برا من مخابرات مثل 3-4سال پیش شده سرعتش عالیه:n01:
Printable View
برا من مخابرات مثل 3-4سال پیش شده سرعتش عالیه:n01:
حالا که نامحدودا رو برداشتن لااقل ترافیک رو ارزون کنن .مثلا گیگی 1800 .چه خبره 4000 تومن .مخابرات استانای دیگه پلکانی محاسبه میکنن مثلا بیش از 5 گیگ رو اصفهان فک کنم میده گیگی 2400 اونوقت اینحا:n24:
به نظرم اگر نامحدود میخوای برو لقمان همون مخابراته هیچ فرقی نداره سیستمش همون ibs پهنای باندش هم از مخابراته سرعتاش هم که 2برابر اسمیهنقل قول:
روی گسترش ارتباطات بودم سرعت کند بود ریست کردم افتادرم روی ای پی 11 سرعتش از تک رقمیها هم بیشتره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من توی استان سیستان بلوچستانم. نامحدود رو که برداشتن و حجم ها رو 4 تومن میفروشن! البته اگه بیشتر 10 گیگ بخری 2 تومن حساب میشه! دانلود شبانه برای 6 ماهه و یکساله هست فقط!
حالا که ما مایه دار نیستیم چکار کنیم؟ به خدا این دزدی توی روز روشنه! من هر دو روز 4 تومن 4 تومن میدم، دو تا سایت رو باز نکردم حجمم تموم میشه! حداقل بقیه استان ها شرکت های دیگه بهشون میدن، استان ما فقط سه تا شهر رو مبین نت میده که شهر من جزوش نیست!
دوستان همتون برین به مخابرات پیغام بدین که دوباره نامحدود ارائه بده، قیمت اینترنت ایران 2 برابر افغانستان و 15 برابر ژاپن هستش! (تو اینترنت سرچ کنین تا بفهمین!)
مخابرات دیگه کارش تمومه همش قطعی افزایش قیمت ناگهانی کاهش سرعت وعده دروغ حذف نامحدود پینگ افتضاح به نظر شما پولی که میدیم حلاله؟؟؟؟ امروز نتم تموم میشه دیدم نامحدود ندادن تا چند روز تخلیه میکنم نتشون بدرد خودشون میخوره البته فکر نکنم خودشون هم از نتی که دارن به مردم میدن استفاده کنن واقعا جای تاسف داره !!!
الان 15-20 دقیقه هستش هنوز صفحه اسپید تست لود نشده چه برسه بخوام تست سرعت بگیرم
آره، گندشو درآوردن، به نظر من بهتره به شرکت های دیگه کوچ کنین (اگه شرکت دیگه ای توی شهرتون هست و نامحدود میده) تا مخابرات متوجه بشه چه فشاری بر سر مردم هست!نقل قول:
حلالللللللل حروم؟؟؟؟؟؟؟ یه چیزی بگو که آدم :n02: نگیره.نقل قول:
اگر مخابرات نامحدود رو بیاره اونوقت شبانه رو حذف میکنه اونوقت نه کسی نامحدود میگیره نه محدود چون نامحدودا قیمتشون 2برابره و محدودا هم شبانه ندارن بعدش همه از مخابرات میرن
مثلا من هیچوقت 128نامحدود با قیمت 22تومن نمیگیرم چون اولا خیلی گرونه ثانیا اصلا با سرعت زیر 250نمیتونم کنار بیام بعدش مجبور میشم از مخابرات برم
پس نتیجه میگیریم که اگر مخابرات نامحدودا رو بیاره و شبانه رایگان رو برداره مخابرات بیشتر کاربراشو از دست میده
آقا نمایندگی صبا نت دزفول کجاس؟