دقیقا مال من هم اینجوریه از بس سیگنال ضعیفه فقط لب پنجره به زور یه خط آنتن نسل 3 همراه اول دارمنقل قول:
Printable View
دقیقا مال من هم اینجوریه از بس سیگنال ضعیفه فقط لب پنجره به زور یه خط آنتن نسل 3 همراه اول دارمنقل قول:
آپلودش از دانلود بالاتره سرعتش.تو اون منطقه همه دارن دانلود میکنن کسی آپلود نمیکنه به خاطر همین سرعت پایینه.اینجا نسل 3 اینجوریهنقل قول:
یه دیش مانند هست به نام آنتن مایکروویو با اون سیگنال رو به دکل دیگه میدن شایدم به خاطر همون باشهنقل قول:
بله از پیمانکار پرسیدم اینو گفت آفریننقل قول:
دوست دارن اینجوری طراحی کنن :n02:نقل قول:
مهندس جان الان منطقه ما 3 تا دکل تو دو هفته تجهیز شدن.بازم آنتن نسل 3 ضعیف هست.همراه اوله برای بچه هارو گرفتم تست کردم
فقط زیر دکل آنتن میده.تجهیزاتش هم اریکسون و هوآوی هست.سکتور هوآوی و rru اریکسون هست.داشتن نصب میکردن سریع رفتم پیششون گفتم با پیگیری من اینجا درست شد.تعجب کردن.گفتن باید کارشناس بیاد تست کنه بعد سایتش روشن شه.الان 1 هفته شده بازم آنتن تو محل ضعیفه.به نظرت چرا اینقدر طول کشید
3 تا سایت بالای شیرینی لاریسا و سروستان 6 و بلوار اقاقیا مجهز شدن به 4G ولی من الان 2 هفتس پیگیر قضیه هستم دارن مشکل رو حل میکنن.نگران نباش .یه سایت جدید هم سر قائم 7 بالا تر از میدان موج زدن هفته پیش که فعلا نسل 2 روش فعاله...3G هم مشکل داشت یادت باشه انقدر تماس گرفتم که درست کردن.نقل قول:
ببخشید دوستان من زیاد سر در نمیارم
کار rru دقیقا چیه؟
همراه اول بین نصب تجهیزات و فعال سازیش 2-3 هفته زمان میبره.ایرانسل هم همینطوره حالا یکم اینور اونورنقل قول: