فقط فیبر خوبه برای گیمینگ.ولی تو ADSL ها ارزون ترین و بهترین هست فکر کنم.نقل قول:
Printable View
فقط فیبر خوبه برای گیمینگ.ولی تو ADSL ها ارزون ترین و بهترین هست فکر کنم.نقل قول:
پارس آنلایننقل قول:
آقا وضعیت های وب چطوریه ؟ پینگ ایناش داغونه ؟ بعد این فشفه ۳۱ روز باید داشته باشی اعتبار قضیش چجوری میشه؟؟ :n13: بعد طرحی نداره های وب که هم شبانه داشته باشه هم فشفه بزنی؟
مرسی
پارس آنلاین طرح بصرفه داری حجم بالا خوب بده؟ من قیمتاش دیدم برق سه فاز از سرم زد بیرون :n38:نقل قول:
داداش من دو تا خط دارم. یکی رانژه های وبه یکی هم پارسنقل قول:
پارس رو گیمینگ فعال کردم و مستقیم وصل کردم به کنسول که nat type 1 بگیرم.
1 گیگ حجم هم که میخرم چون فقط کنسول استفاده میکنه نزدیک یک هفته بسه.
های وب هم که گذشتم برای مصرف روزانه :| ماهی 120 گیگ مصرف داریم که جز های وب جای دیگه اصلا نمیصرفه.
اگر مصرفت زیاده اصلا سمت پارس نیا که هفته اول تخلیه میزنی!
بنظرم در حال حاظر پارس آنلاین بهترین گزینه برای کم مصرف ها هست.
سلام
دوستان کسی از سرویس های فیلیمو و آیو و... که ترافیک رایگان دارن استفاده کرده؟
واسه من که اصلا حجم مصرفی رو دوست حساب نمیکنه. تو یه مورد نزدیک ۵ گیگ ترافیک فیلیمو داشتم، های وب فقط ۲.۲ گیگ رو رایگان حساب کرد. زنگ زدم پشتیبانی هیچ نتیجه ای نگرفتم، پشتیبانی فیلیمو هم همینطور، کلا دیگه بیخیال شدم از این سرویس ها استفاده کنم!
من از فیلمو استفاده میکنمنقل قول:
تقریبا مجانی نیست 200 مگ دزدی داره کلا رو اون
سیستم هاشون هم تو محاسبه مشکل داره
اس ام اس 15 روزه هم داده واسه نماوا اشتراکش ولی من استفاده ای ندارم چون نماوا با فلشپلیر پخش میکنه کلا سیستم میپوکه
خیلی وقته های وب دارم ولی اصلا پنل کاربریش به دلم نمیشنه. پنل های وب کاملا به هم ریخته و نامنظمه. تو بازه زمانی دلخواه نمی تونی مصرف رو ببینی، فقط تو بازه هایی که کانکشن ثبت شده، حجم مصرفی مشخص هست. بازه زمانی کانکشن های zero rate و domestic و ... مثل هم نیست.
برای مثال الان تو پنل کاربری از صبح که یه فشفشه 2 گیگ زدم، نوشته 800 مگابایت دانلود کل بوده که از این مقدار 430 تاش رو برام حساب کرده و بقیه رو گفته مجانیه. در حالی که میکروتیک من کل ترافیک رد و بدل شده رو تقریبا 500 مگابایت نشون میده که از این مقدار 50 تاش مربوط به فیلیمو بوده، اصلا نمی دونم 370 حجم رایگان رو از کجا آورده و ثبت کرده!
تو یه مورد، من زنگ زدم پشتیبانی فیلیمو، میکروتیک من نزدیک 4.7GB ترافیک رایگان ثبت کرده بود و فیلیمو هم میگفت 4900 مگ دانلود داشتی ولی های وب 2200 فقط برای من رایگان حساب کرده. بعدا پشتیبانی های وب هم میگه پنل کاربری ما دقیق ثبت میکنه!!!!!
یعنی مسخره تر از این پنل کاربری های وب و این گزارش دهیش تا حالا ندیدم. در این که اصلا حجم ها رو درست حساب نمیکنه، خصوصا در مورد حجم رایگان IPTV ها دیگه شکی نیست.
آره خیلی فاجعه ست اصلا نمیشه فهمید چی به چیه دو دقیقه ادم تو پنل باشه چشم درد میگیره انقدر بهم ریخته ست نه مصرفو درست نشون میده نه حجم فشفشه و ... اپش هم که فقط برای اندروید هست چند بار زنگ زدم گفتم برای ios هم بسازید هربار میپیچونه کلا از این لحاظ واقعا افتضاحه ولی در کل از سرویسش راضیم .نقل قول:
دوستان های وب به مناسبت عید فطر 2 گیگ فشفشه یک روزه تو پنل گذاشته برید فعال کنید