دوستان معترض شاتلی این پست رو بخونید
طی اخرین تماس من با پشتیبانی فنی حقایقی روشن شد یا شاید بهتر بگم روشن بود و توسط خودشون اعتراف شد. شرحشو میگم
ساعت 1 دانلود رو شروع کردم یه فایل از سایت مگااپلود بود بر خلاف اکثر سرورها این سایت هنوز محدویتی روش اعمال نشده. دانلود خوب شروع شد سرعت نوسان داشت بین 30 تا 50 هر چی جلو میرفتیم سرعت پایینتر میومد در تمام این مدت هم پینگ یاهو رو -t گذاشته بودم و چک میکردم حدود 600-700 بود و خیلی هم پکت لاست میداد که نشون میداد ترافیک مرکز بالاس(توضیح این که چون پینگ واسه من مهمه خیلی در رابطه با پینگ با پشتیبانی در ساعات مختلف تماس میگیرم و به اتفاق همشون میگن مواقعی که پینگ یاهو رو 600-700 هست ترافیک مرکز بالا رفته)(همچنین دانلود خود من هم روی پینگ تاثیر میگذاره... ولی نه در حدی که پکت لاس بده و پینگ یاهو بره رو 600-700) به هر حال این روند بود. پینگ بالا بود ولی سرعت پایینتر اومده بود حدود 20 شده بود و تو این مدت هم من 1 بار تماس گرفتم که پشتیبانی گفت ترافیک مرکز بالاس. ساعت 4:30 بود که دیدم پینگ بسیار خوب شده ولی سرعت من کماکان افت میکرد. زنگ زدم پشتیبانی گفتم لطف کنید ترافیک مرکز رو چک کنید. فیضی:چند لظه صبر کنید. بعد از 1 دقیقه گفت: ترافیک مرکزتون کماکان بالاس. گفتم 2 ساعت پیش هم گفتید بالاس الان پینگ یاهو من رو 200 هست که نشون میده هیچگونه ترافیکی تو مرکز نمیتونه باشه ولی سرعتم خیلی پایینه. گفت: اینجوری به من گفتن.............. من:لطفا یه بار دیگه بپرسید و شرایط پینگ رو هم بگید شاید اشتباه میکنن. فیضی:چند لحظه. بعد از 1 دقیقه گفت: به من میگن ترافیک بالاس ولی نه زیاد! من: اینجوری که نمیشه اگه ترافیک بالاس پس این پینگ چرا رو 200 هست! اگرم نیست چرا سرعتم رو 5 میچرخه. خدا شاهده چند لحظه سکوت کرد گفت: ببینید به منم همین رو میگن و من فقط صحبت دوستان در بخش noc رو به شما میگم! گفتم قابل قبول نیست پینگ یاهو کاملا گویاست که ترافیک مرکز پایینه و چون ترافیک پایینه سرعت من هم باید بالا باشه مگر این که رو پهنای باند محدودیتی شده باشه؟! فیضی والا به من میگن ترافیک بالاس.. من:پس پینگم چرا پایینه؟! شما وقتی من زنگ میزنم میگم پینگم رو 500-600 هست میگید ترافیک بالا رفته الان که پینگ پایینه چه جوری میشه ترافیک هنوز بالا باشه؟! پس نتیجه میگیریم پینگ که ایده ال هست ترافیک مرکز پایینه ولی سرعته من که رو 5 هست نشون میده محدود کردین پهنای باند رو فیضی: من یادم هست شما هفته پیش هم تماس گرفتید با خودم صحبت کردین درباره سایت رپید شیر و بهتون گفتم این سایت از طرف شاتل مشکل داره من: بله میدونم رپید شیر و چند سایت دیگه رو محدود کردید فیضی: بله حالا شاید این هم جزء همون سایتاس من: جناب فیضی من عرض کردم اوایل دانلود سرعت من رو نزدیک 50 بود هر چی جلو میرفتیم اتومات سرعت میومد پایین اگه محدود بشه از همون اول سرعت از یه حد بالاتر نمیره نه این که اول رو 50 باشه بعد از 2 ساعت بیاد رو 5 در حالی که شواهد نشون میده ترافیک مرکز پایین اومده و باید برعکس این اتفاق بیفته. فیضی: اقای ... باور کنید من گفته دوستان رو میگم که ترافیک بالاس چون امکانت خاصی ندارم که ببینم ایا محدودیت اعمال شده یا نه ولی این حقه شماست که شک کنید و پیگیری کنید من داخل پروفای شما پینگ پایینتون و گفته دوستان مبنی بر بالا بودن ترافیک مرکز رو ثبت میکنم و همچنبن مقدار سرعت شما رو. شما فردا با بچه های پشتیبانی تماس بگیرید چون الان یه سری امکنات در دسترس نیست و ازشون بخوایید به شما در رابطه با این قضیه توضیح بدن من هم هستم میتونید با من صحبت کنید تا پیگیری کنم!!!!!!
این مکالمه دو چیز رو تابلو میکنه 1.اعتراف به اعمال محدودیت رو بعضی سایتا 2.اعمال محدودیت روی پهنای باند مشترکین و بهانه کردن دلیلی کذب مبنی بر بالا بودن ترافیک مراکز مختلف!
نظر خودم اینه که اینا غیر از محدودیت سایتایی مثله رپید و........ کاری کردن که سرعت اگه بالا بود به مرور زمان بیاد پایین و به خیال خودشون چون کمتر کسی ساعت 4-5 صبح بیدار هست که ببینه؛ سرعت پایینه؛ ولی ترافیک مرکز هم پایینه؛ میشه ای قضیه رو ماسمالی کرد
اگه حالشو دارید و معترضید راحت میشه از این شرکت شکایت کرد.... ( در این مورد استثنا وجود داره چون مخابرات بدش نمیاد یه جوری به رقیبای خصوصیش گیر بده احتمالش هست به این شکایات رسیدگی کنه)شاید بعضیا بگن این کولی بازیا چیه خوب isp رو عوض کنید! ولی باید گفت موضوع سره سرعتو این چیزا نیست موضوع سره حق ماست که راحت خورده میشه و تازه ما بدهکارم میشیم این قضیه رو کل مملکت گرفته تو هر زمینه. عجب رمانی شدا!!!! هم این پست و هم قضیه ما با این نت و زندگی تو این مملکت بی صاحاب