمانی قرار بدم بهتر؟
7 ساعت بدون دزدی اسیاتک!
12:58-8:06 این ساعت برای من رایگان هست ممکنه برای بقیه فرق کنه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر کم نمیشه شما شروع رو دستی انجام میدی دانلود استارت میکنی بعد برای رسیت مودم تایم میدی زمان هم راس 1 مودم ری استارت کن بزار دانلودنقل قول:
مهم هم هسا بعد رسیت مودم سیستم خاموش شه چون مودم که رسیت میشه بعد دوباره وصل میشه برنامه دانلود دوباره شروع میکنه دانلود و حجم از روزانه میگیره
اینم تست بنامه امروز ببینید از خود 1 داشته دانلود میکرده
پس یعنی هم زمان شروع کردن دانلود بعد از ساعت 1 یک بار باید مودم ریست بشه بعد دانلود شروع بشه و هم قبل از زمان خاتمه شبانه رایگان درسته؟نقل قول:
بعد از رکورد تو قسمت Scheduled Task تنظیمات روی Every Day قرار بدم و زمان بدم دیگه تمومه؟
دادن Date هم مهمه یا نه با دادن این تنظیمات دیگه از این به بعد هرشب همین کار انجام میده؟
دیت رو بدید هر شب انجام میده اما 2 تا مشکل هستنقل قول:
یکیش اینه که هر بار انجام شه خودش 1روز دیت رو میبره جلو که برا فردا اماده شه اینو فقط گفتم که حواستون باشه
مشکل دوم برنامه رجیستر نشده و فکر کنم هر اسکجول رو بیش از 5 بار نمیتونه تکرار کنه چون فری هست
کرک پیدا کردید خبر کنید
و یک چیز دیگه این برنامه مکان موس رو رکورد میکنه
مثلا اگر ساعت مشخصی میره کروم باز میکنه و....
اگر جای کروم حتی 1 ایکون اینور اونور شه کارش تمومه!!
به زبان ویندوز هم دقت کنید که همون زبانی باشه که میخواید
مثلا شما موقع رکورد انگلیسی جایی چیزی مینویسید موفع تکرار هم زبان سیستم رو انگلیسی باشه
ایا قبل از شروع دانلود نیازی به ریست مودم هست؟
اینم فول ورژن + کرک
تمام فایل کرک تو مسیر برنامه کپی کنید ( برنامه بسته باشه )
و اسکجول رو دوباره پاک کنید و برنامه ریزی کنید (اگر قبل کرک اسکجول زدید بعدش پاک کنید اسکجول باز بزنید)
من 512 یکساله نامحدود گرفتم ، بعد یک ماه از 65 رسید به 40 ، الانم بعد دو هفته به زور با 20 دانلود میکنه ، مثل چی ... بگم پشیمونم ، آقا نخرید از آسیاتک ، نخرید ...
دوستان کسی نامحدود طلاای یا نقره ای داره ؟ اینها هم بعد مصرف ایکس در روز محدود می شن ؟