سلامنقل قول:
پارتی داری برو خودتو ثبت کن نداری احتمالش ضعیفه...
دوست من پذیرش سپاه گرفته بود اما نفتاد سپاه چون پارتی نداشت!
Printable View
سلامنقل قول:
پارتی داری برو خودتو ثبت کن نداری احتمالش ضعیفه...
دوست من پذیرش سپاه گرفته بود اما نفتاد سپاه چون پارتی نداشت!
دوست عزیز
من خودم هم شرایط رو دارم و اینقدری رفت و امد تو سپاه شهرمون کردم که دیگه اشنا شدم
ولی حرف اخرشون این بود که اگه یه نفر توسپاه معرفیت نکنه احتمال اینکه سپاه بیوفتی خیلی خیلی کمه
دوستان منم رفتم تو 5 ماه خدمت
ولی واقعان سخت گذشت خیلی سخت گذشت!!!
میگن زود میگذره الکی میگن برا من که زود نگذشت!
حالا کی قرار من بیفتم تو سرازیری که زود بگذره ؟؟؟
نقل قول:
آقا محمد پارتی دارم اما طرف ملوم نیس خرش به چند منه ... اصلا اعتمادی بهش نیست
میگم دوستان من یه بار تاریخ اعزامو انداختم عقب
تو خود سپاه یه سربازه بود که سرباز مسئول پذیرش بود
ینی کارای پذیرشو اینا رو انجام میداد و اسامی زیر دست خودش رد میشدن
دید من خیلی پیگیرم بهم گفت میشه بازم تمدید کرد
میگفت 10 روز نمیری بعد تمدید میخوری (یا یه چیزی تو این مایه ها .... ) درست توضیح نداد قرار شد اگه کارم راه نیافتاد دقیقا راهنماییم کنه ...
حالا میخواستم بدونم شما هم چنین چیزی شنیدین واقعا میشه بازم تمدید کرد ینی؟
تازه اولش هستی یک سال رو پر کنی پسر خدمتی هات بیان دیگه میفتی روی غلطکنقل قول:
از الان فکر این چیزا رو کنی سخت میشه برات
فعلا فقط بزن به بیخیالی
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
سخت گذشتن یا خوش گذشت به نظر من بستگی مستقیم به جایی که هستی و قسمتی که خدمت میکنی و مهم تر از اون فرماندتون یا .. که زیر نظرشونی و در مرحله آخر پایه خدمتی و زن و پسر بازی خدمتیه - دوست من 16 ماه خدمته بدبختش کرده فرماندش همین تهرانم هس تو بهترین پادگان تهران - ;)نقل قول:
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح شرایط بخشودگی اضافهخدمت ناشی از غیبت سربازان را تشریح کرد.
سردار موسی کمالی در گفتوگو با ایسنا، درباره تسهیلات در نظر گرفته شده برای سربازان متاهل که در فراخوان چندی پیش ایسنا برای طرح مشکلات مردم حول محور سربازی نیز به آن اشاره شده بود، گفت: درگذشته در مقاطعی اضافه خدمتهای سربازیهای غایب را بخشیدیم که در ارزیابی که بعدها انجام دادیم، متوجه شدیم که این موضوع چندان آثار مثبتی نداشته است.
کمالی با بیان اینکه بخشش اضافهخدمت سربازان غایب مورد انتقاد افرادی بود که به سربازی مراجعه کرده بودند، گفت: این انتقاد وارد بود، چرا که آنان معتقد بودند که چرا بخشش شامل حال افرادی میشود که قانون را رعایت نمیکنند.
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه در ارزیابیهایی که انجام دادیم نیز ضرورت تغییر سیاستها را احساس کردیم، گفت: در همین راستا سیاستها را تغییر داده و دستورالعملی را تدوین کردهایم که بر اساس آن اضافهخدمت آن دسته از سربازان غایبی که خود را برای انجام خدمت سربازی به نیروهای مسلح معرفی کنند، بر اساس ضوابط و شرایطی بخشیده شود.
متاهلان اولویت اول بخشش اضافه خدمت
وی درباره شرایط بهرهمندی از بخشش اضافهخدمت سربازان نیز به ایسنا گفت: جدیت و اهتمام در انجام وظیفه، مسئولیتپذیری و ... از شرایطی است که به موجب آن و به تشخیص فرماندهان سبب میشود تا اضافهخدمت ناشی از غیبت سربازان بخشیده شود.
به گفته کمالی، اولویت اول ستادکل نیز در این موضوع "سربازان متاهل" است.
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح همچنین با اشاره به محدودیتهایی که برای پذیرش سربازان متاهل غایب در استان محل سکونتشان وجود داشت نیز گفت: بر اساس قانون آن دسته از افرادی که وارد غیبت شده باشند، از برخی تسهیلات در نظر گرفته شده محروم میشوند که از جمله آن امکان بکارگیری سربازان در استان یا نزدیکترین استان محل سکونتشان است که این موضوع برای سربازان متاهلی که وارد غیبت شدهاند نیز برطرف میشود.
وی افزود: استفاده از تسهیلات برای افرادی که وارد غیبت نشدهاند، منعی ندارد.
کمالی گفت: این آییننامه از ابتدای تیرماه در سراسر کشور اجرایی میشود.
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح پیش از این نیز در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه نسبت به معافیت سربازان متاهل از انجام خدمت سربازی بیمیل نیستیم، گفته بود، ستادکل در حال حاضر برنامهای برای معافیت مشمولان متاهل از خدمت سربازی ندارد.
سلام
کسی از دوستان توی ارتش با رشته عمران تا حالا کد خورده؟ غیر از برج 8 سال 91
ممنونم
آره داداش من عمرانم و 1/12 اعزام شدم الانم تو دوره کدم.نقل قول:
هر چی عمرانی داشتیم کد خورده حتی حسابداری هم خورد.
تو 02 بودم دوره کد هم باز 02 هستم الان.
دوره کد 02 یعنی هتل از بیکاری خسته میشی.
دوست عزیز فوق لیسانس عمران هم کد میخوره؟نقل قول: