من کریو دارم که خوب کار میکنه
Printable View
من کریو دارم که خوب کار میکنه
سلام
اگر از قسمت کانکشن،کانکشن رو disable کنی،توی ریز کارکرد تاثیر داره؟یعنی حکم قطع مودم رو داره؟
من از حالت کانکشن هیچ وقت استفاده نکردم.اگر منظورتون قطع اتصال کانکشن(Bridge)باشه،فکر کنم مشکلی نباشه و درست عمل کنه.نقل قول:
اما اگر مودم داره از PPPoE استفاده میکنه(خودش همه کارو میکنه و میشه از طریق WIFI بهش وصل شد)این روشی که گفتی جواب نمیده و مثل این می مونه که کابل شبکه رو قطع کنی ولی هنوز مودم متصل هست به مخابرات.
اگر کانکشن براش درست کردی می تونی با برنامه های جانبی قطع وصل کنید در زمان های مختلف.فکر کنم خود schedule ویندوز هم بتونه این کارو کنه.
شما به خواه،روش زیاده.
ببینید اگر با سخت افزاری ها کار کرده باشید،متوجه می شید که دنیای محدودی دارن.منظورم کسایی که مثلا PLC (موردی که تجربشو دارم.)یک سخت افزار می گیره و متوجه تمام ورودی و خروجی هاش میشی.خلاصه می فهمی که از یک حد بیشتر جواب نمیده.یعنی فوق استعداد هم دیگه از یک حد رد نمیکنه و باید یک دستگاه دیگه بگیری.ویا منتظر بشی تا ارزان بشه.یا VOIP اگر از متخصصش بخوای که گسترش یک VOIP براتون بگه(محدود به چندتا شرکت) بعد اگر بخواهد ازش که از این چیزی که در محیط شرکت های دیگه است فراتر عمل کنه یا میگه فلان سخت افزار بخر یا این سخت افزار اضافه کن.البته هزینه اون سخت افزار ها هم بماند.
اما نرم افزار تمامی نداره و با همین یک کیس هم میشه چیزی نوشت که کسی تا به حال ننوشت باشه البته استعداد و خلاقیت حرف اول میزنه.
اما نرم افزار تمومی نداره.
نمیشه یک نرم افزار محدود کرد.هرچقدر بشینی فکر کنی میبینی می تونی مورد جدیدی بهش اضافه کنی تا حدی که دیگه خودت می بینی زمان ندارید و موارد دیگرو حذف میکنی.
پس به نرم افزار محدود نگاه نکنید.
دوستان این سایت 2020 کسی داره میرم داخلش not found میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خاستم ریزکارکردام ببینم ک چقدر بالا کشیدن
و باز دوباره مشکل قطع شدن در هنگام بازی های آنلاین و چت
دقیقا هر سال اینا باید یک کاری کنن
وسط بازی هر 10 ثانیه disconnect میشم در صورتی که اینترنت وصله
خیر . یا باید دستی مودم رو ریستارت کنید و یا با استفاده از برنامه ای که چند ص قبل لینکش رو گذاشتمنقل قول:
دوستان عزي ميشه خواهشا يكي توضيح بده اين چرت و پرتهايي كه جديدا نوشته يعني چي
من اصلا سر در نميارم حجم مصرف شده رو كجا نشون ميده
خواهشا بگين اينايي كه با آبي دورش خط كشيدم يعني چي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Credit Used یعنی اعتبار مصرف شدهنقل قول:
Bytes In یعنی بایت ورودی
bytes Out یعنی بایت خرجی
اون M و K هم مخفف Megabyte مگابایت و kilobyte کیلوبایت هستن
سلام
دوستان راهی وجود داره که قطع و وصل شدن تو بازی درست بشه