نقل قول:
پارسال 13 روز عید رو ترافیک رو رایگان کرد خیلی خوب بود ای کاش امسال هم همچین اقدامی بکنه
Printable View
نقل قول:
پارسال 13 روز عید رو ترافیک رو رایگان کرد خیلی خوب بود ای کاش امسال هم همچین اقدامی بکنه
اگه نوری باشه باید چی کار کنم ؟نقل قول:
عزیز من خودم 5 ساله اشتراک پارس آنلاین دارم راضیه راضی هم هستم :46:نقل قول:
خیر بامداد شنبهنقل قول:
بعد از یه مدت افتضاح بازی و گیج زدنهای پی در پی یک مدتیه که سرعتها به دوران اوج برگشته گوش شیطون کر :21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یکبار به خاطر یک دقیقه دیر خاموش کردن مودم 375 مگ رفت تو پاچم
بعد از 3 بار زنگ زدن و یک ساعت صحبت کردن و انجام انواع تست ها روی سیستم من قبول کردن دارن حق من رو می خورن !
و سرویس 1 مگ من خیلی سرویسش خرابه !
متاسفانه پشتیبان ها کاری از دستشون برنمیاد ! بعد از یه سری اعمال تغییرات سرعت من رو بدتر هم کردن و الان تو روز هم به 50 نمیرسم !
اخرین جواب پشتیبان ها : دو روز دیگه زنگ بزن ببینیم اوضات فرقی می کنه یا نه ! ( ویزیت پزشک اینجا ؟! )
آقایون ساعت سرور پارس رو از کجا میشه فهمید ؟ که ست کنیم واسه دانلود ؟
الان من سه ماه دارم روی کافوی نوری مازندران اصلا از ای دی اس ال خوش ندیدمنقل قول:
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
بین پنج شنبه و جمعه مشکل داشتنقل قول:
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
یعنی می شهنقل قول:
اگه بشه از اینترنت یه مگ باقی نمی ذارم
---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
شب بین پنج شنبه و جمعه مشکل داشن بقیه ی روزها درستهنقل قول:
[QUOTE=MOHAMMAD2010;6880341]اگه نوری باشه باید چی کار کنم ؟
نوری باشه مجبوری بری مخابرات!
مخابرات برای اینکه مشترکای خودشو به اجبار زیاد کنه میاد کابلای مشترکین رو نوری میکنی تا هیچ شرکتی جز خودش نتونه سرویس بده(هرچند الان پارس انلاین روی کابلای نوری مازندران سرویس میده)پس تنها یه راه برای اینکه بتونی از پارس زمانی که کابلت نوری هست سرویس بگیری اینه که اول سرویستو از مخابرات بگیری بعد از اتمام قراردادت از پارس بگیری چون مخابرات کابل نوری رو بعد از درخواست مشترک به مسی برمیگردونه تا خودش بتونه سرویس بده/فقط دعا کن که مخابرات منطقه روی کابل نوری سرویس نده بت چون جدیدا بعضی منطقه های مخابراتی روی نوری هم سرویس میدن/یا علی
---------- Post added at 09:59 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------
عزیز اینکه شما از پارس ناراضی هستی دلیل بر بد بودن اون نمیشه/خیلیا از پارس سرویس دارن م ورا ضین مثل بندهنقل قول:
تو ایران در مورد اینترنت از بین شبکه ها باید بین بدو بدتر رو انتخاب کنی/چون اینترنت ایران بخاطر بی جنبه بودن خودمون چیزی به اسم خوب نداره
دقیقا ما هم پارسال انقدر دانلود کردیم هارد دیگه جا نداشت و لینک کم اورده بودیم چی دانلود کنیم:31:نقل قول:
امشب سرعتم رفته بالاتر
خدایا شکرت
یک ماه و نیم و خورده ای به همین منوال 12.5 تا راس 6 صبح
بیا سرعت من براتو پینگت برا من!!:31:نقل قول: