برعکس شما ، برای من بود . فاصله ی ثبت سفارش تا تماسشون برا من حدود ۳ دقیقه بود !! واقعا وقتی زنگ زدن داشتم کف میکردم ولی به رو خودم نیاوردم ; )نقل قول:
Printable View
برعکس شما ، برای من بود . فاصله ی ثبت سفارش تا تماسشون برا من حدود ۳ دقیقه بود !! واقعا وقتی زنگ زدن داشتم کف میکردم ولی به رو خودم نیاوردم ; )نقل قول:
قابل توجه اون شخصی که می خواست سرعت 128 ها رو کم کنه تو تبریز با 30 تومن می تونی سرویس 512-128 همارا رو بگیری با 5 گیگ حجم و شبانه از 2 تا 8 هم رایگان و جمعه ها از 2 تا 10 اینم تست سرعتش در حال حاضر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
up/down رو هر دوش رو 1024 بسته شده . حالا لابد این رو هم می گی حق تو رو دارند می خورند؟
گیگ اضافه 5 تومان . شبی 1300 مگ هم دانلود میکنه. اونوقت شاتل لعنتی کلی منت میگذاره 128 رو 512 میکنه اونوقت یکی هم مثل شما پیدا میشه می خواد سرعت رو بیاره پایین.
میگم برا همه سرعت اکو 128 کم شده !؟
برا من شبو روز برگشته به حالت قبل 20 کیلو بایت سرعت دانلودمه !
نامردا مارو بد عادت کردن حالا که میخوام 512 بگیریم نمیدن بهمون !:2:
من الان سرویسEco 512 دارم
میخواستم بدونم سرعت سرویس Art 1چقدره؟
اگه بخوام تغییر سرویس بدم چقدر طول میکشه؟
من بعيد ميدونم شاتل كاهش قيمت بده ... چون يه بار ديگه كه به همه شركت ها كاهش قيمت رو بخشنامه كردند،، شاتل به جاي كاهش قيمت حجم ها رو افزايش داد (البته خيلي كم)ايندفعه هم فكر كنم اين كارو بكنه(البته اگه مخابرات بهشون گير بده ، وگرنه همينم نمي كنه)نقل قول:
آخه قیمت مودم های خودشون 55 تومن هست!! ولی اگه این قضیه 4 گیگ ترافیک رایگان صحت داشته باشه! من یکی که می خرم از خودشون!!نقل قول:
تایید میشه در درجه اول Linksys و بعد Zyxel
البته الان به نفع شما هست که از خودشان مودم بگیری چون جشنواره زمستانی هست و ترافیک رایگان هدیه میدن!
فقط این مودم ها ساخت ایران که نیست؟
آقا یه سوال من سرویس 512 دریافت و ارسال 256 گرفتم یعنی قرارداد بستم تا چند روزه دیگه وصل می کنن!! یعنی شبا با 512 نمیشه دانلود کرد؟ یا میاد پایین؟!! بگید خواهشن اگه غیر اینه سرویس فعلیم که از یه شرکت دیگس پس ندم!!
میتونم بپرسم دلیلتون رو؟ از سرویس ناراضی هستید؟نقل قول:
بچه ها من فقط ارزو دارم که سرعتم با دیال اپ فرق کنه
حتی شده یک کیلو بایت . بی معرفت روی 6 وایستاده زیادتر که نمیشه کمتر هم میشه
سلام
چه خبره این سرعتا چرا اینطوری شدن.:2:
ای .....
حالا حی میخوام فوش ندم.:19: